Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Het gebruik van commando's om FPS in World of Warcraft Verhoog
Dankzij de enorme populariteit van de " World of Warcraft " video game , heeft het ook relatief lage systeemeisen in vergelijking met de meeste andere single- player games . Bij hogere grafische instellingen , het spel nog onvoldoende presteren zelfs sommige nieuwere computers . Naast het veranderen van de grafische instellingen in de in-game bedieningspaneel , zijn er enkele andere tweaks die je kunt maken met behulp van in-game commando's om het aantal frames per seconde ( bekend als FPS ) te verhogen . Wat is een console variabele ?

Console -opdrachten
, of console variabelen , zijn vaak bekend als " cvars " in " World of Warcraft . " Er zijn honderden van deze commando's , waardoor u configureren zowat elke functie van het spel . Om toegang te krijgen tot de console variabelen , moet u ingelogd zijn en beheersen van een van je personages . Toegang tot de console wordt gedaan door een simpele druk op de forward - slash " /" toets, gevolgd door de opdracht die u wilt gebruiken .
Cvar timingMethod

" timingMethod "
is een console variabele toegevoegd in een patch te helpen verbeteren van de prestaties van het spel op computers met meerdere - core processoren . Er zijn drie mogelijke waarden : 0 , 1 en 2 . De standaardinstelling is 0 , maar u kunt betere prestaties ondervinden als deze waarde is ingesteld op 1 of 2 .
Cvar farclip

Terwijl de grafische bedieningspaneel in het spel biedt alles dat de meeste spelers ooit nodig zult hebben , is het mogelijk om deze instellingen verder te tweaken dan wat de schuifregelaars in het configuratiescherm kan bereiken . Met de " /console farclip " commando , gevolgd door een nummer , wordt de maximale zichtbare afstand verlagen , bijvoorbeeld . Dit maakt een grote invloed op de prestaties , maar de vaststelling van het lager is dan 185 zal het spel nogal onspeelbaar maken . Deze waarde op 0 , zal u niet de spelwereld te zien op alle.
Overige cvars

" /console groundeffectdensity " en " /console groundeffectdist " controle van de hoeveelheid van objecten op de grond in het spel ( bloemen , rotsen enz. ) . De voormalige Cvar controleert de dichtheid van deze voorwerp terwijl het tweede regelt de afstand waarop zij worden verleend . Als je probeert om de hoogste FPS krijgen , met behulp van " /console groundeffectdist 0 " is alles wat je hoeft te doen . Op deze manier zul je niet zien van een van deze objecten , maar het spel ziet er erg basic .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe maak je een inventaris Men…
·Hoe te goedkope gebruikte PC G…
·Hoe je Assassin's Creed Proble…
·Wat zijn de EMU -bestanden? 
·Hoe te Kikkers zoeken in Narut…
·Hoe kan ik meerdere Spell Macr…
·Hoe om te winnen Alterac Valle…
·Hoe u uw team creëren in Soni…
·Hoe de Juice voor Ali in RuneS…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe te afdrukbare tekens gebruiken in Wo…
Hoe maak je een Drop Cap gebruiken in Wo…
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe kan ik een aangepaste stijl gebruike…
  Software Articles
·Hoe je het pad gereedschap gebruiken op …
·Wat is de EZC bestandsextensie? 
·Hoe te Toernooi Brackets Teken in Micros…
·Hoe maak je een FLV -bestand wijzigen om…
·Hoe maak je een onkostendeclaratie in Ex…
·Crazy Aankleedspellen 
·Hoe de ' & ' Symbool gebruiken in de kop…
·Hoe maak je een pad verplaatsen in Photo…
·Hoe u uw Powerpoint lijkt Movie Credits 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com