Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een grafiek invoegen Uit de gegevens over een Mac in Microsoft Word
Als u Microsoft Office voor Mac , kunt u een grafiek gemaakt in Excel in een Word -document invoegen . Vervolgens kunt u het document bewerken op elke PC die ook heeft Word hebt geïnstalleerd . Voor alle andere situaties , een snelle manier om een ​​grafiek van een Mac en plak kopiëren naar een Word-document is om de Apple Grab utility te gebruiken. Alle Macs worden geleverd met Grab , die u toestaat om elke ruimte op uw bureaublad te selecteren en opslaan van een schermafbeelding in een verscheidenheid van formaten voor afbeeldingen die u kunt invoegen in een Word-document . Wat je nodig hebt
Duim rijden
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de grafiek op je Mac . Druk op " Commando ", " Shift " en " 4 " op hetzelfde moment op het toetsenbord om het hulpprogramma Grab activeert . De cursor verandert in een cirkel met crosshairs . Kopen van 2

Verplaats de cursor naar de hoek van de grafiek . Houd de muisknop ingedrukt en sleep de muis over de grafiek . Het geselecteerde gebied wordt grijs weergegeven .
3

Laat de muisknop los wanneer u de grafiek geselecteerd . U zult het geluid van een sluiter van de camera hoort , betekent dat de foto is genomen en opgeslagen op uw bureaublad . Op Mac OSX Snow Leopard , het standaard formaat is PNG , die geschikt is voor Microsoft Word . Op oudere Macs , wordt het weergegeven als een PDF . Om het bestandstype wilt wijzigen , gaat u verder met de volgende stap , anders verder met Stap 5
4

Dubbelklik op het beeld - opname om deze te openen in Voorvertoning . . Op Mac OSX Snow Leopard , verandert het bestandstype door te klikken op "Opslaan als" en selecteer " png " als bestandsindeling . Op oudere versies van Mac , klik op " Exporteren " in het menu Bestand .
5

Sluit een USB-stick in een USB -poort , dan open " Finder . " De duim drive verschijnt als een externe schijf aan de linkerkant van het Finder-venster . Zoek de afbeelding die u zojuist hebt gemaakt , en sleep het naar het pictogram thumb drive . Hierdoor wordt het bestand naar de stick te kopiëren . Steek de stick in je pc , kopieer vervolgens het beeldbestand naar het bureaublad op de pc . Als u niet beschikt over een USB-stick hebt , kunt u e-mail het bestand naar jezelf en openen vanaf uw PC .

Open " Microsoft Word" op uw PC 6 . Klik op het menu " Insert " , dan beweeg je muis naar " Beeld" en klik op " Uit bestand . "
7

Selecteer de afbeelding gemaakt op de Mac . Klik op "Invoegen . "
8

Format de afbeelding in Word zoals gewenst door erop te klikken , klik dan op het menu "Format " en selecteer "Afbeelding . " Klik op het tabblad " Lay-out " in het " Afbeelding opmaken " dialoogvenster . Selecteer een tekstomloopstijl geschikt is voor uw document en klik op "OK . "

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je MS Word 2007 downloaden…
·Hoe de tabellen in MS Word- fo…
·Hoe te Wiskundige formules inv…
·Hoe te Paginanummers invoegen …
·Kan een Finalized Microsoft Wo…
·Hoe maak je een JPG invoegen i…
·Hoe te maken en afdrukken van …
·Hoe je de uitlijning van de te…
·Hoe te Subscripts verdienen op…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Pervasive SQL Tutorial 
·Wat is de extensie Z01 ? 
·Hoe te Percentages Wissel naar Numbers i…
·Hoe maak je een PDF- bestand van een iMa…
·GRID Minimale systeemvereisten 
·Hoe Grafiekvoorschriften met Software 
·Hoe te Symantec Protection verplaatsen n…
·Hoe kan ik hyperlink naar een verborgen …
·Hoe te gebruiken Quickbooks om Financië…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com