Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Alternatieven voor Microsoft PowerPoint
Microsoft PowerPoint heeft een aantal voordelen als een presentatiemiddel . Het heeft een breed draagvlak en compatibiliteit . Veel bedrijven , scholen en organisaties hebben gebruikt PowerPoint om presentaties te organiseren , en vele zijn uitgegroeid tot PowerPoint 's standaard templates en overgangen , als onderdeel van een typische presentatie weten . Echter , kunnen alternatieven voor Microsoft PowerPoint helpen presentatoren aan een oplossing die hen in staat stellen om effectief presenteren hun materiaal met het hebben om PowerPoint te gebruiken. Google Docs

Google Docs biedt de mogelijkheid om presentaties te maken als onderdeel van Google's online productiviteit suite . De presentatie bestandsformaat stelt gebruikers in staat om samen te werken aan dezelfde presentatie bestand , waardoor deze optie geschikt voor teams en lange afstand werk . Google Documenten laat zien welke gebruiker is het bewerken of bekijken van een individuele dia in de presentatie . Deze tool zorgt voor eenvoudiger presentaties dan Microsoft PowerPoint , aangezien het geen opties voor sjablonen , thema's of dia-overgangen te bieden . Grote kracht van Google Docs ' ligt in het vermogen om de presentatie overal bewerken en samenwerken met anderen .
Impress

Impress
, gecreëerd door Open Office , biedt een ander alternatief voor Microsoft PowerPoint . Deze software is een full-featured presentatie tool , en heeft veel van dezelfde functies als PowerPoint met het voordeel van het vereisen slechts een gratis download . Impress heeft de mogelijkheid om PowerPoint-bestanden te gebruiken of op te slaan , alsmede de mogelijkheid om de presentatie in een Flash- bestand wilt opslaan . Het heeft ook handige functies zoals ondersteuning voor meerdere monitoren , opties voor dia organisatie en het bekijken , tekengereedschappen en speciale effecten . Impress werkt op Windows , Mac en Linux .
280 Slides

280 Slides
biedt een andere volledig online optie voor het maken van een presentatie . Deze gratis web app lijkt op het Keynote-presentatie software gemaakt door Apple , en biedt gebruikers de mogelijkheid om een ​​presentatie online te maken , download dan het in een van beide PowerPoint , Open Office , of PDF- bestandsformaten . Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om online te presenteren . 280 Slides heeft de mogelijkheid om een bestaande presentatie op te slaan of te importeren . Het heeft ook een ruimte voor gebruikers om presentatoraantekeningen voeren voor het bekijken tijdens de presentatie .
Prezi

Prezi
is een online tool die gebruikers in staat stelt om een ​​presentatie met behulp van een zoomable maken doek in plaats van scrollen door dia's . Gebruikers kunnen hun gegevens toe te voegen aan het grote werk doek , effecten en overgangen toevoegen dan te zoomen en pannen door het canvas . Prezi biedt gratis introductieles lidmaatschappen , maar elke presentaties zullen op de site Prezi 's publiek beschikbaar te zijn . Prezi biedt volledige functionaliteit jaarlijkse lidmaatschappen en kortingen voor opvoeders .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Tekstterugloop Probleme…
·Hoe maak je een Workflow in Po…
·Hoe kan ik muziek toevoegen in…
·Printen met Notes in Powerpoin…
·How Do You Markeer een vorm op…
·Hoe te Sound Toepassen op alle…
·Hoe je tekst Reflections Verwi…
·Hoe maak je PowerPoint-present…
·Hoe je Powerpoint Navigeren 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Mijn iTunes heeft geen Ringtones Icoon 
·Hoe Cookies Slow een computer ? 
·Hoe Songs Play Backward Met iTunes 
·Hoe maak je een Acrobat Plugin uitschake…
·Photoshop tutorial over hoe je een foto …
·Hoe te Kiezen & wissen Kleuren in GIMP 
·Hoe om afbeeldingen op Photoshop 
·Hoe kan ik een document opslaan als een …
·Microsoft Training voor Juridische Tekst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com