Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Lijst van items in Perfect World in Dragon Quests
Perfect World is een massively multiplayer online role playing game gebaseerd op de Chinese mythologie . Dragon quests zijn speciale quests spelers kan beginnen wanneer ze level 20 bereiken en de Liefde van de Draken quest hebt voltooid . Er zijn acht Dragon Quests met zes items die beschikbaar zijn in elke quest . Als spelers hun niveau van 10 , de volgende Dragon quest level beschikbaar . Naast de punten , Dragon quests bieden andere beloningen en uitdagingen . Dragon Quest 1

De eerste Dragon Quest heet Frail Bob en is beschikbaar tegen een niveau van 20 rang . De punten van de speler dient te bezitten om deze Quest te voltooien zijn de antenne , Disguise Huid , Element Dust , Mystical Vlees , Rhino Horn en Soft Bont .
Dragon Quest 2

De tweede Dragon Quest is Dual - Bladed Centipex . Het is beschikbaar op niveau 31 . De zes punten die nodig zijn om de quest te verslaan in Perfect World zijn Compleet Sack , Dauw van Kruiden , Dull Claw , Element Fragment , Honing Sap en Mystieke Claw .
Dragon Quest 3
< br >

De derde Dragon Quest in Perfect World is Mythische Wolfkin en is te vinden op 41 . De zes punten van de speler nodig heeft om deze Quest af te zijn Big Buck , Claw , Dew Orb , Element Stone , Mystieke Bloed en Rubybead Herb .
Quest Dragon 4

vierde Dragon Quest is Bloodlust Feliger . Het is beschikbaar op niveau 41 . De zes items in deze zoektocht zijn Beest Bone , Crystal Element , Ghost Charm , Mystiek Oog , Tegenhanger van Glacia en sterk zuur .
Dragon Quest 5

Sori Dualhammer is de vijfde Dragon Quest , beschikbaar om te spelen op niveau 61 . De zes items in deze zoektocht zijn dodelijk gif , Element Essence , Flexibel Sinew , Mystical masker , Violet Glas en Yin - Yang Charm .
Quest Dragon 6

De zesde Dragon Quest heet Wicked Yayan , en op niveau 71 het beschikbaar is . Er zijn zes items die je moet verzamelen om de quest te verslaan : . Element Diamond , Flat Perzik , Mystical Scale , Seele Token , Sharp Tooth en Strong Venom
Dragon Quest 7

De zevende Dragon Quest heet Grijnzend Cougaret . Op level 81 een speler kan de zoektocht beginnen . De zes items in deze zoektocht zijn Element Core , Jade Juyi , Lethal Venom , Mystical Totem , Oblivion Soep en Tusk .
Quest Dragon 8

De acht en laatste Dragon quest heet Siren Assassin . Het kan gespeeld worden op niveau 91 . Het heeft zes punten nodig voor de voltooiing : . Compound Venom , Element Licht , Fijn Orb , Ginseng Fruit , Mystieke Orb en Underspring Water

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe kan ik PC Game Problemen o…
·Hoe te Stealthbot V2.6 Gebruik…
·Hoe te Pogo verwijderen 
·Heb Games Maximum uit de CPU ?…
·How to Get Inside the Romulus …
·Hoe kan ik een Roze Dwerg in F…
·De snelste Instellingen voor P…
·Hoe een bin-bestand Game Play 
·De Royal Marines Commando Syst…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe maak je een Definition List Start 
Hoe kan ik een lijst in Works Alfabetise…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe je Lost Menu-items in Word Herstel 
  Software Articles
·De evolutie van de tekstverwerker 
·Vijf redenen voor het gebruik van Excel 
·Wat is een PDF Writer ? 
·Hoe maak je een Web Front End Server Dro…
·Wat is de extensie Arf ? 
·Hoe Set Up Email groepen in Windows Emai…
·Hoe om verwijderde programma's op een co…
·De Install Path voor VIM 
·Hoe maak je een e-mail Advertentie Creë…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com