Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Microsoft Excel Geschiedenis
Hoewel accountants hebben gewerkt met spreadsheets voor honderden jaren , was het niet tot de komst van de computer technologie die spreadsheets toegankelijk en functioneel voor de gemeenschappelijke ondernemer geworden . Populaire Excel spreadsheet programma van Microsoft is al lange tijd in de voorhoede van spreadsheet -technologie , en is klaar om haar machtspositie te handhaven in de nabije toekomst . Laten we eens terugkijken naar de geschiedenis van dit populaire programma . Voorlopers

De twee belangrijkste spreadsheet programma's van vóór Excel waren VisiCalc en Lotus 1-2-3 . VisiCalc was de eerste functionele , populaire spreadsheet-programma , en wordt alom gecrediteerd met het zijn van een " killer app " in het begin van de groei van de computertechnologie . Het werd gevolgd door Lotus 1-2-3 , een top-selling spreadsheetprogramma voor IBM computers in de vroege jaren 1980 , en wordt beschouwd als een van de applicaties die IBM verleden Apple geduwd voor computer marktdominantie .
< Br > Excel 1

De eerste versie van Excel , werd uitgebracht voor Macintosh-systemen in 1985 . Door het ontwikkelen van Excel voor de Macintosh eerste , Microsoft was in staat om te profiteren van de grafische gebruikersinterface van het systeem ( GUI ) en muis invoerapparaat . Ze waren ook in staat om de reputatie van de programma 's te bouwen, terwijl het vermijden van directe concurrentie met Lotus 1-2-3 .
Excel 2 en 3

In 1987 , Microsoft gelanceerd Excel 2 samen met haar Windows -besturingssysteem . Windows geleend veel van de functies van de Macintosh -interface , waardoor Microsoft naar Excel 2 alle grafische verfijningen van Excel 1 , zoals pull - down menu's en point - and-click interactie geven . Excel 2 en de volgende versie , Excel 3 ( 1990 ) , ervaren sommige populariteit , hoewel Lotus 1-2-3 bleef domineren de markt .
Excel 4 en 5

Excel 4 werd uitgebracht in 1992 , hetzelfde jaar dat Windows 3.1 werd uitgebracht . Met deze release , begint Excel eindelijk te domineren de spreadsheet markt . Dit markeert tevens de eerste keer dat Excel wordt gebundeld als onderdeel van de Microsoft Office suite van programma's . Het volgend jaar een verbeterde versie van 4 , genaamd Excel 5 , introduceerde vele welkome veranderingen .
Excel 95-2003

In 1995 bracht Microsoft de eerste belangrijke herontwerp van het Windows-besturingssysteem , Windows 95 . Excel ontving ook een belangrijke bewerking en re-branding , de nieuwe versie werd gesynchroniseerd Excel 95 , als waren alle van de programma's in het Office-pakket . De komende versies van de software bleef deze branding , en zag de versie van Excel 97 , Excel 2000 , Excel 2002 en Excel 2003 . Elke versie zag verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger , hoewel elk werd gebouwd op het ontwerp in Excel 95 opgericht .
Excel 2007

De nieuwste versie , Excel 2007 , presenteerde significante veranderingen in zowel de interface ( zoals de "ribbon ", ter vervanging van de traditionele pull - down menu ) en functionaliteit . Het werd uitgebracht in combinatie met het besturingssysteem Microsoft Vista , en veel van de Vista design elementen uitgevoerd .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Definitie van het nummer Symbo…
·Hoe te postcodes maken in Exce…
·Hoe te Sendkeys gebruiken in E…
·Hoe te berekenen de laatste ma…
·Hoe te Kolommen in Microsoft E…
·Hoe te Contact Telefoonnummer …
·Hoe te Waarschijnlijkheid in E…
·Hoe te openen Meerdere Windows…
·Hoe maak je een Excel 2007 Gra…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Hoe te Weergeven en verbergen Cellen in …
·Hoe kan ik Deblokkeren Zip-bestanden voo…
·Hoe CD Kopiëren naar cd in Nero 
·Hoe Minimum & Maximum in Excel kan helpe…
·Hoe te Moving Iconen in Photoshop 
·Hoe maak je foto's die op een e-mail naa…
·Hoe te Acrobat documenten Resize 
·Hoe kan ik een dvd van digitale foto's b…
·De Compatability van InDesign CS2 Met ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com