Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te Research Papers Typ in MS Word
Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma beschikbaar voor Windows -en Macintosh-besturingssystemen . De veelzijdige interface maakt het creëren van grafische - rijke rapporten , tabellen en plain-text documenten . Gebruikers die zijn transcriberen research papers in MS Word moet het opzetten van het document alvorens te beginnen met typen om te vermijden dat handmatig wijzigingen aan te brengen in secties bij oplevering . Verwijzen naar de specifieke stijlgids die door de publicatie u aan het schrijven bent voor of uit de klas instructeur die de opdracht om te bepalen wat de beste manier om uw referentie citaties en wat spatiëring en marges te gebruiken zijn gaven . Instructies
1

Open een nieuw document in MS Word door te klikken op " File " en vervolgens " Nieuw . " Kopen van 2

Pas de marges aan de opgegeven parameters aan u gegeven in uw papieren instructies door te klikken op " File " en " Pagina-instelling . " In Mac-versies , moet u " Microsoft Word " onder " Settings " pull - down menu aan de " marges " knop te onthullen selecteren .
3

Stel de regelafstand om de afstand aangegeven in uw instructies door te klikken op " Format ", " Paragraaf , " en het kiezen van een selectie onder het menu " Regelafstand " . Deze keuze zal blijven gedurende het hele document , tenzij u deze wijzigt.
4

Sla het document op dit punt door te klikken op " File " en "Opslaan als . " Toekomst bespaart kan worden gedaan met behulp van enkel de optie "Opslaan" onder het menu "Bestand " .
5

Typ het papier tot u bij uw eerste citaat . Afhankelijk van het vakgebied , kan de conventies voor verwijzing onderzoeksbronnen variëren , dus vergeet niet te vragen als u voetnoten of eindnoten moet gebruiken om een referentiewaarde duiden , of als je een in- tekst citaat zou moeten maken en beschikken over een werk - geciteerde pagina .
6

Include voetnoten of eindnoten door te klikken op " Insert ", " Reference , " en vervolgens " Voetnoot . " In Mac-versies , kan er geen " Reference " keuze te zijn , dus gewoon op " Voetnoot . " Het menu kunt u kiezen of het item dat moet worden weergegeven als een eindnoot of voetnoot . Eindnoten zal gezamenlijk worden vermeld op de laatste pagina van het papier , terwijl voetnoten worden gestapeld aan de onderkant van de pagina die ze verwezen op .

Formaat blok citaten 7 door de tekst weg te bewegen van links marge tot 1 inch ( of de meting, gespecificeerd door uw stijl gids of instructies ) . Gebruik de muis om de offerte te selecteren en sleep de onderste pijl op de liniaal balk om de juiste meting. Terwijl de tekst is gemarkeerd , verandert de afstand in het tekstblok aan enkele ruimte door het aanpassen van het als in stap drie . Laat de geselecteerde tekst en klik op " Enter " of " Return " om een ​​nieuwe paragraaf te beginnen .

Type 8 tot en met de sluiting . Als je moet een werk - geciteerde of bibliografie pagina , start een nieuwe pagina in het document door het invoegen van een pagina-einde te zorgen voor de referenties zijn altijd op hun eigen pagina , ongeacht de wijzigingen die in voorgaande pagina's . Doe dit door het selecteren van " Insert ", " Break , " en dan " Pagina-einde . "
9

Verander je regelafstand en marges voor de pagina referenties door te verwijzen naar de stappen twee en drie boven . < Br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je MS Word converteren naa…
·Hoe kan ik Microsoft Word Back…
·Hoe te Afdrukmarges Pas in Mic…
·Hoe te voegen een Counter Fiel…
·Hoe maak je een 3D- object in …
·Hoe te Titels maken in Microso…
·Hoe te Fonts wijzigen voor env…
·Microsoft Word 2000 Zal niet k…
·Hoe je Adobe Reader 6 converte…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een vertelling in PowerPoint…
·Hoe te configureren Netmeeting 
·Hoe maak je een dubbelzijdig Boekje afdr…
·Hoe een bestand invoegen in een Doc 
·Hoe te verwijderen Over Blank Adware 
·Hoe te verwijderen Mcafee Spamkiller 
·Hoe je Auto Fill in Access 
·AutoCAD Commando Tutorial 
·Verschil tussen MP3 ( Helix ) en MP3 ( L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com