Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Tutorial over Microsoft Word Afdruk samenvoegen
Microsoft Word mail merge -functie maakt een standaardbrief of e mee persoonlijker door het toevoegen van informatie uit een gegevensbron . Met behulp van mail merge , een computergebruiker een hoofddocument maakt met plaatsaanduidingen voor persoonlijke informatie . Dit document wordt vervolgens samengevoegd met een gegevensbron , zoals een spreadsheet of contactpersonenlijst . U kunt een bestaande lijst gegevens te gebruiken of een maken in de mail merge proces . Als u nog niet gedaan een samenvoegbewerking voor, een goed begin is om wizard Afdruk samenvoegen van Microsoft Word gebruiken . Instructies

Open Word 1 en een leeg document of een letter die u wilt gebruiken voor het hoofddocument . Klik op het tabblad " Verzendlijsten " en klik op "Start Afdruk samenvoegen " in de groep Afdruk samenvoegen starten . Kopen van 2

Klik op de " Step by Step Merge Mail Wizard" optie aan de onderkant van de druppel - down menu . Het taakvenster Afdruk samenvoegen wordt weergegeven aan de rechterkant van uw belangrijkste documenten . Klik op de radio knop van het type document dat u wilt maken , zoals een brief of e-mailbericht . Klik op de " Next "-link onder aan het taakvenster nadat u op de radioknop . Standaard wordt een letter gekozen .
3

Klik op de radioknop voor de belangrijkste documenttype , zoals het document dat u momenteel in of een bestaand document . Klik op " Next " nadat u een selectie maken .
4

Klik op het type gegevensbron in het paneel Adressen selecteren taak. Kies uit een bestaande Outlook- contactenlijst spreadsheet of , of maak uw eigen lijst gegevens . Als u ervoor kiest een bestaande lijst , klikt u op de "Browse" koppeling in het taakvenster en ga naar het bestand dat u wilt gebruiken . Als u Outlook contactlijst te selecteren , klikt u op ' Kies map Contactpersonen , " en selecteer vervolgens de namen en adressen die u wilt opnemen in het hoofddocument . Als u besluit om uw eigen lijst te maken , klik op de link "Create ' in het taakvenster houden om een ​​Nieuw adres dialoogvenster zodat u een lijst met data kunnen maken . Klik op " Next" als u uw gegevensbron hebt geselecteerd .
5

Maak uw belangrijkste document . In het taakvenster vindt u placeholder velden toe te voegen aan het document . Plaatsaanduidingen of velden zijn de persoonlijke gegevens van de mail merge proces haalt uit de gegevensbron . Je kan ook verschillende plaatsaanduidingen waar u maar wilt een persoonlijk tintje omvatten . Veel belangrijke documenten bevatten velden voor de begroeting lijn , zoals " Geachte James Smith , " " Aan de heer Smith " of het adres van de persoon aan wie u schrijft . Klik op "Meer items " om extra tijdelijke aanduidingen te zien om toe te voegen aan uw document . Nadat u klaar bent met uw hoofddocument , klikt u op ' Next '.

Voorbeeld 6 de brieven met de velden uit de gegevensbron . Klik op de pijltjes links of rechts in het taakvenster te verplaatsen van letter naar letter . Klik op de " vorige "-link om fouten of "Next " te corrigeren tot finish het samenvoegen van de documenten .
7

Klik op " Print " om de samengevoegde documenten afdrukken , of u kunt het formulier brieven verder individualiseren door klikken op de "Individuele Brieven Edit" link.

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te gebruiken MS Word Foote…
·Hoe je Calling Cards Met behul…
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Hoe een Word doc bestand opsla…
·Hoe u de automatische datering…
·Hoe kan ik een symbool tussen …
·Hoe te Turn overschrijven aan …
·Hoe je MS Word 2007 convertere…
·Hoe te -opgeslagen bestanden i…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
  Software Articles
·Hoe te Lijst verhogen op PowerPoint 
·Hoe te cursors in SQL gebruiken 
·Hoe te Verdeel de maximale grootte voor …
·Senior Software Ontwikkelaar Interview T…
·Hoe maak je een Multi - pagina Spread Ad…
·Hoe te Packaging bestanden Bereid je voo…
·Hoe naar e-mail met Access 
·Kan ik mijn computer gebruiken als een M…
·Soorten Aangepaste animatie Regelingen i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com