Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Publisher >> Content
Hoe maak je een website te publiceren Met Microsoft Publisher
Hoewel Microsoft Publisher is zeker niet de meest krachtige publishing software op de markt , kan het worden gebruikt om eenvoudige websites te publiceren . Het voordeel van het gebruik van Microsoft Publisher plaats van enkele van de meer krachtige software programma's is dat het minder dan de helft van de kosten van andere programma's kan kosten . Microsoft Publisher is ook een wat je ziet is wat je ( WYSIWYG ) -programma , wat betekent dat je niet hoeft te programmeertaal om webpagina's maken en bewerken in het leren te krijgen. Beide File Transfer Protocol ( FTP ) en publiceren op internet locatie worden ondersteund in Microsoft Publisher . Instructies
1

Open het Microsoft Publisher -bestand dat u wilt gebruiken voor uw website pagina op uw computer . Klik op " File " op de werkbalk nadat u hebt ontworpen de webpagina van de manier waarop je het zou willen verschijnen op het internet . Kopen van 2

Klik op " Uitvoeren Ontwerpcontrole . " Plaats een vinkje naast " Run website cheques . " Merk op eventuele problemen die kunnen worden weergegeven in het vak hieronder , omdat deze kunnen problemen veroorzaken voor iedereen het bekijken van uw website . Breng de benodigde wijzigingen .
3

Klik op " Webpagina Options . " Geef de pagina titel die u wilt laten verschijnen met deze pagina aan de bovenkant van het pop- up menu . Kies de bestandsnaam die u wilt associëren met deze pagina op uw website . Voer de beschrijving en trefwoorden die u wilt koppelen aan uw pagina met zoekmachines . Klik op ' OK ' om de instellingen op te slaan . Klik op " Webpaginavoorbeeld " om een ​​voorbeeld wat uw webpagina kan uitzien in uw internet browser .
4

Klik op " File " in de werkbalk opnieuw . Klik op "Opslaan als . " Zoek een veilige map op de harde schijf van uw computer naar de webpagina opslaan op voor uw eigen administratie . Verander Opslaan als type naar "Webpagina , gefilterd . " Klik op 'Opslaan'.
5

Klik op " File " weer . Klik op " Publiceren op het web " als u uw website uploaden via FTP . Klik op Toevoegen /wijzigen FTP-locaties . " Voer de FTP-site die u gebruikt , uw gebruikersnaam en het wachtwoord die ermee verbonden zijn . Klik op "OK . " Klik op "OK " nog een keer om de instellingen te voltooien . Klik op " File " opnieuw en klik op " Publiceren op het web . " Dubbelklik op de FTP-site die u gebruikt en klik op de map die u wilt gebruiken als uw locatie dan . Klik op 'Opslaan'.

Klik op " File" als u uw website publiceren op een web locatie . Klik op " Publiceren op het web . " Voer de URL van de server die u gebruikt om uw website te publiceren . Klik op 'Opslaan'. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord . Klik op ' OK '. Dubbelklik op de map om uw webpagina op te slaan . Klik op ' Ok '.

Previous: Next:
  Microsoft Publisher
·Hoe Microsoft Publisher 97 Upg…
·Hoe kan ik een Master pagina i…
·Hoe maak je een foto van een d…
·Hoe Microsoft Publisher gebrui…
·Hoe maak je een Miniatuur in M…
·Hoe Microsoft Publisher conver…
·Hoe te Run Microsoft Publisher…
·Hoe kan ik een tekstvak in Mic…
·Hoe te Tickets Met Microsoft P…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Lijst van Document Management Systemen 
·Hoe om te typen op een afbeelding in Mic…
·Hoe te samenvoegen . NET & PDF-bestanden…
·Hoe te 8mm Film converteren naar digital…
·Hoe u de standaard tekstkleur in Lotus N…
·Hoe om bestanden te branden op een DVD t…
·Hoe te SSRS Toon in HTML 
·Hoe te verwijderen Sans Serif in Microso…
·Hoe je het menu Opmaak gebruiken in Micr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com