Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Problemen met de Witcher spel crashen op Windows Vista
The Witcher , een role-playing game ontwikkeld voor de PC , kan het bureaublad van Windows Vista crashen om verschillende redenen . Voorkomende redenen zijn het uitvoeren van de Witcher in een Vista-omgeving die niet is bijgewerkt naar Service Pack 1 of die niet heeft opgenomen het virtuele adres hotfix , spelen met verouderde grafische kaart drivers en actief een ongepatchte versie van de Witcher . Je zou ook kunnen worden ervaren hardware en software incompatibiliteit binnen Windows Vista . Systeemvereisten niet gehaald

Computers
die niet voldoen aan de minimale eisen, kan crashes ervaren op Windows Vista . CD Projekt , de Witcher ontwikkelaar , moet Windows Vista- computers waarop het spel hebben minstens 1.536 GB RAM geïnstalleerd , een Intel Pentium 4 2,4 GHz of AMD Athlon 64 2800 of snellere CPU , 128 MB Video RAM -kaart of hoger (moet DirectX 9 compatible ) en een DirectX 9.0c - compatibele geluidskaart . Het spel vereist 8.5 GM van de harde schijf ruimte te installeren .
Virtual Address Hotfix Niet geïnstalleerd

Computers
loopt de Witcher onder Windows Vista moet de " virtuele adres spel ruimte te installeren gebruik " hotfix . Microsoft heeft het hotfix in Vista Service Pack 1 ( SP1 ) . De hotfix verandert de manier Vista toewijst virtuele adresruimte , waardoor de kans dat het virtuele adres ruimte beperkingen worden overschreden verminderen . Bij virtuele adresruimte volledig gevuld is , kan grafisch intensieve programma's zoals de Witcher crashen .
Windows Vista verkeerd geconfigureerde

Er zijn een aantal tweaks in de Windows Vista- besturingssysteem dat gamers hebben uitgevoerd om het spel crasht verminderen of te elimineren . Deze veranderingen bijdragen tot het verminderen van het aantal hard-en software compatibiliteitsproblemen . Spelers kunnen kiezen om de Witcher voeren als een beheerder of kan de compatibiliteit van de Witcher te wijzigen in Windows XP Service Pack 2 , terwijl ook het uitschakelen van veel van de geavanceerde grafische functies zoals thema's en weergave scaling . Gebruikers kunnen de Witcher draaien in een venster (in tegenstelling tot full-screen modus )
Grafische Drivers verouderde

Grafisch intensieve programma's
, zoals de Witcher , vragen om een groot deel van de rekenkracht van de grafische kaarten . Gebruikers die grafische drivers niet hebt bijgewerkt kan problemen met de Witcher crashen op het bureaublad in Windows Vista te ervaren . Door het bezoeken van de fabrikant van de kaart graphics en het updaten naar de nieuwste driver , kunnen gebruikers het aantal ongevallen te verminderen bij het afspelen van de Witcher .
Unpatched Versie Hardlopen

Gebruikers
runnen van een ongepatchte versie van de Witcher kan veel meer ongevallen dan gebruikers ervaren met een up -to - date gepatchte versie . De v1.4 release van de Witcher bijgewerkte het originele spel op de ' Enhanced Edition ', een gratis download voor de rechtmatige eigenaren van het spel . De patch bevat spel stabiliteit fixes en bevat wijzigingen tov vorige spel patches, welk spel bug fixes bevat .

Previous: Next:
  PC Games
·Spelletjes te spelen met de ba…
·Hoe naar Dog Games Bouw Online…
·Hoe maak je een cd te verdiene…
·Hoe kan ik Bak Cakes & verkope…
·Hoe je Marble Blast Gold grati…
·Hoe te Rosetta Stone gebruiken…
·18 Wheels of Steel : American …
·Gratis Spelen voor kinderen te…
·Hoe de Master Wand op Roblox 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
  Software Articles
·Hoe maak je Geef een inscriptie Kijk in …
·Hoe maak je een Blur in Photoshop 
·Hoe kan ik een Age Piramide op Excel Zor…
·Hoe Reverse GL Posting Sap 
·Word 2007 en Word 2003 Verschillen 
·Het upgraden van Microsoft Excel 
·Hoe maak je een Hardware & Software Inve…
·Hoe kan ik iets op Google Docs op een Ju…
·Hoe maak je een Lawn Dienst Factuur Shee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com