Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
MS Word voor Mac Tutorial
Microsoft Word is een krachtige ( en complexe ) tekstverwerker voor de Macintosh die wordt geleverd als onderdeel van Microsoft Office . Het is gemakkelijk om elementaire Word -functionaliteit te leren in de eerste paar uur , maar de meeste gebruikers blijven nieuwe dingen over de software te leren na jaren van gebruik , dankzij zijn uitgebreide functionaliteit . De lancering van Microsoft Word

Standaard , Word en andere Microsoft Office-toepassingen zullen worden geïnstalleerd in de map Programma's . Er moet ook pictogrammen voor Word , Excel , Powerpoint en Entourage in uw Dock geïnstalleerd , het pictogram voor Word is de gestileerde blauwe kapitaal " W. " Lancering Woord door enkel te klikken op het pictogram Woord in je Dock of het openen van de "Applicaties > Microsoft Office " map in de Finder en dubbelklik op het Word -pictogram Microsoft daar .
Getting Around Word

Wanneer Word lanceert , zal het te openen ofwel de Project Gallery of een leeg document ( afhankelijk van de instellingen die u hebt gekozen in andere Office-toepassingen ) . De Project Gallery toont vele sjablonen die u kunt gebruiken om een ​​document te maken , je kunt het op elk gewenst moment openen door te kiezen voor " Bestand > Project Gallery . " Dubbelklik op ' Word- document ' in het tabblad " Nieuw" .

Een nieuw leeg document venster verschijnt . Je typt je tekst in het midden van het venster . Aan de bovenkant van het scherm is een ' toolbar ', met veel gemeenschappelijke Word functies . Functies in werkbalken zijn altijd ook in Word menu's aan de bovenkant van het scherm , maar het is vaak handiger om te klikken op een icoon dan gaan jagen door de menu's voor wat je zoekt . U kunt ook een zwevend venster aan de rechterkant van het scherm , klikt u op " Toolbox " op de werkbalk om het te laten lijken als je het niet ziet . Gereedschapskisten ( ook wel " paletten " ) Word functies en commando's bevatten ook en zijn een manier van het maken van wat je gemakkelijk verkrijgbaar nodig .
Learning Word

Ontdek de middelen opgenomen in Microsoft Word en op de Microsoft Mactopia website . Klik op "Help > Word Help . " Een inleidende Help-scherm zal verschijnen in een zwevend venster , klik op " Leren Roadmap voor Word " voor een overzicht van andere Help-onderwerpen en om een ​​idee van de diepte van de software te krijgen

Microsoft
biedt ook online training video's . via hun Mactopia website . Op het moment van dit schrijven in het najaar van 2009 , zijn er 55 video's voor Woord alleen, en extra video's van andere onderdelen van Office . Ontdek de meegeleverde helpbestanden om uw bekendheid te bouwen, dan duik in welke video's lijken het meest relevant zijn voor uw werk .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Research Papers Typ in …
·Microsoft Word- macro's Traini…
·Hoe maak je een Symbol Voeg to…
·Hoe te Accent Marks maken in M…
·Hoe maak je een tabel in Micro…
·Hoe je CV behulp Wizards in Mi…
·Hoe maak je een WordPerfect do…
·Hoe snel Rijen Voeg in een Mic…
·Hoe te Bestand verkleinen in M…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe u Microsoft Office installeren via e…
·Hoe te Turn Off Beep in Quickbooks 
·Hoe maak je een banner voor Twilight 
·Hoe te Fonts verdienen met Various Keys 
·Hoe te uitnodigingskaarten maken op de c…
·Hoe te Connect YouCam naar uw Skype 
·Hoe om te verwijzen uw eigen naam op Sky…
·Hoe je Photoshop mockup converteren naar…
·Hoe een PDF invoegen in AutoCAD 2008 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com