Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Gemeenschappelijke Microsoft Word Sneltoetsen
Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerker op de Windows-en Macintosh -platforms . Terwijl alle van de meest voorkomende functies binnen de software zijn beschikbaar op de software menu's , kan dezelfde acties worden uitgevoerd door het indrukken van bepaalde toetscombinaties op je toetsenbord , ook wel bekend als sneltoetsen . Met behulp van sneltoetsen , kunt u uw handen op het toetsenbord houden zonder te pauzeren om een functionaliteit te vinden in een menu met je muis . Kopieer

De opdracht Kopiëren neemt alle geselecteerde tekst in Microsoft Word en maakt een kopie van het zo dat je identieke tekst kunt invoegen op een andere plaats in het document . Dit is handig als u tekst die u nodig hebt om te plaatsen op meerdere locaties in een document , maar dat u niet herhaaldelijk wilt typen hebben . De sneltoets voor de opdracht Kopiëren is de " Ctrl " en " C " toetsen op een computer met het Windows-besturingssysteem en de " Command " en " C " toetsen op een computer met behulp van een Mac OS . De sneltoetsen moeten tegelijkertijd worden ingedrukt .
Plak

Als u tekst hebt gekopieerd of geknipt en klaar bent om die tekst in te voegen op een ander punt in uw document , u plaatst de cursor op het gewenste invoegpunt en uitvoeren van het Paste -functie . Dit is handig voor het toevoegen gekopieerde of geknipte tekst op bepaalde plaatsen en in sommige gevallen kan zelfs worden gebruikt om gekopieerde beelden in een document . De sneltoets voor de opdracht Plakken is de " Ctrl " en " V " toetsen op een Windows- computer en de " Command " en " V " toetsen op een Apple-computer .
Cut < br >

Als u tekst die u wilt verplaatsen naar een ander punt in een document , maar je wilt niet het oorspronkelijke exemplaar van de tekst te verlaten , is het beter om de Cut -functie gebruiken in plaats van te kopiëren . De Cut -functie verwijdert de geselecteerde tekst en maakt deze beschikbaar voor plaatsing in een andere opgegeven locatie . De sneltoets voor de opdracht Knippen is de " Ctrl " en " X " toetsen op een PC en de " Command " en " X " toetsen op een Mac .
Save

Als u een Word- document op te slaan , terwijl je aan het typen bent , kan het vaak sneller om de Save sneltoets gebruiken in plaats van met dezelfde functie in het menu Bestand . Hoewel Microsoft Word periodiek automatisch opgeslagen documenten , het document opslaan handmatig is een goede manier om ervoor te zorgen dat je geen werk te verliezen in de voortgang . De sneltoets voor de opdracht Opslaan is de " Ctrl " en " S " toetsen op een Windows -computer en de " Command " en " S" toetsen op een Apple-computer .
Print < br >

meeste Microsoft Word-documenten
zijn bedoeld om te worden afgedrukt op papier op een bepaald punt , en met behulp van de sneltoets voor het afdrukken kunnen vaak sneller dan met de opdracht Afdrukken in het menu Bestand , vooral als je om af te drukken meerdere documenten die u hebt geopend in een keer. De sneltoets voor de opdracht Afdrukken is de " Ctrl " en toetsen " P " op een PC en de " Command " en toetsen " P " op een Mac .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Problemen met opslaan van een …
·Hoe naar rechts marges Rechtva…
·Hoe te Schakel Automatische nu…
·Hoe controleert u de Word Coun…
·Het doel van de werkbalk in MS…
·Hoe u Microsoft Word 2007 Regi…
·Hoe om tekst te vervangen in M…
·Hoe maak je iets Monteer de br…
·Microsoft Word -bestanden conv…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe te uTorrent gebruiken Met McAfee 
·Hoe te updaten en vernieuwen van een sub…
·Alternatieven voor Microsoft PowerPoint 
·Hoe te ASCII Barcode Creëren 
·Hoe te verwijderen ParetoLogic 
·Wat is de extensie . Lis ? 
·Hoe maak je een Lost Excel Password Opha…
·Hoe te SQLite gebruiken voor ODBC 
·Hoe te Veoh converteren naar WMV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com