Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Wat doet de Lasso Tool doen in Photoshop ?
In een rodeo , cowboys ruzie hun beoogde prooi met een touw lasso , het winnen van de bewondering van de menigte en het onderwerpen van stieren en andere dieren op hetzelfde moment . Met behulp van een lasso in Adobe Photoshop kan niet leiden bijna net zo veel adrenaline te pompen , maar het is een nuttig hulpmiddel vooral wanneer ontwerpers gehaast of werken aan een toevallige project . Een deel van de Photoshop- collectie van selectie-gereedschappen , kan de lasso uw wapen van keuze geworden voor grondgebied in digitale beelden markeren . Functie

De lasso , vond de derde icoon van boven op de menu 's van Photoshop Extra en zoek precies zoals de naam al , biedt een van Photoshop 's meest aanpasbare manieren om selecties uit te voeren . Een selectie in Photoshop is manier om een ​​ruimte te werken aan uit te voeren van de gebruiker . Een gebruiker kan er iets om het te snijden uit het beeld te selecteren , dupliceren , wijzigen de kleur lichter of de schaduwen binnen dat gebied . Het gebruik van de lasso is verwant aan het nemen van een pen en tracing rond de omtrek van iets op een stuk papier - . Een snelle en snelle manier om jezelf te zetten voor de volgende stappen van beeldbewerking
Voordelen

Een belangrijk voordeel van de lasso is de snelheid van het gebruik. Je klikt gewoon de tool en de cursor verandert in een tracer . Klik op het beginpunt van de afbeelding overzicht, sporen omheen en eindigen waar je begonnen bent . Photoshop plaatst dan een ring van gestippeld, knipperende lijnen rond het geselecteerde gebied . In tegenstelling tot sommige van de meer gecompliceerde gereedschappen van Photoshop , is er geen verankering , draaien of keren van punten om het geselecteerde gebied te definiëren . Met behulp van de lasso verplicht u tot niets, ofwel: gewoon met de rechtermuisknop op een willekeurige plaats in de knipperende stippen en selecteer " Deselecteer . " De schets gaat weg en je kunt opnieuw lasso het beoogde gebied .
Types and Variations

De lasso is de meest gebruikte van zijn categorie , maar rechtermuisknop op het pictogram lasso onthult twee extra lassogereedschappen - de veelhoeklasso en de magnetische lasso . Door de instellingen in elk van deze , worden ze het best gebruikt voor zeer specifieke soorten selecties . De veelhoekige lasso tool werkt om grenzen voor de selectie op een rechtlijnige vorm . Na het klikken op het gereedschap en het doek , hoeft u niet te traceren rond de randen , je lijnen trekken , zodat het werken met niet - rechte randen beelden is niet mogelijk . De magnetische lasso is nuttig omdat het " grijpen " op de rand van wat u ook selecteren , waardoor voor een schoner selectie . Maar af en toe , de magnetische lasso grijpt iets wat je niet wilt , dat kan ertoe leiden dat u te hebben om helemaal opnieuw te beginnen en het kan frustrerend zijn .
Overwegingen

een snelle en vuile selectie , kunt u niet de lasso te verslaan . Maar als u het uitvoeren van zeer complexe selecties , waarbij een kwestie van een enkele verdwaalde pixel uw werk kunnen beschadigen , de lasso is waarschijnlijk niet de beste optie . Anderen , zoals de pen tool , die eigenlijk voor de selecties en niet tekenen , beter werken . Zelfs als je inzoomt op het beeld om zodat u kunt zien de pixels wanneer u de lasso tool gebruiken , je bent overgeleverd aan de genade van standvastigheid uw eigen hand als u met de muis om de cursor te slepen rond de beoogde selectie te bedienen .
< Br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je onderbelichte opnamen F…
·Sneltoetsen gebruiken in Photo…
·Hoe te Hout - Burned Letters m…
·Photoshop bewerken Tips 
·Hoe te Mugen Tekens in Photosh…
·Gloss Effect in Photoshop 
·Hoe kan ik een logo in Photosh…
·Hoe maak je een afbeelding tra…
·Light Saber Tutorial voor Phot…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te volledig te verwijderen Spybot Se…
·Hoe Video extract van een DVD op een Mac…
·Hoe maak je een virtuele PDF -printer Kr…
·Het Venster van het Glas Effect in Illus…
·Hoe u rapporten in Access Link 
·Hoe spyware en virussen te voorkomen 
·Hoe maak je een Date Stamp een PDF-besta…
·Hoe kan ik mijn computer om faxberichten…
·Hoe te Meeteenheden Verandering in MS Wo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com