Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Spelletjes te spelen met de baby op de computer
Computers bieden plezier en spelletjes voor mensen van alle leeftijden . Zelfs jonge baby's hebben gaming opties op de computer . In feite zijn er veel online games die speciaal ontworpen met baby's in het achterhoofd . Deze spellen helpen bij baby's te verbeteren basisvaardigheden , terwijl hen voor te bereiden een levensduur van computergebruik . Al deze spellen zijn eenvoudig genoeg om baby's te vermaken zo jong als een paar maanden oud . ABC Zoo
p Dit is een heel eenvoudig spel gehost op Fisher Price.com . Dit spel biedt kinderen de mogelijkheid om dieren, dierlijke geluiden en begin letters leren . Al de ouder of kind moet doen is op een willekeurige toets op het toetsenbord om de dieren te beginnen met " A " voor de alligator en rijd verder over de " Z " voor zebra vooruitgang . Het spel zegt de brief , de naam van het dier en maakt het dier geluid .
Peek A Boo
p Dit is een leuk spel voor ouders en baby's om samen te spelen . Dit spel leert kinderen de juiste ontroerende zone op het toetsenbord . Wanneer de baby persen letters , cijfers of de spatiebalk op het toetsenbord , een vriendelijke dier opduikt en maakt een leuk geluid . Dit kan baby bezig te houden al geruime tijd . Fisher Price.com is de gastheer voor dit spel .
Animal Fun

Dit spel helpt baby's leren de geluiden van de dieren . Dit spel wordt gehost door Fisher Price.com . In dit spel kunnen kinderen op een willekeurige toets te veroorzaken een dier te verschijnen. Raken van dezelfde toets of een andere toets zal het dier veroorzaken om zijn geluid te maken . Een andere toets drukt zal een ander dier veroorzaken te verschijnen. Dit spel leert niet alleen dierlijke geluiden , maar ook oorzaak en gevolg .
Cray Machine

Dit spel werd oorspronkelijk niet bedoeld voor baby's , maar het biedt hen verrassende entertainment ervoor om ze te laten lachen . Wanneer een toets op het toetsenbord wordt ingedrukt , verschillende vormen opduiken in de doos samen met willekeurige geluiden . Dit wordt nog leuker als er meerdere toetsen tegelijk worden ingedrukt . Dit spel is beschikbaar in de zefrank.com
Night Dieren

Night dieren
is een soort van interactief bord boek voor baby's. Dit spel , gehost op babygamer.com , is een favoriet bij veel baby's . Dit is een spel dat de ouders waarschijnlijk zullen moeten richten . Klik op de pijltjes om de pagina's omdraaien . Het boek speelt dan een geluid van een nacht dier , en toont een gloeiende gedeelte van het dier . Klik op de knop licht te onthullen wat het dier echt uitziet .

Previous: Next:
  PC Games
·The Game van Intelligent Life …
·Mijn PC vertraagt ​​en bevries…
·Hoe maak je 3D Computer games …
·Hoe te installeren Harry Potte…
·Hoe je Pandora's Box Speel op …
·Hoe je Call of Duty 4 in Ubunt…
·Hoe kan ik Objecten Render in …
·Hoe om onbeperkt geld Get on R…
·Hoe maak je een IPS Patch 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te sturen HTML e-mail Van SQL 
·Hoe een Alureon Trojan verwijderen 
·Hoe te gebruiken Capture One Pro Met Ado…
·Hoe te frequentieverdeling behulp van Mi…
·Hoe je Avast uitschakelen 
·Een back-up Mijn Opgeslagen spellen Van …
·Gereedschappen in Powerpoint 2007 
·Oracle Accounting Tutorial 
·Hoe waarde Wijzigingen in Excel Bescherm…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com