Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
High Key Effect in Photoshop
Traditioneel fotografen gemaakt van de high key effect met verlichting om het contrast in het uiteindelijke beeld te verminderen . Met behulp van verschillende Photoshop- tools, kunt u het high key effect toepassen op uw kleur of zwart -wit foto's . Een foto die goed belicht de beste keuze voor het creëren van het effect . High key foto verminderen onvolkomenheden in de huid , dus het is een populaire techniek voor mode -en portretfotografie . Effect Beschrijving

Bright hoogtepunten en middentonen typeren high key foto . Dientengevolge , hebben de beelden weinig contrast en niet ernstig schaduwen . Echter , een voldoende hoeveelheid schaduwen blijven de foto 's onderwerp bakenen . Bovendien , de meeste high sleutelafbeeldingen een witte achtergrond . In portretten , het effect bagatelliseert de huid en het haar , maar benadrukt de ogen . Deze levendige lichteffect is geschikt voor vrolijke beelden, zoals baby's en bruiloften .
Afbeelding Voorbereiding

Voordat u de high key effect in Photoshop maakt , kopieert u de laag die je wilt bewerken en maken toonaanpassingen om deze gedupliceerde laag . Deze actie behoudt de details van de afbeelding . Nadat u uw wijzigingen , kunt u een laagmasker gebruiken op de gedupliceerde laag om gegevens in de plaats in de afbeelding . Indien u wenst om uw afbeelding te converteren naar zwart-wit , gebruik de " Hue /Saturation " commando om de laag desatureren .
Filter Diffuus licht

filter Diffuus licht lijkt op high key belichting en is een eenvoudige manier om het effect te bereiken . U zult dit filter zich in de groep van " vervormingsfilters " filters vinden . Vermindering van de " Korreligheid " instellen op nul , omdat foto's met de high key effect lijken zacht en glad . Pas de " Glow " en " Clear " instellingen om de filter te wijzigen . Nadat u het filter toepassen op uw gedupliceerde laag , gebruik dan een laagmasker om de filters effecten van bepaalde delen van het beeld , zoals de ogen halen .
Screen Layer Mode

aanbrengen van het scherm laagwijze verlicht een gehele laag , behalve de diepste schaduwen . Met behulp van deze modus voor je gedupliceerde laag maakt automatisch een helderder beeld met minder contrast , en kan een goed uitgangspunt voor het maken van de high key effect. U kunt bepaalde delen van een afbeelding lichter door het te selecteren , het maken van een nieuwe laag en zijn mode veranderen naar "Screen . " Als je wilt gewoon de hoogtepunten van uw afbeelding te selecteren , gebruikt u de " Color Range " commando .
< Br > , Gereedschap Anders

Gebruik het gereedschap Doordrukken donkerder specifieke delen van het beeld en voeg detail , of kies de Dodge tool om de hoogtepunten te verhogen . Beide van deze tools kan intense resultaten te creëren , zodat het verminderen van de instelling " Exposure " in de optiebalk om geleidelijke veranderingen te maken . Elk gereedschap " Range " kan worden ingesteld op de schaduwen , highlights of middentonen van de foto beïnvloeden . Kies een zachte ronde borstel tip zodat de tonale variaties moeiteloos op in uw afbeelding . De " Levels " of " Helderheid /Contrast " beeldaanpassingen zijn nuttig voor het wijzigen van de toon en contrast van uw gehele beeld . " Gaussiaans vervagen " is een handig filter voor de high key effect , omdat het verzacht uw afbeelding .

Previous: Next:
  Photoshop
·Een filmstrip Photoshop Tutori…
·Hoe je Photoshop- bestanden te…
·Hoe de kleur van een gescande …
·Hoe maak je een doos maken met…
·Oude film effecten in Photosho…
·Hoe te Desaturate een beeld me…
·Hoe te Hair Extract in Photosh…
·Hoe te gebruiken Photoshop Sma…
·Magazine Scheur en Cut - out e…
  Related Articles
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een nieuw Microsoft Office -…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe de licentiecode voor Microsoft Offic…
Hoe vindt u de productcode van Microsoft…
Hoe kan ik streepjes beschreven voor Par…
Hoe vindt My Office 2007 Key 
Hoe de Key Change op Word- documenten 
Hoe stel ik Aantal Ingevoegd Spaces voor…
  Software Articles
·Hoe gebruik ik Excel voor Percentages vo…
·Hoe kan ik Convert Exel 2007-2003 ? 
·Hoe kan ik video ts bestanden convertere…
·Hoe op Auto - Bevolk in Access 
·U kunt branden Two Windows OS & Installe…
·Oracle 11g Upgrade Training 
·Access 2007 & Beveiliging op gebruikersn…
·Hoe WMA afspelen op een MP3 -speler 
·Wat is DWG TrueView ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com