Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Definitie van File gegevens Grabber
Archiveren informatie op papier kan nemen een aanzienlijke hoeveelheid ruimte . Papieren dossiers komen ook met een veiligheidsrisico , zoals documenten kunnen worden gestolen of beschadigd door brand , water of eigendom vernieling . DataGrabber is een softwaretoepassing die het beheer van ongestructureerde gegevens in een of meer repository ondersteunt . Deze vorm van data -controle helpt om ervoor te zorgen de bestanden niet door verlies of beschadiging blijven . Daarnaast DataGrabber ondersteunt de archivering en distributie van bestandsinformatie gebruik cd's en dvd's . DataGrabber

Meerdere industrieën
gebruiken de DataGrabber applicatie voor het archiveren van informatie voor microfilm vervangen , computer output en imaging-toepassingen . De applicatie maakt gebruik van een scripttaal om ASCII-bestanden veranderen in pagina's , verslagen en ander profiel velden die specifiek zijn voor een organisatie . DataGrabber importeert ook deze informatie aan een repository met behulp van een veilige , high - speed internetverbinding . Daarnaast kunnen organisaties DataGrabber gebruiken om niet-uniforme rapporten configureren en het verslag informatie op te slaan in een centrale database .
Hoe het werkt

DataGrabber
gebruikt de scripttaal te maken een definitie bestand geformatteerd in de gewenste uitvoer . Deze definitie bestand beschikt opnemen pauzes en profiel velden om gegevens te extraheren . De definitie bestand kopieert ook de gegevensbestanden en archieven hen op specifieke gebieden geïdentificeerd door de organisatie . Daarnaast DataGrabber slaat deze bestanden als individuele , volledig geïndexeerd records die de organisatie kan openen met behulp van query .
Basisfuncties

DataGrabber
kunnen ook nieuwe velden aan te maken altijd en ophalen van een nieuwe database met een reeks documenten . Het creëren van een nieuwe database van de documenten van een zoekresultaat stelt organisaties in staat te archiveren data nauwkeurig . Daarnaast kan DataGrabber converteren en archiveren verouderde beeldvormende systemen en ondersteunt byte offset , pagina-einden , print karakters , veldlabels en vele andere opties .
Managen van de Gegevens

Na trekken gegevens uit elektronische documenten , computer rapporten en papieren exemplaren , DataGrabber maakt de beschikbare gegevens , die zijn opgeslagen in het originele formaat of een ander ondersteund formaat . Organisaties kunnen deze informatie online met behulp van LAN's , WAN's , een intranet en draagbare media zoals dvd's . De interface maakt het ook organisaties om het programma te integreren met andere toepassingen om effectiever te verzamelen en het gebruik van de databestanden .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Is Email Encryption Transparan…
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn M…
·Hoe kan ik gegevens downloaden…
·Data Protection & Recovery voo…
·Waarom kan mijn computer niet …
·Wat is een MAC -bestand? 
·Verbinding maken met Omron PLC…
·Hoe te zien Firmware op een la…
·Abacus softwareproblemen 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een Definition List Start 
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
  Software Articles
·Hoe te Rockwell Software Arena 7.0 downl…
·Hoe om te verwijzen met OpenOffice 
·Hoe te IOP Mode PCSX2 bijwerken 
·Tips voor Photo Makeovers Met behulp van…
·Hoe te voorkomen krijgen van een virus o…
·Hoe maak je een audio-cd branden met Med…
·Hoe te Achtergronden op een computer Maa…
·OpenOffice Training 
·Hoe te Beats op een pc maken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com