Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
A Beginners Guide to Met behulp van Microsoft Word
Vandaag Microsoft Word is een veel verschillende software dan Woord van slechts een paar jaar geleden . Nu , wat eens was gewoon een tekstverwerker is uitgegroeid tot een software dat op vrijwel elke desktop publishing behoefte kan vervullen . Dat gezegd hebbende , voor de beginner , kan alle knoppen die het lint bevolken worden intimiderend . Deze beginner's guide zal enkele van de meer handige tools worden aangeboden door Microsoft Word . Lint : header het tabblad Start

Microsoft Word 's
heet de " Ribbon . " Elk menu wordt een tabblad , dus wanneer u klikt op "Home " of " Insert " of " View" vindt u de groepen van de menu- items te zien veranderen . Het tabblad Thuis is waar de meest gebruikte gereedschappen zijn gevonden , en dit is het tabblad dat Woord opent als standaard bij het opstarten . Hier vindt u knoppen voor de meeste tekstopmaak : " B " voor vet, " I" voor cursief , " U" voor te onderstrepen , vindt u drop-down menu voor het lettertype en de lettergrootte , een knop om kogels te creëren en een andere voor nummering , bijna alles tekstgerelateerde is hier
Ribbon : . het tabblad invoegen

het tabblad Invoegen is de volgende aan de rechterkant van het tabblad huis, en het bevat veel meer handige tools . Dit is het tabblad dat Woord heeft getransformeerd van tekstverwerker naar desktop publisher , vervagen de lijnen tussen software volwaardige uitgeverij zoals InDesign en QuarkXPress en slanker tekstverwerkers die traditioneel slechts tekstuele documenten hebben behandeld . In het tabblad Invoegen , kunt u allerlei objecten invoegen , afbeeldingen , tabellen , grafieken ( met behulp van Excel grafiek -wizard ) , voorwerpen , vormen , tekstvakken en meer . Merk op dat wanneer u een afbeelding in te voegen en klik erop , een tabblad " Format " verschijnt . Klik op het tabblad Opmaak opent een nieuwe set tools voor elke afbeelding bewerken en herwerken . U kunt veren de randen van het beeld , wrap tekst eromheen , van vorm veranderen en zelfs de foto bij te snijden , terwijl je nog steeds werken in Microsoft Word .
Document Library

Het creëren van nieuwe documenten is nog nooit zo eenvoudig geweest . In veel gevallen kunt u vinden wat u zoekt in de documentbibliotheek van Microsoft Word . Als u klikt op de Microsoft -knop in de linkerbovenhoek en selecteer " Nieuw" wordt u meegenomen naar een venster met een grote witte doos in het midden . Selecteer een categorie aan de linkerkant om te beginnen met surfen voor soortgelijke documenten , of typ een zoekterm in de zoekbalk bovenaan de pagina . In beide gevallen zult u waarschijnlijk vinden tientallen , zo niet honderden , van voorbeelden die u kunt downloaden en bewerken voor eigen gebruik . Dit is perfect voor het maken van facturen , cv's , brochures en andere gedrukte items die uren zou kunnen nemen om te creëren vanuit het niets . In plaats daarvan , bewerkbare voorbeelden zijn er om u efficiënter te maken en u tijd te besparen .
Andere nuttige functies in Word

Microsoft Word 's
lint heeft veel meer tools die dit , en waarschijnlijk vindt u een aantal die u het meest gebruikt . Microsoft Word heeft een "Quick Access Toolbar " voor slechts een dergelijke behoefte . Als je een tool die u vaak gebruikt vinden , sleep deze naar de werkbalk Snelle toegang zich aan de bovenkant van het venster . U kunt slepen zoveel gereedschappen als je daar wilt . Als u wilt , kunt u het lint minimaliseren en het gebruik van de tools op uw werkbalk Snelle toegang .

Word
biedt ook naadloos besparing in tientallen andere formaten , zoals . PDF en als een webpagina ( HTML ) . Dat klopt . U kunt een website maken met Word , ook.

De lijst van wat Microsoft Word kan doen is erg lang . Voor het maken van office documenten van allerlei aard , is er weinig dat niet kan doen . Om te oefenen , typ " = rand ( 5,4 ) " in een leeg Word-document en druk op " Enter ". Dit geeft u 5 leden , elk 4 zinnen lang , van willekeurige tekst om mee te spelen . Blader door de verschillende tabbladen in de linten , selecteer wat tekst en experimenteer een beetje . Plezier hebben en leren wat Microsoft Word kan doen .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe de Microsoft Office Intero…
·Leg uit wat de belangrijkste o…
·Hoe maak je een CV behulp van …
·Hoe kan ik in Accent Marks Met…
·Hoe te Document Transfer Van W…
·Hoe te Grammatica in Microsoft…
·Hoe maak je een Synoniem In de…
·Hoe je Griekse Brieven Typ in …
·Hoe je ongewenste pagina's ver…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe je formaat van een SWF 
·Wat is de extensie . DDD ? 
·Hoe maak je een zip -bestand dat een wac…
·Hoe maak je een snelkoppeling naar Word …
·Hoe om tekst te roteren in een HTML- tab…
·Idee Features Vs . ACL 
·Hoe u Windows Word bijwerken 
·Msvcr70.dll kan niet worden gevonden met…
·Hoe te Verstreken tijd berekenen in Acce…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com