Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Hoe je Apache -instellingen wijzigen op CentOS 5
CentOS is een versie van Linux , dat is ontstaan ​​uit de Red Hat Linux- distributie . CentOS 5 is ontworpen om een lichtgewicht ( met minder systeemgeheugen en de processor middelen ) distributie voor extra efficiëntie in server omgevingen . Als een webserver , CentOS 5 loopt de " Open - Source " Apache server pakket . CentOS 5 biedt een grafische gebruikersinterface die de configuratie van Apache een eenvoudige " point - and-click " routine door het gebruik ervan maakt " Apache Configuration Tool . " De configuratie tool kan worden gebruikt of uw CentOS 5 systeem draait het KDE of GNOME grafische desktop omgeving . Instructies
1

Open de CentOS HTTP " Apache Configuration Tool " op uw systeem . Als u gebruik maakt van de GNOME grafische interface , klik op de " Main Menu " knop op de taakbalk paneel . In het hoofdmenu , klik op "Programma's" en "Systeem . " Klik vervolgens op " Apache configuratie . " Als u gebruik maakt van de KDE grafische interface , klikt u in het hoofdmenu -knop op de taakbalk paneel . In het hoofdmenu , klik op " Red Hat ", " Systeem " en vervolgens " Apache configuratie . "

Klik 2 op het tabblad "Algemeen " in de configuratie op uw scherm , en elke instelling te configureren in voorkomend geval , op basis van uw netwerk volledig gekwalificeerde domeinnaam , of FQDN , e-mailadres waar u de wens om het systeem e-mails te ontvangen , en de poort nummer dat u hebt gekozen waarop u uw server bedienen ( poort 80 is standaard voor de meeste webservers ) . < br >

Klik 3 op het tabblad " Virtual Hosts " en voer de virtuele hosts die u wenst te gebruiken op uw Apache server . Virtual Hosts kunnen meerdere namen en accounts domein te worden gebruikt op een server systeem , en deze moeten worden opgezet volledig als u ze zullen gebruiken .
4

Klik op het tabblad "Server" , en studie alle van de beschikbare configuratie- opties zorgvuldig . Geen enkele server beheerder gebruikt de zelfde opstelling hier in dit tabblad , zoals het past uw server in de manier waarop u wenst om te draaien voor je bepaald netwerk .
5

Klik op het tabblad " Performance Tuning " en kijken door alle van de huidige standaard prestatie-instellingen om ervoor te zorgen dat ze zijn ingesteld op een manier die u hen wilt. Als u de wens om eventuele wijzigingen in de opties te maken , dus op dit moment .
6

Klik op de " OK " knop aan de onderkant van het configuratie scherm om al uw wijzigingen op te slaan . Op dit moment , plaats geen HTML- webpagina bestanden en CGI - BIN programma's in de " public_html " ( de DocumentRoot directory ) en " cgi - bin" directory's op uw systeem . Zodra u uw eerste bestanden geplaatst in deze mappen , start ( of herstart ) uw Apache -server voor de nieuwe configuratie moet worden geladen .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Hoe te iCube CAB verwijderen 
·Bron Decision Tree Toepassing …
·XML Databasetechnologie 
·Hoe maak je een Aanwijzerstijl…
·Hoe maak je een Wordpress uplo…
·Barrières in Technologie 
·Hoe je TCP wrappers activeren …
·Hoe E-mail adresboeken Verplaa…
·Wat is SRC RPM ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Speech Balloons Voeg toe aan foto…
·Hoe te Getallen converteren naar een dat…
·Hoe kan ik een Vergoedbare item markeren…
·Hoe maak je een MOV -bestand Video bewer…
·Hoe te vergelijken verschillende merken …
·Wat is de extensie DUS ? 
·Hoe kan ik een Remote Desktop Connection…
·Hoe een backup & Kopieer een Virtual Mac…
·Wat zijn de voordelen van PDF -bestanden…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com