Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel -programma gegevens te gebruiken
Excel , het spreadsheet programma in de Microsoft Office-software -pakket , is populair bij bedrijven , docenten , studenten en anderen voor data-opslag , beheer en analyse . Gebruiksvriendelijke functies van Excel maken het een uitstekend hulpmiddel voor het invoeren van gegevens bij de hand , het importeren van gegevens uit tekstbestanden en andere bronnen , het maken van grafieken en afbeeldingen , en het uitvoeren van statistische analyses . Instructies
Excel-gegevens : Ontwerp , Display en Analyse

Ontwerp 1 het werkblad , het invoeren van kolom namen waaronder je de ruwe gegevens in te voeren of te importeren . Het ontwerpen van uw data sheet op voorhand zal helpen minimaliseren fouten in data-entry . Bovendien , het dwingt je om de volgorde van de variabelen te overwegen . Veel data-analyses uitgevoerd in Excel vereist variabelen van belang te zijn gelegen naast elkaar . Kopen van 2

Vul uw gegevens , met de hand of door ze te importeren uit een andere bron , zoals een tekstbestand met de . txt . Het openen van het menu "Bestand " in Excel en te kiezen voor " Openen" zal u een venster waarin u de map of het station dat het bestand dat u wilt importeren te selecteren opent . Als het een tekstbestand , te selecteren zal de wizard Tekst importeren in Excel te openen . Naar aanleiding van de drie stappen in de wizard worden de gegevens uit het tekstbestand importeren in uw Excel-werkmap .
3

Bereid Excel voor analyse door de toegang tot de data-analyse tool uit het menu Add - Ins . Open het menu "Extra " en kies " Add- Ins ", die een venster geopend met een reeks opties . Selecteer " Analysis ToolPak " en klik op "OK ", die de analyse Data optie zal plaatsen in uw menu Extra . Deze tool maakt het mogelijk om Excel ( ANOVA ) testen , beschrijvende statistiek , significantietesten , lineaire regressie en andere procedures analyse van variantie .
4

Geef uw gegevens met diagrammen en grafieken . Selecteren " Grafiek " onder het menu Invoegen zal de wizard Grafieken te openen , zodat u tabellen en grafieken , waaronder staafdiagrammen , cirkeldiagrammen , lijn grafieken en scatterplots creëren . De aard van uw gegevens en uw eigen behoeften zal u helpen de meest geschikte type diagram te bepalen . Bijvoorbeeld , een cirkeldiagram is effectief voor het weergeven van de begroting en financiële informatie . Een staafdiagram kan u helpen bij de verkoop van uw bedrijf groei grafiek over een periode van maanden of jaren .
5

Conduct statistische analyses , als dat nodig is . Selecteer de Data Analysis optie uit het menu Extra en kies een procedure , die u zal leiden door de analyse wizard Gegevens . Klikken op een reeks cellen in uw Excel spreadsheet worden de gegevens nader worden geanalyseerd . Klik op " Finish " zal de analyse te starten , en Excel zal een tabel van de resultaten weer te geven in een nieuw werkblad .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·MS Excel Advanced Tips 
·Hoe kan ik Verander de kleur v…
·Hoe te berekenen de laatste ma…
·Hoe te Controls zoeken in een …
·Functies van Microsoft Excel 
·Hoe u de automatische nummerin…
·Hoe te Center Iets Across Cell…
·Hoe maak je een checklist make…
·Hoe kan ik een Age Piramide op…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Teamspeak 2 Server Zorg 
·Hoe kan ik Excel 2007 aanpassen 
·Hoe te Installeer Quicken 2002 Deluxe 
·Hoe je afbeeldingen insluiten in een MHT…
·Hoe CD Games installeren op een PC 
·Hoe een Backup Save & Restore Point een …
·Hoe kan ik een afbeelding invoegen in ee…
·Hoe je bestanden uitpakken uit een gebro…
·Hoe kan ik muziek in meerdere PPT slides…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com