Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Beperkingen van SharePoint
In 2001 , introduceerde Microsoft SharePoint , een software- oplossing die is ontworpen om bedrijven te helpen snel online ruimte voor samenwerking en communicatie te creëren . Tien jaar later , Microsoft onthulde dat het toevoegen van 20.000 nieuwe SharePoint gebruikers per dag . Hoewel het een bekende en goed gebruikte product , kan SharePoint niet passen bij de behoeften van elk bedrijf . Documenten

SharePoint
kan u helpen uw belangrijke zakelijke bestanden te organiseren en op te slaan , maar kan niet in staat om document management volledig te ondersteunen . TechNet documentatie van Microsoft's vanaf juli 2011 wijst erop dat de standaardconfiguratie van SharePoint kunt u documenten zo groot als 50 MB uploaden. U kunt deze instelling aanpassen en verhoging van de maximaal toegestane bestandsgrootte tot 2 GB , maar je kunt niet verder aanpassen SharePoint om grotere bestanden te accepteren . Volgens een april 2010 artikel over Computer Weekly , kan SharePoint niet in staat zijn om bepaalde beveiliging en privacy standaarden geschikt voor sectoren zoals de gezondheidszorg en financiën .
Social Networking

Microsoft verkoopt voornamelijk SharePoint als een collaboration tool voor bedrijven , en de overkoepelende functionaliteit is content management , met social collaboration een kleinere rol spelen . Terwijl de software biedt wel een aantal sociale functies, zoals activiteit streams en RSS feeds , het ontbreekt veel meer . SharePoint valt achter andere producten als het gaat om meldingen , tagging , bloggen , discussiegroepen en profiel aanpassen , waarschuwt een maart 2011 artikel uit CMS Wire .
Browsers

SharePoint is een Microsoft product en als zodanig werkt goed met de meeste versies van de Internet Explorer browser . Echter , als TechNet documentatie van Microsoft blijkt dat andere browsers kunnen problemen voor SharePoint-beheerders , content managers en eindgebruikers , want zoals Mozilla Firefox en Safari beide vereisen ActiveX- besturingselementen om bepaalde delen van SharePoint draaien . Daarnaast terrein ontwerpers hebben een meer omslachtige interface Firefox en Safari dan in IE , en kan niet gewoon slepen en neerzetten delen van een webpagina of gemakkelijk tekst te bewerken.
Aanpassingen
< br

SharePoint > is een out - of-the - box oplossing die u toelaat om een aantal aanpassingen uit te voeren , maar een oktober 2011 blogpost van Forrester wijst erop dat het meer maatwerk je hebt, hoe minder stabiel je omgeving wordt . Bovendien kan je merken dat je niet volledig kan het product aan uw zakelijke behoeften te passen . Bijvoorbeeld , om veiligheidsredenen , kunt u het bewerken van de toegang tot alleen de auteur van het document te beperken . SharePoint is het niet mogelijk om documenten controle aan te passen aan dit niveau , in plaats waardoor documenten voor alle gebruikers toegankelijk te bewerken .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Cursor beweegt langzaam in Aut…
·Wat is het eRoom Monitor ? 
·Hoe te Repartition de Hard Dri…
·Wat is een Screen Locker ? 
·Het effect van de dagelijkse w…
·Wat is een . SOL -bestand? 
·Hoe Hard Drives Wipe Met boota…
·QuickBooks Loads Langzaam 
·Wat is een PBP -bestand? 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe maak je een watermerk met Photoshop …
·Hoe je Slim maken in GIMP 
·Hoe maak je een Bulk Gebruikersmap voor …
·Hoe Set Up Auto Backup Van Een harde sch…
·Hoe te Powerpoint 2007 Play 
·Total Finder Vs . Path Finder 
·Hoe je Mail Rules Maak in Exchange 2007 
·Hoe te TXT documenten converteren naar W…
·Hoe kan ik een Illustrator- bestand te r…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com