Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Waar Gratis Excel Help verkrijgen
Microsoft Excel is de toonaangevende spreadsheet software programma op de markt . Excel kan worden gebruikt voor de boekhouding , verkoop rapporten , voorraadbeheer of iets anders dat getallen gaat . Met behulp van formules om alle berekeningen automatisch te maken maakt Excel een programma dat veel taken kunnen stroomlijnen . Echter , alle functies van Excel kan moeilijk om te leren op je eigen zijn. Als je merkt dat je moeite hebben om Excel om de manier waarop u wilt uitvoeren , zijn er tal van bronnen voor gratis hulp om je te leren hoe u het programma als een professional te gebruiken . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Toon Meer Aanwijzingen

Controle 1 met alle locaties openbare bibliotheek in uw omgeving . Bibliotheken voeren vaak gratis lessen om computervaardigheden te leren voor het publiek . Veel van deze klassen draaien rond gebruikelijke computerprogramma's zoals Microsoft Excel . Telefoon uw lokale bibliotheek en vraag welke klassen momenteel zijn gepland . Kopen van 2

Bezoek een Adult Education Center om te zien wat lessen worden aangeboden . Volwassenenonderwijs Centers bieden een groot aantal klassen . Veel van deze lessen zijn gericht op het maken mensen beter inzetbaar , zoals het leert hen hoe ze het kantoor gerichte computer - softwareprogramma's gebruiken . Beginnende en iets gevorderde cursussen in Excel kunnen vaak worden gevonden op deze locaties .
3

Bezoek de forums op de OzGrid website . Deze website biedt een Excel help forum , en is een van de beste opties beschikbaar zijn wanneer u een specifieke vraag die moet onmiddellijk worden beantwoord . De site biedt ook een aantal sjablonen en tutorials , naast het hebben van een live help sectie . Een link naar de OzGrid Excel hulp forum is te vinden in de sectie " Aanvullende informatiebronnen " , hieronder .
4

Gebruik het Excel Tip website om jezelf elke dag leren iets nieuws over Excel . Met honderden , misschien wel duizenden , van eerdere tips al op de website opgeslagen , met behulp van de zoekfunctie van de site zal meestal geven u een antwoord op wat vragen die je hebt over hoe u uw taak te volbrengen in Excel . Een koppeling naar Excel Tip is toegevoegd in de " sectie Aanvullende bronnen , hieronder voor uw gemak .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je informatie Ga naar de Y…
·Het wijzigen van de Microsoft …
·Hoe maak je een vervolgkeuzepi…
·Hoe te Voorwaardelijke Verklar…
·Balansen behulp van Excel 
·Hoe maak je een histogram make…
·Hoe kan ik Excel -bestanden de…
·Hoe te Borders verwijderen van…
·Hoe maak je een statistische a…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe vaak een pc defragmenteren 
·Laat de computer Leer uw kind om te leze…
·Hoe je Pandora's Box Speel op Vista 
·Hoe de Instellingen Display op een Exter…
·Hoe te Payroll Controles en Stomp maken …
·Microsoft Office Publisher 2007 gebruike…
·Hoe te SQLite installeren op Windows XP 
·Een vergelijking van Online Backup Syste…
·Hoe je Avast opnieuw installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com