Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te Facturen Maken Van Excel 2007
Met Microsoft Office 2007 , met behulp van een Excel-spreadsheet voor aangepaste zakelijke facturen kunnen de meest kosteneffectieve oplossing om te helpen bij het ​​beheer van uw kleine bedrijf. Online sjablonen van de website van Microsoft Office zijn direct geïntegreerd in Excel voor een gemakkelijke toegang . U kunt bladeren uit tientallen sjablonen die zijn aangepast voor verschillende soorten bedrijven . U kunt gebruik maken van de templates zo is of als een basis voor het opbouwen van een factuur geschikt is voor uw specifieke bedrijf . Met behulp van sjablonen , heeft het harde werk van het creëren en het dupliceren van de wiskundige formules voor je gedaan . Instructies

Open Excel 1 2007 , en selecteer de Microsoft Office-knop in de linkerbovenhoek van het venster en selecteer " Nieuw " in het menu . Kopen van 2

de Nieuwe werkmap dialoogvenster beschikt over een lijst met categorieën template in de linkermarge van het venster . In de " Office Microsoft Online " sectie , klik op " Facturen ".
3

Blader door de bibliotheek van de bestaande sjablonen . Uw keuze zal afhangen van wat voor soort bedrijf je hebt en welke informatie u wilt opnemen op uw factuur . Voor ons voorbeeld , zullen we kiezen voor een bepaalde template , maar de volgende stappen kunnen van toepassing op elke template in de bibliotheek . Selecteer de ' Sales Invoice - Blue Gradient Ontwerp " . Template
4

Pas deze factuur door het toevoegen van uw eigen logo . Dubbelklik op het vak in de linkerbovenhoek van het werkblad . Merk op hoe de Excel 2007- menu verandert naar het beeld gereedschappen onthullen . Klik op "Change Picture" in de groep Aanpassen op het Office Fluent-lint , en blader naar een afbeelding van uw bedrijfslogo . Excel zal automatisch het formaat van uw logo en plaats het in de doos . Als uw logo is te klein , sleept u de hoek te verkleinen . U kan nodig zijn om rijen toe te voegen aan de rest van de tekst onder je aangepast logo te verplaatsen .
5

Raak de blauwe gradiënt in de header niet vinden? U kunt de kleur veranderen door te klikken op het midden van de blauwe kleurverloop en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor " Vorm opmaken " uit het menu . Selecteer uit de vooraf ingestelde kleur menuopties om de kleuren aan te passen aan uw voorkeuren.
6

Nu veranderen de manier waarop kortingen worden toegepast . Dit sjabloon maakt kortingen in dollar bedragen , maar wat als je wilt kortingen gelden volgens percentage? U kunt de kolom formatteren en zelfs wijzigen van formules om verder aanpassen van de sjabloon .
7

Voeg je naam en wat andere tekst bedrijf je wilt blijven personaliseren van de factuur . Vergeet niet dat u tekenstijlen , celopmaak en elk aspect van de sjabloon om het uniek om uw bedrijf te veranderen .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Microsoft Access 2000 Training…
·Hoe je het kleurenschema wijzi…
·Hoe het genereren van een Rand…
·Hoe maak je een staafdiagram i…
·Hoe maak je een Weighted Avera…
·Hoe maak je een balans Transfe…
·Hoe de drop-down box gebruiken…
·Hoe maak je een Sequential waa…
·Hoe maak je een voettekst toev…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om tekst te kopiëren Out Of Adobe R…
·After Effects Keyframe Tutorial 
·Hoe te Geselecteerde Records Van Subform…
·Hoe te MyJustin TV Stream Maak op een Bl…
·Hoe te Art Explosion gebruiken 
·Hoe maak je opnieuw installeren van een …
·Mijn Word-documenten gaat niet open 
·Hoe te Correcties in Microsoft Word verb…
·Hoe te Resize RegScrubXP 5,1 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com