Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak ik Genummerde Coupons in MS Word ?
Microsoft Word heeft een aantal sjablonen die u kunt gebruiken om coupons te maken , maar als je wilt coupons met getallen , de makkelijkste manier is om je eigen te maken . Met behulp van Microsoft vormen , illustraties en tekst , kunt u een coupon te ontwikkelen met getallen in een paar minuten . U kunt ook een vervaldatum toe te voegen aan de coupon in aanvulling op reclame van uw bedrijf gegevens met behulp van een logo . Als u opeenvolgende nummering hebben voor de coupons , handmatig bewerken elke coupon , zodat ze individueel genummerd . Wat je nodig hebt
Microsoft Word 2007
Toon Meer Aanwijzingen

Open Word 2007 en een nieuw document 1 . Klik op het tabblad "Invoegen " en klik op " Shapes " in de groep Illustraties . Klik op de " rechthoek "-vorm in de Basic Shapes groep . Uw cursor verandert in een draadkruis op het scherm . Kopen van 2

Teken de coupon vorm door de linker muisknop ingedrukt te houden en de cross - hair cursor te slepen over het scherm . Laat de muisknop los wanneer u klaar bent het tekenen van de vorm . Het tabblad Opmaak wordt weergegeven op het lint .
3

Klik op de knop " Tekst toevoegen " in de groep Vormen invoegen op het tabblad Opmaak . Er verschijnt een cursor in de vorm die u net tekende . Tekst toevoegen aan de coupon , met inbegrip van een paginanummer . Verander de grootte en de vorm van de tekst door te klikken op het tabblad "Home " en het maken lettertypeselecties in de groep Lettertype . Als u wilt dat de pagina nummer om op de rechterkant van het vak , klikt u op de " Tekst rechts uitlijnen " knop in de Paragraaf groep op het tabblad Start .
4

Zorg andere wijzigingen van de coupon zoals het toevoegen van afbeeldingen door te klikken op het tabblad "Invoegen " en een afbeelding of illustratie om de coupon te selecteren . Verander de kleur van de coupon door te klikken op de coupon om het tabblad " Opmaak " , en vervolgens het selecteren van een kleur voor het tekstvak van de Text Box groep Stijlen .
5

Sla de coupon door klikken op de " Microsoft Office-knop " en klik op " Opslaan ". Geef het bestand een naam en klik op 'Opslaan'.
6

Maak kopieën van de coupon . Klik eenmaal op de coupon , zodat de handvatten verschijnen en klik vervolgens op het tabblad "Home " . Klik op " Kopiëren" in de groep Klembord op de coupon te kopiëren . Klik op een marge , zodat de grepen op de coupon verdwijnen. Klik op het tabblad "Home " , en klik op ' Plakken'. Verplaats de coupon onderaan de pagina door deze te selecteren met de muis en het te verslepen .
7

Bewerk de tweede coupon door te klikken op het nummer . Verwijder het eerste nummer en typ het nummer 2 bij deze de tweede coupon te maken . Blijven coupons kopiëren en bewerken totdat je hebt zo veel als je nodig hebt .
8

Sla het document opnieuw door te klikken op de knop "Opslaan" in het menu Quick Access , gelegen aan de rechterkant van de Microsoft Office-knop . Print de coupons door te klikken op de " Microsoft Office-knop " en vervolgens te klikken op " Print ". Klik op " OK " om de bonnen af te drukken .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je verschillende paginerin…
·How to Get Rid van de Microsof…
·Hoe je speciale effecten aan t…
·Hoe te verwijderen bewerken Ma…
·Wat is het verschil tussen Mic…
·Hoe te converteren naar tekst …
·Microsoft Word Zelfstudie: Tab…
·Hoe te Rapport Pagina's extrah…
·Microsoft Word bijwerken 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Poster Collage maken met…
·Hoe je Tijdelijk uitschakelen NOD32 
·SQL Server Query Tutorial 
·Hoe kan ik FLV converteren naar DivX 
·Hoe Word insluiten in Excel 
·Office 2007 Macro Tutorial 
·Hoe AVG 8 Disable 
·Hoe te converteren bestanden MJPG 
·Wat heb je Typ in om Skype kalibreren ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com