Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Cheats voor Paradise Pet Salon
Paradise Pet Salon is een computerspel waarbij een persoon wordt gegeven een klein hoekje dierensalon en hij heeft om te zetten in een succes en sloeg een concurrent genaamd Pet Corp Het spel wordt uitgevoerd door Casual Games zetten 24 . Paradise Pet Salon is niet alleen over hoe snel de salon kan worden opgebouwd en succesvol maakte , maar hoe goed iemand de huisdieren en hun eigenaren kunnen dienen en strategieën om geld te verdienen om de salon te verbeteren . Gelukkig zijn er een aantal cheats beschikbaar te maken voor het winnen van Paradise Pet Salon makkelijker . Tip voor Geld besparen

Wanneer een persoon voor het eerst koopt stoelen , moet hij ze line-up aan de rechterkant van zijn bureau voor klanten die zijn eerste in de rij te wachten op hun huisdieren . Dit bespaart een persoon geld omdat hij niet hoeft te stoelen voor de linker kant van het bureau te kopen voor de eerste paar rondes van het spel . Dit laat meer geld naar andere stations , die hij nodig heeft als het spel naar voren beweegt schaffen .
The News Item Box

Een persoon moet aandacht worden besteed aan het nieuws Item box zodra hij heeft een ronde voltooid . Het item box nieuws zal in deze tijd hem te vertellen wat station naar de volgende te kopen en waarschuwen hem om wanneer klanten vragen om een bepaalde zender .
Combinatie Punten

Een persoon moet aandacht waartoe huisdier behoort te betalen aan die eigenaar . Als iemand probeert om een ​​huisdier terug te geven aan de verkeerde eigenaar huisdier door te klikken op de verkeerde eigenaar huisdier , kan hij verliest al zijn combinatie punten . Bovendien , als een persoon houdt een huisdier en probeert om het neer op een tafel in zijn salon , hoewel het huisdier is tollen , of proberen om weg te komen , dan is een persoon kan verliezen ook al zijn combinatie punten . Een speler zal ook punten verliezen als hij niet bezig te blijven tijdens het spel , zoals de punten op de combinatie meter zal naar beneden vallen .
Krijgen van een nieuwe winkel

een persoon speelt Paradise Pet Salon en wordt populair en bespaart inkomen , zal hij in staat om een nieuwe winkel te kopen . Toen hij koopt een nieuwe winkel , moet hij de eerste winkel te verkopen en verkopen alles behalve een rode en een blauwe station . Dit zal hem genoeg geld om de tweede winkel te gaan geven , en hij zal nog steeds twee stations aan de slag te gaan . Echter , is het aangeraden om nieuwe stations te kopen voor iets anders , zodat hij kan zorgen voor wat zijn klanten willen en niet verliest zijn klantenbestand doen .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe je virtueel geheugen inste…
·De beste manieren om het nivea…
·Hoe maak je een Sims game naar…
·De verschillen tussen Fable en…
·Hoe maak je een Print Screen B…
·Problemen met de Witcher spel …
·Hoe te verwijderen Freeciv 
·Hoe een Garry 's Mod Achtergro…
·Wat is Vertical Sync in Games …
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
Hoe te Turn On Automatisch opslaan voor …
  Software Articles
·Hoe maak je een tekstvak maken in Excel 
·Hoe kan ik Blu - Ray branden op een comp…
·Hoe kan ik een Word- document convertere…
·Hoe te Executables verdienen met MATLAB 
·Hoe Degroepeer in PowerPoint voor Mac 
·Hoe de Symantec Virus verwijderen 
·Hoe om dubbele bestanden te verwijderen 
·Microsoft Word 2007 Vs . Microsoft Word …
·Hoe de Task Pane -en uitschakelen in Mic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com