Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Excel 2003 Tutorial
Microsoft Excel 2003 is een krachtig hulpmiddel voor het maken van spreadsheets , budgetten , inventaris beheren en nog veel meer . Degenen die dit veel gebruikte programma onder de knie kan verwachten om zichzelf te vinden in de hoge vraag , en dat is waarom het zo belangrijk is om te leren hoe u Excel de juiste manier te gebruiken . Met behulp van Microsoft Excel 2003 is niet moeilijk , maar er zijn enkele belangrijke concepten dienen te beseffen . Open Microsoft Excel

Voor Microsoft Excel 2003 opent , klikt u op de knop " Start" en selecteer " Alle programma's " uit het rechter paneel . Afhankelijk van uw installatie zal je ofwel Microsoft Office of Microsoft Excel op de lijst met programma's te zien . Als u Microsoft Excel , klikt u om deze te openen . Als u Microsoft Office klikt op die eerste en je moet zien Microsoft Excel die onder daar .

U kunt ook een snelkoppeling en open de Microsoft Excel 2003 te nemen door te klikken op de knop " Start" , kiezen voor " Run " uit het menu op het rechtse paneel en typen " Excel " in het vak . Klik op " OK" en Excel wordt geopend .
Label Uw Columns

Wanneer Microsoft Excel 2003 opent het zal een leeg werkblad weer te geven . Voordat u aan de slag , beslissen over een naam voor uw werkblad en typ die naam in de bovenste linkerhoek . Bijvoorbeeld, als u het maken van een huishouden inventaris kon je de naam van uw spreadsheet " Smith Huishoudelijke inventaris . " Je zult een aantal knoppen te zien aan de bovenkant van het scherm waarmee u het lettertype wijzigen , maakte een vermelding vet of cursief en het uitvoeren van andere opmaakfuncties . U kunt experimenteren met de opmaak functies tot je de look die u wilt .

Uw volgende stap is om elk van de kolommen in uw spreadsheet te labelen. Het is belangrijk om elk van uw kolommen een beschrijvende naam die betekenis voor u zal zijn te geven . Als u van plan bent om uw spreadsheet te delen met anderen is het belangrijk dat de kolomnamen die u kiest duidelijk zijn voor die andere gebruikers ook. Zo kan uw huishouden inventaris spreadsheet een kolom met de titel Itembeschrijving , een andere titel Price Paid , een derde kolom met de titel Contante Waarde en een vierde kolom genaamd Locatie van het object . Deze kolomkoppen zal duidelijk zijn voor iedereen die gebruik maakt van de spreadsheet , waardoor het gemakkelijk is voor elk lid van de familie om zijn of haar eigen ruimte van het huis inventariseren . Als de kolommen zijn niet breed genoeg om de volledige titel te accepteren , klikt u op de rechterhoek van de kolom een sleep deze totdat het is breed genoeg .
Vul uw gegevens

Nadat u het etiket van de kolommen , de volgende stap is om uw gegevens in te voeren . Het invoeren van gegevens is vrij eenvoudig in Microsoft Excel 2003 . Typ uw invoer en klik op de toets " Tab " om naar de volgende kolom . Nadat u de hele rij in te voeren , klikt u op de toets "Enter " om naar de volgende regel . Nadat u invoeren van alle gegevens , dan kunt u een korte samenvatting van een column doen door te navigeren naar de volgende lege cel en typen = SOM ( en vervolgens met behulp van je pijltjestoetsen om te wijzen op de rijen die u wilt markeren . Nadat alle rijen zijn geweest gemarkeerd , voert u het sluiten van de haakjes ) ​​en druk op de toets " Enter " . U zult een totaal van uw numerieke kolom zien , en u kunt vervolgens dat totaal op andere berekeningen uit te voeren .
Extra bronnen

Excel
is een van de krachtigste programma's in de Microsoft- stal , met zo veel geavanceerde functies die het onmogelijk zou zijn om ze allemaal . Microsoft Excel ondersteunt een groot aantal formules en berekeningen van wetenschappelijke formules geavanceerde wiskundige berekeningen . Meer informatie over het gebruik van deze geavanceerde functies zijn te vinden in de ingebouwde Help -bestand dat wordt geïnstalleerd met het programma , alsook op Office support website van Microsoft . Office- gebruikers kunnen ook templates en stylesheets te downloaden uit de Office support website van Microsoft , biedt een geweldige manier om het meeste uit dit krachtige programma.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Gemeenschappelijke VBA Command…
·Microsoft Office Access 2007 T…
·Hoe maak je een Microsoft Acce…
·Hoe kan ik zoeken naar duplica…
·Hoe te gebruiken Als-Dan Excel…
·Hoe te Voorwaardelijke opmaak …
·Hoe kan ik een Word- tabel imp…
·Wat zijn de nadelen van het ge…
·Excel 2000 Tutorial 
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe te meten DBA prestaties 
·Hoe te registreren bij een AVS Audio Con…
·Hoe maak je een programma om een label a…
·Hoe maak je een Great Spreadsheet 
·Hoe te Run Disk Image 
·Hoe kan ik iTunes Alfabetisch sorteren 
·Hoe te Sparkles gebruik maken GIMP 
·Hoe je Avast verwijderen ! 
·AutoCAD 2002 Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com