Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een plasma bal maken in Photoshop
Het maken van plasma ballen in Photoshop creëert beelden die kijker de aandacht te trekken , terwijl ook leer je de basisprincipes van het werken met Photoshop laagstijlen . Laagstijlen zijn effecten die u toepast op een laag die het uiterlijk van alle afbeeldingen veranderen op die laag . U kunt laagstijlen gebruiken om slagschaduwen automatisch voor elk object dat u op een laag. Andere laag stijlen omvatten die voor het maken van opnamen verschijnen verlicht van binnen of buiten . Als je een plasma bal te maken , kennis te nemen van de instellingen voor blending modes , die bepalen hoe de beelden op een laag of lagen stijl blend met afbeeldingen op een andere laag . Instructies
1

Klik op " Nieuw " commando van het menu " Bestand " , klik op "OK " om het doek voor de plasma bal te creëren . Kopen van 2

Klik op de onderste kleur monster uit het gereedschap palet , klik op een donker paarse kleur uit het kleurenpalet .
3

Klik op " Layer style " submenu van het menu " Lagen " , klik vervolgens op de " Gradient overlay " command . Klik op het selectievakje " Radial " op het dialoogvenster dat verschijnt op de orb voor de plasma bal te creëren .
4

Klik op het selectievakje " Inner glow " in het dialoogvenster 's linkervenster , klik op "OK " een paarse bol die gloeit van binnen .
5

Klik op de pagina icoon van het menu " Lagen " te maken , klik op de kleine zwarte en witte pictogram boven de kleurstaal aan de onderkant van het gereedschap palet . Druk op " X " om de voorgrond kleur wit .
6

Klik penseel pictogram van de functie palet te schilderen modus te activeren , klikt u op de tweede dropdown controle van links in het gebied boven het doek . Deze actie opent de " Brush presets " galerij.
7

Klik op de " Dikke borstels " item uit de galerie , klik op de pijl omlaag boven de galerij naar de galerij te sluiten . Druk herhaaldelijk op de toets " ] " tot elke borstel vuil maken is ongeveer een achtste van de breedte van het doek .

Klik 8 op het canvas om witte verf aan te brengen op de paarse orb . Beweeg de muis cursor naar verschillende vlekken voor het schilderen af te stemmen , klik op een of twee keer meer . Deze witte vlekken vormen elektrische ranken van de plasma- bal is .
9

Klik op de " Fx " knop aan de onderkant van het venster ' Lagen ' , en klik op het selectievakje " Outer glow " . Klik op de optie "Color dodge " van de " Blending " dropdown menu , klik op "OK " om de witte verf een buitenste gloed geven .

Type 10 een " 0 " in de " Fill " text doos van de " Layers " palet om de witte verf te verwijderen , maar laat de gloed rond de witte verf op zijn plaats . Dit geeft de plasma- bal 's gechineerd .
11

rechtermuisknop op de geselecteerde laag in het venster ' Lagen ' en klik op ' Dupliceren . " Druk op " Control" en "T " gelijktijdig in om de functie " Gratis transformeren " run , klik op de muis boven en rechts van de rechterbovenhoek van het omsluitende kader dat verschijnt .

Drag 12 de klok mee of tegen de klok in om de gedupliceerde laag roteren , klikt u op het vinkje , dat is gelegen boven het canvas om de rotatie af te ronden en te voltooien de plasma bal .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Stain Glass Ef…
·Advies over Computers voor Pho…
·Handmatig Rode ogen verwijdere…
·Hoe maak je een Silhouette in …
·Hoe te Heads Transplant in Pho…
·Hoe te Rain maken in Photoshop…
·Hoe te Unieke Avatars & Signat…
·Collages maken in Adobe Photos…
·Hoe te Vectoren in Photoshop 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een kopie van Final Draft Scr…
·Hoe te Macro's in MS Word 2003 inschakel…
·Hoe maak je een gemeenschappelijk veld i…
·Hoe te Records selecteren met de nieuwst…
·Hoe je Drupal Pas 
·Hoe kan ik iTunes Music verplaatsen van …
·Hoe kan ik FLV Films converteren naar Ad…
·Filemaker Pro 10 Minimale vereisten 
·Hoe kan ik een partitie met Partition Ma…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com