Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe je speciale effecten aan tekst in Microsoft Word 2003 Apply
Je weet waarschijnlijk wel hoe u tekst maken in je Word-document vet , cursief of onderstreept , maar je mag niet beseffen dat Word biedt een aantal speciale effecten die uw tekst kan maken echt opvallen . Deze speciale effecten zijn geweldig voor het boek rapporten of speciale projecten , of om gewoon wat pit toe te voegen aan een anders gewoon document . U kunt een effect toe te voegen voor een beetje " wow"-factor of meerdere hele document te implementeren . Wat je nodig hebt
Microsoft Word 2003
Toon Meer Aanwijzingen
1

In het Word-document , selecteert u de woorden die u geanimeerde wilt . Ga naar het menu "Format " en selecteer " Font . " De ' Lettertype ' dialoogvenster wordt geopend . Ga naar de " Text Effects " tabblad . Kies uit de genoemde effecten . Klik op " OK " en je zult de animatie te zien op uw document .
2

Toevoegen een initiaal aan uw document . de drop- cap effect zal de eerste letter van uw document vergroten , waardoor het ideaal is voor een verslag of verhaal . om een ​​initiaal toepassen , selecteert u de tekst en ga naar het menu "Format " . Klik op " Drop Cap " ; . " . In Margin" de " Drop Cap " dialoogvenster geopend Kies uit " Dropped " of " Dropped " zal de letter te vergroten binnen uw document , de volgende tekst naar rechts te bewegen . "Naar Marge " zal plaats de uitgebreide brief in de marge naar links . in de " Lines naar Tekst Drop " vak , kies het aantal lijnen u wilt dat deze grote brief op te nemen . in de "Distance From tekst " vak kiezen hoe ver u wilt dat de brief te zijn van de volgende tekst . Klik op "OK".

invoegen WordArt . WordArt 3 wordt tekst die u zoveel als u een afbeelding of illustratie zou voegen . om WordArt invoegen, gaat u naar het menu " Invoegen" en ga naar " Beeld . " Klik op " WordArt " en kies de stijl die u wilt gebruiken . Klik op ' OK '. Typ uw tekst in het vak . Verander het lettertype als u wilt en klik op "OK . "
4

Pas uw Word Art door erop te klikken om het te selecteren . klik met de rechtermuisknop en kies ' WordArt opmaken . " De ' WordArt opmaken " dialoogvenster geopend . Kies verschillende kleuren, vormen , oriëntaties en meer . Wanneer de tekst ziet er precies zoals u het wilt , klikt u op "OK . "
5

een tekstvak invoegen door te gaan naar het menu " Invoegen" en te kiezen voor " tekstvak. " Sleep de tekst vak waar u het wilt kunt u een ander lettertype toepassen op de tekst in het vak , waardoor het te onderscheiden van de rest van uw document Format het tekstvak zelf door te klikken op de grens om het te selecteren ; . . klik met de rechtermuisknop en kies ' Tekstvak opmaken . " Van de " Text Box dialoogvenster format " , kunt u kleuren , randen en meer toe te voegen .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe kan ik een brief in Micros…
·Hoe maak je een venster openen…
·Hoe u Microsoft Word 2002 Inst…
·Hoe te openen MS Word in apart…
·Hoe de Markup Editor gebruiken…
·Hoe je pagina's in Microsoft W…
·Tutorial over Microsoft Word A…
·Hoe maak je een brochure met M…
·De Template tekstvakken worden…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te vergelijken Windows Ingebouwde Sc…
·Hoe maak je een script opslaan Met een t…
·Hoe je opmaken opslaan wanneer e-mailen …
·Hoe te converteren van een mobiel te spe…
·Hoe te SSE in Minitab zoeken met stap vo…
·Hoe om bestanden te hernoemen in Windows…
·Hoe maak je een White Screen Met Windows…
·Hoe maak je een data - pagina- Maken Met…
·Hoe maak je een bladwijzer in Maak Adobe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com