Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
MS Word 2003 Tips
Om de paar jaar , Microsoft steekt een nieuwe versie van zijn tekstverwerker . Elke versie heeft zijn eigen nieuwe functies en trucs om effectief te gebruiken . Echter , zelfs als er nieuwe versies komen, sommige mensen gebruiken nog steeds de oudere versies , hetzij omdat ze zich niet kunnen veroorloven de nieuwste versies of omdat ze worden gebruikt om de oudere versies . Document Navigatie

U kunt met de muis te verplaatsen binnen een document , maar met behulp van snelkoppelingen kunt maken het navigeren gemakkelijker . Als u naar een andere sectie van uw document , kunt u gewoon op de " Document Map " link in het menu " View " . Hiermee kunt u eenvoudig kiezen een sectie te springen. U kunt ook uw document in meer dan een formaat vergelijken door te klikken op de optie " Split " onder het menu "Windows" . Om gemakkelijk te verplaatsen door het document , kunt u gebruik maken van sneltoetsen . Dit omvat op " CTRL " en de linker of rechter pijl om van woord naar woord . " CTRL " en " Thuis " of " End" neemt je tussen het begin en het einde van het document .
Formatting
Alle p van de opmaak kan worden gedaan door de menu bovenaan het scherm . Het is echter vaak makkelijkst als snelkoppelingen te gebruiken. Bijvoorbeeld , om een pagina-einde waar je zou willen dat het lijkt te maken , druk op " CTRL " en " Enter ". Om de uitlijning van een bepaald gebied in te stellen , drukt u gewoon op " CTRL " en " E " voor het centreren , " L " voor links uitlijnen en " R " voor rechts uitlijnen . Tabstops worden toegevoegd door te klikken op de gewenste locatie op de liniaal aan de bovenkant van het document en ze worden verwijderd door een bestaande halte af te slepen van de heerser .
Tekst Manipulatie
< br

Snelkoppelingen > bestaan ​​ook om u te helpen uw tekst te manipuleren . Bijvoorbeeld , tijdens het bewerken van een document , kunt u snel naar de locatie van uw meest recente bewerking door op " Shift " en " F5 . " Als je merkt dat je gebruik maakt van een woord te vaak in een document , kunt u snel zoeken in de opgenomen thesaurus om een nieuw woord te vinden door op " Shift " en " F7 . " Als u het formaat van een specifieke selectie van de tekst zijn veranderd en niet van de nieuwe opmaak , kunt u op " CTRL " en de spatiebalk om terug te gaan naar de oude opmaak .
Grafische afbeeldingen in een document

Sommige Word-documenten
hebben afbeeldingen opgenomen die u kunt wensen om ook te manipuleren . Zodra u een afbeelding hebt geïmporteerd en de grootte hebt gewijzigd , kunt u de afbeelding terugkeren naar zijn oorspronkelijke grootte door op " CTRL " en te klikken op de afbeelding twee keer . Wanneer u de grootte van het grafisch, kunt u de verhoudingen hetzelfde blijven door te klikken en slepen de hoek vakje bij de hoek van het beeld . Uw tekst te plaatsen rond een afbeelding , klik " Text Wrapping " in het "Beeld" toolbar .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je Wash Out een Pictu…
·Hoe te converteren Microsoft W…
·Hoe kan ik een Outline in MS W…
·Hoe naar Hebreeuws Microsoft W…
·Hoe naar Eigenschappen in MS W…
·Wat zijn de functies van de me…
·Hoe te voegen Pinyin voor Micr…
·MS Word Features 
·Hoe maak je een Microsoft Word…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe maak je meerdere lagen in GIMP Grijp…
·Wat is een Foreign Key in FileMaker Pro …
·Hoe het standaard Spelling controleren D…
·Wat is een Remote Desktop Connection Por…
·Hoe ( Lock ) Kolomtitels in Microsoft Ex…
·Code 1603 : Microsoft Office Communicato…
·Hoe maak je een PPT te voegen in een DOC…
·Hoe te Verdeel in OpenOffice Calc 
·Hoe kan ik een wachtwoord toevoegen aan …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com