Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Publisher >> Content
Hoe maak je een Postcard in Microsoft Publisher
Ansichtkaarten worden vaak gebruikt voor zakelijke en persoonlijke uitnodigingen en aankondigingen maken . Het is gemakkelijk om kleurrijke , opvallende postkaart ontwerpen met behulp van Microsoft Publisher . Als u Microsoft Word om ansichtkaarten te maken hebben gebruikt , het duurt maar een paar extra stappen om meer interessante documenten te produceren in Publisher . Instructies
1

Selecteer een postkaart ontwerp sjabloon . Klik op " File " en vervolgens " Nieuw " om het venster Catalog te openen . Klik op de optie " Wenskaarten " op de Wizards menu , selecteer de gewenste stijl uit de opties en klik vervolgens op ' Wizard starten . " Klik op " Finish " aan de onderkant van de Wizards menu . Kopen van 2

Het kleurenschema wijzigen als u wilt . Klik op " Color Scheme " op het menu Postcard wizard en selecteer het gewenste schema .
3

Stel de juiste briefkaartformaat . Klik op " aanpassen" op het menu Postcard wizard en selecteer de briefkaartformaat die overeenkomt met uw kaarten .
4

invoeren en bewerken van tekst . Plaats de muis in het gewenste tekstvak en klik eenmaal . Typ de tekst of knippen en plakken vanuit een Word-document . Formatteer de tekenstijl , grootte en uitstraling door het gebruik van het hoofdmenu aan de bovenkant van het scherm . Naar Place de muis over de grens totdat het woord " Resize " verschijnt om de grootte aan te passen . Klik en sleep de rand naar de gewenste grootte . Maak een extra tekstvak door te klikken op het tekstkader gereedschap ( hoofdletter " A " ) in het menu aan de linkerkant van het scherm . Plaats de muis op de gewenste plaats , klik en sleep naar de gewenste maat van de doos te maken .
5

Voeg tekst aan de adreszijde van de briefkaart . Klik op " Adres Side " op het menu Postcard wizard en selecteer de informatie die u wilt opnemen .
6

Afbeeldingen invoegen . Ga naar het hoofdmenu , klikt u op "Invoegen" en vervolgens "Beeld ". Selecteer uw keuze van illustraties of een foto opgeslagen op uw computer . Vergroot u de afbeelding door het plaatsen van de muis op een van de hoek dozen totdat de muis zegt " Resize . " Klik en sleep de muis diagonaal naar het midden van de foto totdat de foto bereikt tot de gewenste grootte .
7

Bewerk de postkaart layout als dat nodig is. Plaats de muis op het item totdat het woord " Move" . Klik en houd de muisknop en sleep naar de gewenste locatie . Plaats de muis in het vak en klik eenmaal , in het hoofdmenu op " Edit" en vervolgens " Object verwijderen " om een item te verwijderen
8

Voltooi de briefkaart. . Proeflezen en spellingscontrole . Een testdocument afdrukken op gewoon wit papier en doe een laatste nagelezen . Houd het papier tot de briefkaart voorraad om ervoor te zorgen dat de tekst en afbeeldingen line-up .

Previous: Next:
  Microsoft Publisher
·Hoe kan ik HTML Fragmenten in …
·Hoe maak je een website te pub…
·Hoe maak je een cd Cover Met M…
·Wat is Microsoft Office Publis…
·Hoe te Lagen in Microsoft Publ…
·Hoe kan ik een brochure maken …
·Hoe maak je dubbele regelafsta…
·Boekbinderij Methoden voor Mic…
·Hoe maak je een e-zine met Mic…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een lopend totaal door Aftre…
·Hoe kan ik een spreadsheet in Crystal Re…
·Wat nodig is om Skype Video Run ? 
·Hoe te gebruiken Macro om Rijen invoegen…
·Hoe AVI -bestanden branden op een CD-RW 
·Hoe maak je een gratis Blank Template Ca…
·Hoe maak je een pagina terug in Word 200…
·Hoe te Gebruikersaccounts uitschakelen i…
·Wat is AVG Scanhandeling executeur ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com