Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te converteren naar Adobe Format MS Word
Adobe Systems is marktleider in diverse soorten software , de meest populaire zijn de Acrobat -en Reader Portable Document Format ( PDF ) schrijven en lezen toepassingen . Lezer is beschikbaar als een gratis download , en het komt vaak voorgeïnstalleerd op nieuwe computers . Acrobat programma's zijn populair in zowel particuliere als professionele instellingen vanwege de vele PDF schrijven functies die beschikbaar zijn , zoals de mogelijkheid om PDF- bestanden te converteren naar andere formaten , zoals Word . Word is een tekstverwerkingsprogramma van Microsoft . U kunt Adobe -formaat te converteren naar MS Word , met het juiste programma , door het volgen van een paar stappen . Wat je nodig hebt
Adobe Acrobat programma
Toon Meer Aanwijzingen
Gebruik Adobe Acrobat
1

Download een van de Adobe Acrobat -programma's . Terwijl het volgende proces maakt gebruik van Acrobat Pro , hetzelfde proces geldt voor Standard en Pro Extended . Omdat de Acrobat -programma's kan duur zijn (van $ 99 tot $ 699 vanaf 2010 ) , profiteren van de gratis proefversie van Pro gedownload van de website van Adobe Systems . ( Zie Bronnen . ) Kopen van 2

Open het Adobe PDF-bestand dat u wilt converteren naar MS Word . Klik op de knop " Open" om de "Open " dialoog venster te openen . Klik op de " Look in " menu naar de map waarin het Adobe- bestand wordt opgeslagen lokaliseren . Markeer het bestand en klik op de knop "Openen" .
3

Zet de Adobe -bestand naar MS Word . Klik op het menu " File " en vervolgens de " Export " optie om een ​​menu met beschikbare formaten conversie te starten . Klik op de ' Word-document ' optie om een ​​aparte " Save As " dialoog venster te openen . Gebruik de "Opslaan in " menu om een ​​map waarin het Word-document wilt opslaan . Merk op dat de naam in het veld " Bestandsnaam " hetzelfde als de bron van Adobe PDF-bestand zal zijn . Dit kan worden veranderd door het te markeren en te typen over de tekst . Klik op de knop "Opslaan" om het proces van het omzetten van het Adobe- bestand naar MS Word te voltooien .
Gebruik PDFill
4

Download de PDFill PDF schrijven programma . PDFill heeft eigenschappen vergelijkbaar met de Adobe Acrobat -programma's , maar is beschikbaar voor een gratis download . PDFill kan worden gedownload van de officiële website ( zie Bronnen ).
5

Open het Adobe PDF-bestand dat u wilt converteren naar MS Word . Klik op het ' bestaand project openen PDF " knop om de" Open "dialoog venster te openen . Klik op de " Look in " menu naar de map waarin het Adobe- bestand wordt opgeslagen lokaliseren . Markeer het bestand en klik op de knop "Openen" .
6

Zet de Adobe -bestand naar MS Word . Klik op het menu " File " en vervolgens de optie " Import /Export " naar een apart dialoogvenster te lanceren . Klik op de " Export naar tekst " knop om te openen een "Opslaan als" venster . Gebruik de "Opslaan in " menu om een ​​map waarin het tekstdocument wilt opslaan . Merk op dat de naam in het veld " Bestandsnaam " hetzelfde als de bron van Adobe PDF-bestand zal zijn . Dit kan worden veranderd door het te markeren en te typen over de tekst . Klik op de knop "Opslaan" .

Lancering Microsoft Word 7 en open het tekstbestand . De volgende stappen gebruiken Word 2007 , dat kan worden gedownload als onderdeel van een gratis proefversie van Office 2007 van Microsoft . ( Zie Bronnen . ) Klik op de knop Windows "Start " en selecteer Word 2007 . Importeer het tekstbestand . Klik op de "Office" -knop Microsoft en selecteer " Open" om de "Open " dialoog venster te openen . Gebruik de vermeldingen in de " Look in " paneel om de map waarin u het tekstbestand opgeslagen. Markeer het bestand en klik op 'Openen'.
8

Sla het tekstbestand op als Word-document . Klik op de "Office" -knop Microsoft en selecteer " Opslaan als" te lanceren het "Opslaan als" dialoogvenster . Gebruik de vermeldingen in de " Look in " paneel om een map waarin u het Word-document opslaan. Zorg ervoor dat de " Opslaan als type " lijst is ingesteld op ' Word- document . " Typ een naam voor het Word-document in het veld " Bestandsnaam " en klik op "Opslaan ".
Gebruik een gratis Online Converter
9

Selecteer een Web - based PDF converter . De stappen die volgen maken gebruik van een gratis dienst genaamd " PDF naar Word . " ( Zie Bronnen . ) Op Twitter 10

Selecteer het Adobe -bestand dat u wilt converteren . Klik op "Bladeren " in het eerste deel van de " PDF naar Word " pagina . Zoek de map waarin het Adobe- bestand wordt opgeslagen met behulp van de " Look in " menu . Markeer de bestandsnaam in en klik op de knop "Openen " . De naam van het Adobe- bestand zal het gebied bevolken .
11

Kies een e-mailadres waar u het Word-document afgeleverd . Typ het volledige adres ( bv. jdoe@email.com ) in het " E-mail bestand " veld in het derde deel van de " PDF naar Word " pagina . Klik op de " Convert " knop om het proces van het omzetten van het Adobe- bestand naar MS Word te voltooien .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Toevoegen Clip Art aan …
·Hoe te Table Lines verwijderen…
·Hoe te formatteren verwijderen…
·De verschillen tussen Microsof…
·Hoe je speciale effecten aan t…
·Hoe te Macro's in MS Word Creë…
·Hoe kan ik Excel Spreadsheets …
·Hoe te verwijderen van een Sof…
·Hoe te openen Wordstar Docs Me…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe updaten naar Flash Player 10 
·Wat is de extensie MNO ? 
·Hoe je wachtwoord beveiligde PDF -bestan…
·Hoe de Onyx Netherwing Drake in World of…
·Hoe te Zango adware te verwijderen 
·Bron Decision Tree Toepassing openen op …
·Manieren om een ​​complex beeld in Micro…
·Cheats voor Ghost Squad voor de Wii 
·Hoe te openen Word 2007 Documenten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com