Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Handmatig Rode ogen verwijderen voor de beste resultaten in Photoshop Elements 6
Het vastleggen van die perfecte close - up foto of groepsportret kan hard werken zijn . Zodra uw onderwerpen zijn uitbetaald en u uw afbeelding te checken op het afspelen of computerscherm van de camera , kan het worden vermalen om te zien uw foto verpest door de veelbetekenende gloeiende "rode ogen ", die kunnen voortvloeien uit flits van een camera . Terwijl je zou altijd proberen om uw onderwerpen regather en heroveren het schot , grafische software zoals Adobe Photoshop Elements 6 is beschikbaar om u te helpen handmatig bewerken van de rode ogen . Elementen , een lichtere versie van het grote Photoshop-software , biedt alle tools voor u om uw foto te veranderen van gekke duivel ogen een veel natuurlijker uitstraling . Instructies

Open Photoshop Elements 1 6 , klikt u op het tabblad " File " en selecteer "Open . " Navigeer naar de digitale foto met de rode ogen en dubbelklik op het bestand om het te openen in de Elements werkruimte . Kopen van 2

Klik op het menu ' Venster ' aan de bovenkant van het scherm en klik op " Lagen " aan de " Layers " palet te openen . Het palet kan al open en laten zien op uw scherm . Let op er is momenteel slechts een laag , Achtergrond .
3

Klik op de functie " Vergrootglas " , die eruit ziet als een vergrootglas op de bodem van de " Tools" palet aan de linkerkant van het scherm . Zoom in op een van de ogen op te lossen .
4

Klik op het gereedschap " Lasso " op de " Tools" palet. Teken de omtrek rond het oog met de rode gloed . Wanneer zie je knipperende stippellijnen met de rechtermuisknop op binnen de lijnen en selecteer "Layer via Copy . " Er verandert niets op de foto , maar een nieuwe Layer 1 wordt toegevoegd aan de " Layers " palet .
5

Klik op het menu " Beeld " , klik op " Instellingen " en selecteer " Kleurtoon /verzadiging . " Verplaats de " Hue " schuifbalk naar links of rechts om het geselecteerde gebied weer opnieuw kleuren om de persoon natuurlijk bruin, blauw , groen of andere kleur . Noteer het getal in het vak " Hue " en klik op de knop "OK " .
6

Klik terug naar de laag Achtergrond op de " Layers " palet . Herhaal de " Lasso " en " Layer via Copy " taak op de persoon andere oog . In plaats van de " Hue " schuifbalk , typt u het nummer dat u opgeschreven . Op deze manier bent u zeker om de ogen te krijgen exact dezelfde kleur . Klik op " OK" wanneer voldaan .
7

Herhaal dit proces voor de ogen alle andere volkeren ' vast in de foto .
8

Klik op het pictogram mini - lijnen aan de top rechts van het " Layers " palet . Klik op " Een laag maken . " Klik op het menu " File " en selecteer " Opslaan als. " Typ een nieuwe naam voor de foto , niet slaan op de bovenkant van het origineel in het geval je ooit wilt de rode - ogen -versie weer toegang

.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe de Serial voor Photoshop C…
·Hoe maak je een fles met de ju…
·Hoe maak ik een afbeelding Kij…
·Hoe je kunst Reflect in Photos…
·Hoe te Beeldje Afbeeldingen op…
·Hoe maak ik een Gradient op ee…
·Wat u kunt doen met Photoshop …
·Hoe te Vector bestanden maken …
·Hoe te Glare corrigeren op bri…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te openen docx- bestanden 
·Hoe maak je een WPD document converteren…
·How to Get Rid van een Trojan-virus 100 …
·Hoe maak je een Flash in Media Player af…
·Hoe om auteursrechtelijk beschermde muzi…
·Het maken T-shirt ontwerpen in Photoshop…
·Microsoft Registry Repair Tools 
·Doe - het-zelf Printable Formulieren 
·Hoe te Emoticons maken voor Skype 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com