Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Adobe Reader kan niet vinden de DDE Server
Adobe Reader is de " lezer " onderdeel van software van Adobe Systems bedoeld om portable document format bestanden. PDF-formaat creëert een vast beeld van een document en geeft het veel als de pagina van een boek . De unieke lay-out van deze documenten vereist een speciale lezer . De DDE -fout is een glitch die zich kunnen voordoen als gevolg van een bug in de huidige versie van de lezer of een conflict met een achtergrond programma . DDE

Dynamische gegevensuitwisseling
is een hulpmiddel in verband met het Microsoft Office-programma's volgens Microsoft . DDE werkt om te helpen beheren communicatie en het delen van gegevens via een netwerk . Als u krijgt een foutmelding voor Adobe Reader betrekking tot de DDE -server , uw systeem heeft problemen uitwisselen van data met een ander systeem om wat voor reden . Het kan moeilijk zijn om erachter te komen waarom , want er zijn een aantal variabelen . U kunt proberen een aantal basistechnieken voor probleemoplossing om te zien of dat het probleem oplost .
Version Upgrade

Bedrijven
zoals Adobe Systems zijn altijd bezig om hun huidige versie van de software programma's te verbeteren . Dit komt deels omdat andere programma's worden ook voortdurend veranderen . Met andere woorden , kan een applicatie die werkt in overleg met de lezer te delen om gegevens voor gevallen niet compatibel met uw huidige versie van Adobe . Er kan ook een bekende bug in de versie die u gebruikt , dat goed is voor de fout . Om het probleem op te lossen , moet u upgraden naar de huidige versie . Als je naar de website van Adobe , kunt u de upgrade reader programma te downloaden .
Reader opnieuw installeren

deze of enige fout kan het gevolg zijn van een installatie worden onjuiste configuratie . Wanneer u de lezer geïnstalleerd , kan er een bestand dat niet te downloaden of te installeren zijn . Om dit probleem op te lossen , u, de lezer te verwijderen en opnieuw downloaden . Om dit te doen , gaat u naar het Configuratiescherm en open de sectie "Programma's" . Vindt de lezer op de lijst van de software die in het dialoogvenster wordt weergegeven . Wanneer u met de rechtermuisknop op de naam van de toepassing , moet u de optie om te verwijderen . Zodra de lezer uit is op de computer , kunt u de Adobe- website te bezoeken en te downloaden van de lezer weer .
Overwegingen

Het is mogelijk een ander programma op uw computer kan ook veroorzaken deze fout . Dit zou een toepassing van derden die je op de achtergrond actief zijn op hetzelfde moment als je probeert om het document te openen . Probeer het afsluiten van alle actieve toepassingen voordat u de lezer . Kijkend naar meerdere documenten tegelijk kan ook de fout veroorzaken . Dit zou nog steeds een tijdelijke fout gaan , maar het lezen van een PDF op een moment kan een tijdelijke manier om het probleem op te lossen zijn.

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Hoe je DHCP configureren voor …
·SPI protocol Fundamentals 
·Over Macromedia ColdFusion 
·Hoe te Conduit ONEP Install 
·Wat is een C4 -bestand? 
·Hoe maak je een Skin voor Poke…
·Wat is Streaming Bffrgrootte ?…
·Cursor beweegt langzaam in Aut…
·Hoe te markeren geen spam in G…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Hoe te kopiëren en plakken keyframe Seq…
·Installatie van Windows Media Player 9 S…
·Hoe te Arch tekst in OpenOffice & Impres…
·Hoe kan ik een RMVB bestand 
·Hoe te IBM As400 Spool -bestanden conver…
·Hoe stel ik Likert gegevens in SPSS ? 
·Hoe kan ik een ISO bestand met Split Bur…
·Hoe maak je een FLV -bestand wijzigen na…
·Hoe een Office- productcode te herstelle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com