Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Adobe CS4 Eisen
Adobe CS4 is de nieuwste versie van Creative Suite , die is een bundel van toepassingen zoals InDesign , Photoshop , Illustrator en Acrobat 9 . Adobe CS 4 is verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen , waaronder Master Collection , Design Premium Design Standard , Web Premium , Web Standard en Production Premium . De basisversie is de Design Standard , die minimale systeemvereisten heeft om het programma te installeren . Systeem

Adobe CS4 is Windows XP Service Pack 2 of Windows Vista Home Premium , Business , Ultimate of Enterprise-edities . Adobe CS4 kan ook op een Apple computer met Mac OS X versie 10.4.1 of hoger . Worden geïnstalleerd
Processor en RAM

Adobe CS4 zal minimaal 1,8 GHz nodig processor . Een 2 GHz of snellere processor wordt aanbevolen voor betere prestaties . Adobe CS4 vereist ook een minimum van 512 megabytes RAM op een systeem geïnstalleerd . Hoewel dit voldoende is, oplopend tot 1 gigabyte of meer zal zorgen voor een betere gebruikerservaring .
Schijfruimte

De hoeveelheid schijfruimte die nodig is kan variëren van systeem tot systeem . Het installeren van Adobe CS4 op een Windows XP -of Vista-systeem zal ten minste 9 gigabyte aan vrije ruimte nodig . Installeren op een Apple OS X- systeem zal ten minste 10 gigabyte aan vrije schijfruimte nodig . Extra schijfruimte nodig kan zijn voor tijdelijke bestanden tijdens de installatie .
DVD
Drive

De Adobe CS4 programma komt op een DVD . Als gevolg hiervan zal een DVD-ROM of DVD /RW drive die nodig zijn om het programma te installeren . Een dvd-drive is uitgegroeid tot een standaard onderdeel op nieuwe computers , dus dit moet geen probleem zijn .
Videokaart

Een videokaart of grafische kaart is vereist voor het programma met een minimale resolutie van 1024 x 768 voor de weergave . Een video-of grafische kaart moet ook een minimum van 16 bits zijn . Windows XP en Vista 32 bit graphics , dus dit moet geen probleem zijn voor nieuwere computer systemen .
Internet

Een verbinding met het internet is vereist voor bepaalde online diensten en updates die beschikbaar zijn voor het programma zijn gemaakt . Sommige functies die worden gebruikt met Adobe CS4 kunnen online worden gehost , die zal een internetverbinding nodig om toegang te krijgen .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te openen een sjabloon Res…
·Hoe de printer marges in Open …
·Photoshop CS4 Basics 
·Hoe maak je een opgeslagen ges…
·Hoe te versturen naar Klembord…
·Hulp aan Event Fliers Zorg 
·Hoe te Camera Ready Files Bere…
·Hoe te Verschillende labels op…
·Hoe te Shadow effecten in InDe…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Microsoft Office 07 Eisen 
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
  Software Articles
·Hoe om te beslissen wanneer een Spreadsh…
·Hoe to Change Your Color in Exteel 
·Hoe te Lege regels verwijderen uit een t…
·Hoe te beschermen tegen krijgen van een …
·Hoe maak je een Exchange Mailbox toevoeg…
·Wat is de Service Desk editie van Micros…
·Hoe te converteren een MPG - 4 naar een …
·Verschillen in Office 2007 Thuis & Profe…
·Hoe Sony Handycam Converteren naar Windo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com