Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Hoe te om Uw browser standaard zoekmachine wijzigen
Zelfs als je een enorme verzameling bookmarks , bent u waarschijnlijk zoekmachines gebruiken om nieuwe middelen , video's en andere informatie op het web te vinden. Alle van de belangrijkste webbrowsers hebben standaardzoekinstellingen , en elke browser biedt ook een optie voor het maken van uw favoriete zoekmachine de standaard wanneer u een zoekopdracht uitvoert . De configuratie procedures verschillen per browser , maar u kunt deze instelling wijzigen met slechts een paar klikken van je muis . Instructies
Google Chrome

Plaats 1 muisaanwijzer op de " Settings" het Chroom ( het ziet eruit als een kleine , platte sleutel ) aan de rechterkant van de adresbalk . Klik een keer op dit pictogram om het keuzemenu te openen . Kopen van 2

Scroll naar beneden en selecteer " Opties " van deze drop- down menu . Het menu Basics geopend, met vijf secties die u kunt wijzigen . Ga naar de sectie ' Zoeken ' aan de onderkant van het menu Basis .
3

Klik op de omgekeerde driehoek op het einde van de doos waarin de naam van uw huidige standaard zoekmachine toont . Dit opent een drop- down menu van waaruit u kunt een andere zoekmachine selecteren . Markeer uw voorkeur , zoals Bing of Yahoo , en selecteer deze als standaard zoekmachine .
4

Venster sluiten nadat u een selectie hebt gemaakt door te klikken op de "X" op de tab -venster . Uw zoekmachine voorkeur wordt opgeslagen in Chrome .
5

inschakelen bescherming voor uw gekozen zoekmachine instellingen in Chrome en voorkomen dat ongeautoriseerde wijzigingen door geïnstalleerde programma's . De Chrome- browser beschikt niet over een menu-optie om wijzigingen in de standaard zoekmachine te voorkomen , maar de ontwikkelaars en software- beheerders in staat stellen deze functie door het wijzigen van de opdrachtregel voor de browser opstart routine . Je moet proberen dit alleen als u begrijpt het gebruik van command line switches.

Klik met de rechtermuisknop " Chrome "-pictogram op uw bureaublad of taakbalk. Kies " Eigenschappen" in het context -menu om het venster Sneltoets openen , waar u de weg ziet om de toepassing weergegeven in het vak Doel . Type . " - Protector " ( zonder aanhalingstekens ) aan het einde van het pad en sluit het menu Shortcut
Internet Explorer 9
6

Klik op de " Sprocket " pictogram op de rechterbovenhoek van het venster van Internet Explorer naar het menu Extra te openen .
7

Selecteer " Invoegtoepassingen beheren " in de lijst . In het venster Add-ons beheren , selecteer " Zoekmachines " uit de lijst in de linkerkolom . Dit toont de beschikbare zoekmachines aan de rechterkant . Het woord "Default " verschijnt naast de naam van uw huidige standaard zoekmachine .
8

Kies een andere zoekmachine , zoals Google , door uw cursor op de naam. Klik met de rechtermuisknop op de naam en kies " Instellen als standaard " uit het contextmenu om uw vorige instellingen overschreven .
9

Voorkom programma's en uitbreidingen die u installeert op uw browser uit resetten of overschrijven van uw voorkeur zoekopdracht opties door het plaatsen van een vinkje in het vakje naast " voorkomen dat programma's suggereren veranderingen in mijn standaard zoekmachine " aan de onderkant van de Manage Add-ons venster .
10

Sluit de " invoegtoepassingen beheren " venster door te klikken op de " X "in de rechterbovenhoek of door te klikken op de " Close " knop aan de onderkant van het venster .
Firefox 10

Click 11 het omgekeerde driehoekje naast het pictogram van uw huidige standaard zoekmachine aan de linkerkant van uw Firefox- zoekvak . De Firefox- zoekvak bevindt zich rechts van de adresbalk , net onder de hoofdwerkbalk boven in het browservenster .
12

Kies "Manage Search Engines " uit het drop - down menu . Plaats de cursor op de zoekmachine die u wilt gebruiken . Klik op de knop " Move Up " tot uw keuze is de eerste zoekmachine in de lijst .
13

Sluit het vak " Zoekmachines beheren " door te klikken op de knop " OK " .
< br >

Block veranderingen 14 aan uw zoekopdracht voorkeuren door het instellen van Firefox om u te waarschuwen wanneer een programma probeert om de instellingen van de browser te wijzigen . Open het menu "Extra " op de bovenste werkbalk en kies 'Opties'. Klik op de " Lock" icoon op het tabblad ' Beveiliging ' te openen . Vink het vakje naast " Waarschuw mij wanneer websites proberen om add -ons te installeren . " Sluit het dialoogvenster door te klikken op " OK".

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Hoe te Gale Install 
·Wat is XSN formaat? 
·Windows Defender Conflict : Wi…
·Wat zijn PhoneGap ontwikkelaar…
·Wat is AFT Cisco ? 
·Zal nette Ontvangst Software W…
·Hoe maak je een Field Reset in…
·Hoe je het uitschakelen Inlogg…
·Verbinding maken met Omron PLC…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Photoshop Tutorial voor een Rubric 
·Hoe te 3G2 bestanden converteren naar WM…
·Het verschil tussen DataSet & DataReader…
·Hoe maak je een Music Video Met Windows …
·Fashion Design Programma's voor kinderen…
·Hoe kan ik Recover iTunes op de harde sc…
·Hoe maak je een cd met Windows Media Cen…
·Hoe een APK Verplaatsen naar Android 
·Hoe te werken in OpenOffice 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com