Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te Labels gebruik maken MS Word Mail Merge
Dit artikel zal u vertellen hoe u Microsoft Word en Microsoft Excel gebruiken om naamkaartjes gemakkelijk maken voor een groep mensen . Alles wat je nodig hebt is een lijst met namen en de rest is eenvoudig . Dit is vooral handig als je een RSVP lijst voor een evenement . Wat je nodig hebt
Microsoft Word
Microsoft Excel
Lege naamplaatjes ( Avery of vergelijkbaar ) op Printer
Toon Meer Aanwijzingen
1

het minimum , wil je een lijst met namen in een Excel-spreadsheet . Voor-en achternaam moeten in aparte kolommen voor eenvoudig sorteren . Sorteren op de zo gewenste ( alfabetisch op achternaam , bijvoorbeeld ) lijst. Kopen van 2

Open een nieuw Word-document .
3

Klik op het menu Extra . Scroll naar beneden naar " Brieven en verzendlijsten " en selecteer " Mail Merge . " Het samenvoegen werkbalk mail zal verschijnen op de zijkant van je geopende document
4

Selecteer " Labels " en onder " Stap 1 van 6 " klik " Next : begindocument . " .
5

Selecteer " Change document lay-out " en klik op " Label opties . "
6

Vind de juiste grootte en het type van de etiketten die u wilt gebruiken . Het is algemeen opgenomen in het vak. Een veel voorkomend type is Avery 5384 , bijvoorbeeld. Als uw labels zijn een generiek merk , zullen ze meestal vertellen u het equivalent type. U kunt ook dubbel controleren of de afmetingen juist op dit scherm zijn .
7

Het label uitsparing lijnen zal verschijnen in het document . Klik op " Volgende: Adressen selecteren . "
8

Selecteer " Een bestaande lijst gebruiken " en klik op " Bladeren . " Een venster vinder zal verschijnen . Gebruik dit venster om uw Excel- sheet , die moet worden opgeslagen op uw computer te zoeken . Als je het gevoel dat je vastzit in de verkeerde map , klikt u op het dropdown menu waar het zegt " Look in : " . En selecteer de juiste locatie van de spreadsheet
9

Als uw spreadsheet heeft meerdere tabbladen , selecteert u de juiste is. Standaard , zult u waarschijnlijk kiezen voor " Sheet1 $ " . Als uw eerste rij bevat kolomkoppen ( het letterlijk zegt: " Voornaam ", " Achternaam" ) , controleer dan het vakje aan de onderkant die zegt: " Eerste rij met gegevens bevat kolomkoppen . " Klik op OK .
10

Zorg ervoor dat alle rijen met gegevens worden geselecteerd . Soms zal het ook veel te selecteren , dus zorg ervoor dat vinkje elke lege rijen in de buurt van de bodem . Klik op " OK . " Klik op " Volgende : Labels schikken . "
11

Om de namen toe te voegen , klikt u op ' Meer items . " U krijgt een lijst met kolomkoppen zien . Als je ze genoemd , zullen ze verschijnen zoiets als voornaam , achternaam . Als je dat niet deden , kunnen ze worden weergegeven als F1 , F2 .
12

In dit venster klikt als je niet zeker weet wat rijen zij beantwoorden aan , controleer je Excel-spreadsheet . De eerste kolom Naam en klik op Invoegen . Klik op de Naam kolom en klik op Invoegen . Als u wilt bedrijfsnaam, naam , locatie of andere gebieden omvatten , plaatst u deze ook - in de volgorde waarin u ze wilt weergeven op het naamplaatje . Klik op "Annuleren" als u klaar bent .
13

Voeg een ruimte tussen de eerste en de laatste naam op de voornaam alleen tag . Voeg een regel spatie achter de naam als je het ook met inbegrip van een bedrijfsnaam of andere informatie . Klik op " Alle etiketten bijwerken " nadat u de tussenruimte hebt geformatteerd . Klik vervolgens op " Next : een voorbeeld van uw labels . "
14

Op dit scherm kunt u alle labels bekijken . Als je fouten ziet , is het best om ze op te lossen op het einde . Voor nu houden ze in gedachten gewoon . Klik op " Volgende: samenvoeging voltooien . "
15

Klik op " Afzonderlijke labels bewerken . " Selecteer "All " en klik op "OK . " Controleer elke naamplaatje om zeker te zijn dat er geen fouten . U kunt ze direct vast op dit scherm . Als er een globale fout, terug naar het samenvoegen stappen om het te repareren en klik op " Update opnieuw alle labels . "
16

Laad je labels in de printer . Wees voorzichtig dat u deze in de juiste richting . Ga naar het menu Bestand en klik op " Print ". Selecteer uw printer als deze niet correct is standaard . Uw labels zijn afgewerkt en gesorteerd . Vergeet niet om lege etiketten bij de hand houden voor het geval u iemand bent vergeten .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe de Connector Line Get naar…
·Hoe om te doen Rubriek & Pagin…
·Hoe de Franse Dictionary Toevo…
·Hoe te formatteren in Microsof…
·Hoe je MS Word Tables Manipule…
·Hoe te Bullet Points Format op…
·Hoe maak je een Border Voeg Ro…
·Hoe te formatteren verwijderen…
·Hoe kan ik een gegevensbron be…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Uitleg foto Effects uploaden 
·Hoe je Magic World Online Uninstall 
·Hoe te XPS converteren naar tekst 
·Hoe naar MOV en AVI- bestanden branden o…
·Hoe maak je een Running Head voor een ta…
·Lijst van Document Management Systemen 
·Optimale PDF-instellingen voor Adobe Rea…
·Hoe te installeren AVG 
·Hoe te Octave gebruiken in Cygwin 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com