Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Een gids voor Raiding WotLK
Raiding is de primaire PvE ( Player versus Environment ) doel als het gaat om het bereiken van het maximale niveau in World of Warcraft , de populaire online role -playing game . Hoewel de level cap is verhoogd naar 85 met de komst van Cataclysm , veel spelers graag willen deelnemen aan de vorige generatie Wrath of the Lich King ( WotLK ) invallen voor de lol en prestaties . Er zijn ook veel voordelen nog te worden gehouden voor het invullen van prestaties en het krijgen van zeldzame druppels , zoals mounts en andere ijdelheid items . Zoals met alle uitbreidingspakketten van de game, Wrath of the Lich King heeft ook een goed ontworpen progressie route , maar dit is niet meer van belang op niveau 85 . Er zijn negen raid instances in WotLK . Instructies
1

Start overvallen met " Naxxramas , " de entry-level Wrath of the Lich King raid . Op level 85 , zowel de 10 - man en 25 - man versies zijn eenvoudig , met ruim 5 - of 10 - level 85 spelers , respectievelijk . Zowel de 10 - en 25 - man versies bieden hun eigen set van prestaties , hoewel er geen bevestigingen of andere speciale vanity items beschikbaar

Raid 2 de kleinere - baas instances . . Dit zijn " Obsidian Sanctum " en " The Eye of Eternity . " De eerste is vooral populair omdat het invullen van bepaalde verworvenheden daar kent een titel en een mount neerzetten . De vernieuwde " Onyxia 's Lair " in " Dustwallow Marsh " soms daalt een mount en /of een vanity huisdier ook.

Raid 3 " Ulduar " als je eenmaal vertrouwd bent met al het voorgaande zijn WotLK raid instances . De latere bazen in Ulduar zijn aanzienlijk harder dan die van eerdere invallen , vooral als u van plan bent om de heldhaftige - modus baas , doe ' Algalon de Observer . "
4

Complete" Trial van de kampioen . " Dit is een klein voorbeeld en duurt ongeveer een half uur met een goede groep van level 85 spelers . Deze inval heeft ook een heroïsche modus voor de 10 - man versie en een voor de 25 - man versie .
5

Start loopt via " Icecrown Citadel . " Dit is veruit de hardste inval in WotLK . Het zal nog minstens een paar uur op niveau 85 met een halfvolle groep mensen . Heroic modes zijn ook beschikbaar , maar ze moet niet worden geprobeerd totdat u vertrouwd bent met tactiek , zelfs op level 85 .
6

Voltooi een snelle run door middel van " Ruby Sanctum " als je een groep te vinden voor het. Dit was de laatste inval geïntroduceerd met WotLK , ontworpen als een voorloper van ' Cataclysm '.

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe Personal Pictures In Sims …
·Hoe de game SimCity 3000 Volle…
·Spiderman Unlimited Games 
·Hoe u uw stem gebruiken in Cou…
·Hoe te Bookworm Deluxe Unlock 
·How to Get Far Cry te werken o…
·Hoe te Evelyn Skin Install 
·Hoe maak je 3D Pinball in Micr…
·Wat is het verschil tussen Age…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Adobe CS4 Eisen 
·Hoe maak Non - Folding Greeting Cards 
·Hoe te Scrapbooking sjablonen gebruiken …
·Hoe kan ik New Sounds Into Proteus X 
·Hoe afdrukken PPS Pictures 
·Hoe maak je een PDF converteren naar RTF…
·Hoe te Audio Vervang in een videobestand…
·Analytische functies van SQLite 
·Hoe lol dialoog voor e-learning cursusse…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com