Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Lijst van MS Word functies
U kunt Microsoft Word 2010 te kopen als een stand - alone product , of krijg toegang tot het door de aanschaf van Microsoft Office 2010 -software suite. Microsoft Word 2010 is compatibel met Windows 7 , Windows Vista en Windows XP 32 - bit , maar je zult servicepacks geïnstalleerd om het te gebruiken met de laatste twee besturingssystemen nodig . Uw computer heeft een 500 MHz of sneller programma om Word 2010 , evenals een monitor met een resolutie van minimaal 1024 pixels bij 576 pixels draaien . Terwijl je zou kunnen denken van Microsoft Word als een eenvoudige tekstverwerker , het biedt ook een scala aan functies voor documenten en samenwerking te verbeteren . Formatteren en bewerken Gereedschap

U kunt slagschaduwen , reflecties en verloop toe te passen vult de tekst in Microsoft Word 2010 , samen met de thema's die u helpen kleuren , lettertypen en grafische opmaak effecten in uw hele document te coördineren . Word 2010 geeft u de mogelijkheid om gewas , kleur - corrigeren en artistieke filters toepassen op foto's die u plaatst in uw documenten . Een functie genaamd SmartArt kunt u een lijst met opsommingstekens te zetten in een diagram .
Samenwerking en Beoordeling

Als u werkt met andere mensen op projecten , kunt u gebruik maken van een tool die het mogelijk maakt twee gebruikers wijzigingen aan een document tegelijk te maken . U kunt met de andere auteur chatten zonder dat daarbij Woord . Als u een document bent delen met anderen via e-mail , kunt u deze zo configureren dat alleen wijzigingen kunnen worden aangebracht in bepaalde delen van het item of kan alleen door bepaalde mensen worden veranderd . Tabblad Word 2010 's Review geeft u met een klik toegang tot de spelling -en grammaticacontrole , vertaalsoftware , een thesaurus en het aantal woorden tool. Een andere optie kunt u twee versies van een document vergelijken .
Recovery en Document Informatie

Word
2010 maakt het voor u mogelijk om versies van een document te herstellen dat je gesloten zonder op te slaan . De recente schakel in het menu Word 2010 is bestand maakt het gemakkelijk om de documenten die u onlangs hebt gebruikt , zonder dat hoeft te onthouden waar je ze gered zien . De koppeling Informatie toont u welke permissies je hebt ingesteld voor een document en of het gemakkelijk zal zijn voor personen met een handicap te lezen .
Hulpprogramma's invoegen

Het tabblad Invoegen in Microsoft Word kunt u de grootte van uw tafel in rijen en kolommen selecteren door een gesimuleerde tafel in een drop- down menu . Als u uw gemarkeerd gebieden te wijzigen , het voorbeeld van de tabel weergegeven in uw document verandert ook. Een screenshot tool kunt u een gedeelte webpagina te selecteren , plaatst u de afbeelding in uw document. U kunt ook gemakkelijk invoegen WordArt , initialen , een datum en tijd , of een symbool in de werkbalk Invoegen.

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe faxen via MS Word 
·Hoe te Oneven pagina in Micros…
·Hoe je een mooie scheiding Lin…
·Hoe PowerPoint - geroteerde pl…
·Korte geschiedenis van Microso…
·Hoe om te doen de Okina in Mic…
·Hoe te APA Citation in Microso…
·Hoe maak je een grafiek met Mi…
·Hoe te Truly Secure MS Word- d…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een multilevel Genummerde of…
Hoe maak je een Definition List Start 
Hoe kan ik een lijst in Works Alfabetise…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe te configureren Tekst -naar-spraak i…
  Software Articles
·Hoe maak je een PNG- transparantie in Ph…
·Hoe maak je een opgeslagen afbeelding ge…
·Hoe de Flicker Worm Verwijder 
·Hoe te Vocals Met FL Studio Extract 
·Hoe kan ik video ts bestanden branden na…
·Xps Bestandstypen 
·Lijst van Music Managers 
·Hoe vindt mijn Visio productcode 
·Hoe je Skype taakbalk Meldingen uitschak…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com