Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Luxor Game Tips
Luxor is een ongelooflijk spannend spel dat gespeeld kan worden on-line of door het downloaden . Hoewel eenvoudig , kan het spel worden maddeningly frustrerend . Volg deze tips en je zult goed op uw weg naar een aantal zeer hoge scores , vele extra levens en het duurde niet lang , zult u een meester Luxor gamer te zijn ! De basis

Luxor
is een kleur - matching game . Het idee is om drie of meer ballen van dezelfde kleur en dat blok van de ballen zullen verdwijnen overeenkomen . Als ze verdwijnen , verschijnt een lijn te vertellen hoe goed je het doet . De truc is om te blijven maken van wedstrijden totdat de balk vol is , op welk moment niet meer ketens van ballen zal verschijnen en u duidelijk de level.You zal beginnen met slechts vier kleuren - rood , geel , groen en blauw . Maar het zal een kleur toe te voegen voor elke 3 fasen , totdat je te maken met zeven kleuren - paars wordt toegevoegd in Fase 4 , wordt wit toegevoegd in Stage 7 en zwart in Stage 10.Gebruik je linker muisknop om de ballen te schieten , terwijl de juiste is , schakelt met de bal die je ziet in de rug ( er zullen twee kleine puntjes die aangeven welke kleur er komt ) . Laat geen van de ketens raakte de piramide of je verliest een leven . Verliest al je levens en is het spel afgelopen .
Tips en trucs

tegenstelling tot het spel Zuma , hoeft ketens van bollen niet bewegen met een constante snelheid . Ze komen eigenlijk uit zeer snel en over het algemeen krijgen trager naarmate ze dichter bij de piramide ( behoudens een helling , die kan versnellen of vertragen van de ketens van bollen ) . Maar je werk is nog steeds net zo hard. Als je genoeg combo's en kettingen kan krijgen , zal uw werk veel gemakkelijker en je score zal soar.A combo is wanneer u doorgaat met combinaties van 3 of meer te maken in successie zonder ontbreekt een, zult u bonussen te beginnen met de derde keer te verdienen op een rij je doet this.A keten is wanneer je een wedstrijd en er is een andere wedstrijd zonder dat je een schot te lossen . Hoe werkt dit ? Wanneer je een wedstrijd en de wedstrijd is tussen twee sets van de ballen die dezelfde kleur , zullen ze daadwerkelijk trekken naar elkaar toe , het verzenden van uw groepering van ballen achteruit - als de sets van ballen in totaal 3 of meer van dezelfde kleur , je zult een ketting te hebben en het proces zal doorgaan . Hoe langer je deze keten gaan maken , het verder achteruit zal trekken en hoe meer tijd je hebt om de keten van bollen af off.Luxor is een ongelooflijk lange spel . 88 verschillende levels en 13 verschillende podia ! Te hopen om zover te komen , moet u de kunst van het uitvoeren van combo's en chains.You houden dit en zal er een balk die volloopt als je meer en meer wedstrijden te doen beheersen . Als blijkt goud , zal u geen meer ballen die naar buiten komen - zo eindigen de ketens op het scherm en je bent klaar met het level ! Gefeliciteerd !
Powerups en collectibles

Soms als je een match te maken , iets zal dalen . Het oppakken van de post op zal je ofwel meer punten geven of maken het makkelijker voor u om matches.Coins maken - Fall in willekeurige volgorde , maar hebben de neiging om te verschijnen meer wanneer u een grote wedstrijd , een minimum van vijf of meer van dezelfde kleur . Dit zijn niet alleen de moeite waard 250 punten , maar 30 van hen zal je een extra leven geven , dus probeer er zoveel mogelijk te krijgen. Aan de onderkant van het scherm zal een telling van munten en lives.Gems zijn - Gems waard zijn grote punten . Ze beginnen bij 1.000 - 3.000 punten en groeien als je verder . U verdient een juweeltje elke keer dat je een ketting te voltooien en laat de scarabee dat is duwen intact.Slow - vertraagt ​​de ketens van ballen en de scarabeeën dat ze te duwen voor een paar seconden . Gebruik deze tijd om uw voordeel en maak meer wedstrijden , terwijl de ballen bewegen slower.Speed ​​Shot - Maakt uw shooter te vuren op het dubbele van de vorige snelheid en geeft je ook een mooi streven lijn voor ongeveer 15 seconds.Stop - Stopt het gehele rotatie van kettingen voor ongeveer 5 seconden . Werkt net als de trage , behalve de ballen volledig stoppen moving.Reverse - Zorgt ervoor dat de ballen in de ketens om terug te keren voor een paar seconden . Dit is erg handig tijdens de hogere niveaus Wild Ball - past automatisch omhoog met wat er om haar links en rechts . Dit is handig als u wilt bewaren uw combo gaan of gewoon om zich te ontdoen van iets wat je kon een wedstrijd for.Fire Bal niet maken - explodeert bij contact . Het heeft een blast radius zeer beperkt , dus de beste tijd om dit te gebruiken is wanneer je ketens van ballen maken een draai van sommige kind.Lightning Ball - Vuur en alles in een rechte lijn te vernietigen - snijden door meerdere rijen kogels zonder stoppen ! Onthoud dit en gebruik uw bliksem ballen wijselijk . Je hoeft niet een te gebruiken wanneer slechts een rij kogels verschijnen als u drie of vier rijen tegelijk time.Color Bomb kunnen vernietigen - Een van de meest nuttige power-ups in het hele spel , de kleur bom wegblaast elk gebied van dezelfde kleur . Vaak krijgt, kan dit kettingreacties optreden . Dit kan erg handig zijn als je een bos van solo ballen zonder lucifers .
Scoren

Wanneer je een wedstrijd van 3 of meer bollen te maken , krijg je 100 punten voor elk gebied dat wordt geëlimineerd ( bv 5 ballen = 500 punten . 10 ballen = 1000 punten ) . Als je blijft een combo te gaan , verdien je een extra 100 punten voor elke keer na de derde dat je de combo in leven te houden . Dus de derde combo waard is 100 , de vierde is de moeite waard 200 , kan etc.Chains betekenen grote punten . Je krijgt hetzelfde aantal punten , maar het wordt vermenigvuldigd met hoe lang de keten gaat . Bijvoorbeeld , de tweede wedstrijd in een keten is het dubbele waard , de derde is de moeite waard triple , etc.You ook punten verdienen op het einde van het level voor hoe ver je laatste ketting was van de piramide . Hoe verder weg , hoe meer punten je verdient .
Geavanceerd Tips en strategieën

nu voor enkele geavanceerde tactieken en tips voor het beheersen van dit spel eens en voor all.First , bestuderen elk level als je het speelt . Als je het speelt genoeg , weet je de timing voor als hellingen komen en hebben een ruw idee van waar de bal gaat landen wanneer je het vuur . Het klinkt misschien als een hoop om 88 levels te bestuderen , maar hoe meer je dit spel speelt , hoe meer het zal te you.Second komen , tenzij u zeker om een leven te verliezen als je het te grijpen , proberen zo veel mogelijk van de power-ups als je kan. Lightning Balls , Wild Balls, en kleur bommen komen in zeer handig het later krijg je in dit spel , net als Reverse - dat is zeer nuttig omdat met zes of zeven kleuren , wordt het veel moeilijker om chains.Practice verzamelen in de vroege stadia krijgen dubbele of driedubbele kettingen , of meer indien mogelijk , terwijl er slechts 4 kleuren op het bord . Het klinkt misschien als overkill , maar als je in de mentaliteit om kettingen te maken , zult u in die modus en in staat om het te doen wanneer er meer kleuren op de board.Also , alleen omdat je een powerup betekent niet dat je hebt om het meteen te gebruiken . Als u wilt een powerup slaan , gewoon rechts klikken met de muis en het zal daar blijven totdat u uw andere schot te lossen . U kunt blijven rechts te klikken op de muis en houd je powerup voor zoveel schoten als je wilt ! En als je weet hoe elke powerup werkt , kunt u achterhalen de beste tijd om it.Coins gebruiken zijn belangrijk . Verzamel zoveel als possible.Some deskundigen zeggen dat Fase 8-4 wordt beschouwd als het moeilijkste level in het spel . Om dit enorm moeilijke level verslaan , kunt u rekenen zwaarder op verlichting en vuurballen . Gebruik de bliksem ballen rechts terwijl veel ballen in die verticale stippellijn . Ook proberen om de afstemming van de sferen en houd ze uit te gaan in de tunnel . Als je dit kan doen voor 70 procent of meer van het niveau , sta je een goede kans op het verslaan van deze. Schieten altijd de sferen voren verste en power-ups zijn belangrijker dan ever.Most belangrijk - ! Oefenen, oefenen , oefenen

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe maak je een ziekte Kit in …
·Hoe u een Online Naruto Advent…
·Hoe je Magic the Gathering Ins…
·Bike Crash Games 
·Shrek PC Games 
·Hoe kan ik Hack Wizard101 voor…
·Bejeweled 2 Deluxe Hints 
·Hoe maak je een favoriete game…
·Hoe maak je een PS2 ISO afspel…
  Related Articles
WordPerfect Tips 
Word 2007 Autocomplete Tips 
Wordpad Tips 
MOUS Certification Exam Tips 
MS Office Training Tips 
Tips voor het produceren van hoge kwalit…
Tips voor het schrijven van een essay om…
WordArt Tips 
Tips voor Word 2007 opslaan in Word 2003…
  Software Articles
·Hoe je Chrome OS -broncode compileren 
·Hoe u Windows 98SE Backup for Free 
·Hoe maak je een Doc invoegen in MS Word 
·Wat is de extensie BootSkin ? 
·Hoe te openen GEDCOM Bestanden 
·Hoe te Kogelgaten maken bij Multiple Sur…
·Hoe te om de andere Line Onderstreep in …
·Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
·Hoe maak je een FLV -bestand in CS3 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com