Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Suspense & Avontuur PC Games
Avontuur in videogames is gemeengoed , als personages worden vaak geconfronteerd met uitdagingen en situaties die moeilijk en riskant zijn . Spanning , daarentegen , is moeilijker te vinden . In tegenstelling tot verschrikking, waar de onverwachte sprongen uit om je bang te maken , suspense is gebouwd op reeds weten , of in ieder geval de hint van weten , wanneer , een mogelijke uitkomst , maar niet weten waar of hoe het zal gebeuren . Voor een spel spannend te worden beschouwd het moet zorgvuldig stimuleren en koesteren een verhoogd gevoel van spanning en angst zonder te vertrouwen op de attributen van horror . Overklokt : History of Violence

Vijf jonge volwassenen
zijn gevonden verspreid over regen doordrenkte Manhattan in de loop van twee dagen . Elk van hen is gewapend met een pistool , diep fysiologisch verstoord en heeft geen geheugen van wie ze zijn en wat ze ervaren . David McNamara , een voormalige gevecht psycholoog , moet verdiepen in de psychose van de patiënten en reconstrueerde de verontrustende gebeurtenissen die bleek . Elk van de geheugens wordt achterwaarts ervaren in chronologische volgorde , het creëren van spanning op het niet kunnen zien wat kwam voor .
Moment of Silence

Big brother is watching . " Moment of Silence ' is een adventure game vol met samenzweringen , paranoia en een donkere , gezichtsloze entiteit die onheilspellend weefgetouwen over de hele wereld van 2044 . Peter Wright is een man die lijden aan depressie , alcoholisme en het recente verlies van zijn vrouw en zoon . Peter , het zien van de politie -inval het appartement naast de deur en sleep uit een man , gaat naar zijn hulp te bieden aan de radeloze familie . Deze daad van vriendelijkheid trekt Peter diep in een duister complot en de huiveringwekkende gevolgen van een technologische wereld waar elk woord kan worden gecontroleerd .
Sherlock Holmes versus Jack the Ripper

Jack de Ripper wordt stalking door de straten van Londen , waardoor gruwelijk verminkte lichamen in zijn kielzog , en alleen de grootste detective van de wereld kan hem stoppen . " Sherlock Holmes versus Jack the Ripper " putten de ontembare Sherlock Holmes tegen een van de meest huiveringwekkende moordenaars uit de geschiedenis . Sherlock en Watson te onderzoeken , en zo nu en recreëren , de gruwelijke moorden om op te sporen The Ripper . De donkere , stemmige sfeer van de straten van Londen voegt spanning als een moordenaar jaagt door de nacht
Call of Cthulhu : . . Dark Corners of the Earth

In de ware geest van HP Lovecraft , " Call of Cthulhu ' is een duistere en verontrustende actie-avontuur dat meesterlijk bouwt spanning en suspense met een verontrustende sfeer en verontrustend verhaal. Jack Walters , een reeds geestelijk onstabiel prive-detective , reist naar de havenstad Innsmouth om een vermist persoon te onderzoeken . Er zijn donkere , onuitsprekelijke machten aan het werk in Innsmouth en Jack komt er al snel zichzelf niet alleen in een strijd voor zijn leven , maar ook zijn geestelijke gezondheid . " Call of Cthulhu " is niet een pure actie spel als Jack vindt zichzelf ongewapend voor een goed deel van het avontuur . Maar dit beveiligingslek verhoogt de spanning en spanning als Jack is vaak machteloos om direct te confronteren de gevaren om hem heen .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te stoppen SIM City 4 Van …
·Adventure Company PC Games 
·Hoe maak je een vlag op Roblox…
·Hoe je Office installeren op m…
·Coding Games 
·Hoe te installeren Lilypad 0.9…
·Wat is Open Beta & What Is Rel…
·Hoe maak je een gast Pass gebr…
·Hoe te Woorden In Bookworm Del…
  Related Articles
Het automatisch laden Automatische Spell…
How to Make & Print Uitnodiging Postkaar…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe maak je een cd Sticker & Label Make 
Hoe kan ik een document scannen en tekst…
Microsoft Word & Excel software te gebru…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Copy & Paste Help 
  Software Articles
·Hoe te CyberDefender verwijderen 
·Het automatisch laden Superscript in Pow…
·Een back - up van al uw Microsoft Outloo…
·Hoe te Hijackers verwijderen 
·Hoe te converteren van een video-cd Film…
·Hoe de administratie menu Installeren op…
·Hoe te starten vanaf een cd of dvd 
·Hoe een PDF- link naar een PowerPoint 
·Hoe te verwijderen Adobe Acrobat Profess…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com