Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te Radioknoppen gebruiken in Excel
Een keuzerondje , ook wel een optie -knop , is een ronde greep lijkt op een selectievakje . Radio knoppen zijn meestal in groepen , zodat gebruikers een van de verschillende opties te selecteren . Een keuzerondje toont een stip in het midden wanneer een gebruiker die optie selecteert door te klikken op de knop . U kunt keuzerondjes toevoegen aan Excel-werkbladen om gegevens van gebruikers te verzamelen of gewoon om de spreadsheet meer interactief te maken . Wat je nodig hebt
Excel 2003 of 2007
Toon Meer Aanwijzingen
Met Radio Knoppen in Excel 2003
1

Open het werkblad waarnaar u wilt radio voegen buttons . Open het " Toolbox " door te gaan naar het menu " View " , wijzend naar " Werkbalken " en "Control Toolbox . " De toolbox wordt weergegeven als een zwevende werkbalk . Kopen van 2

Klik op de radioknop controle in de "Control Toolbox . " Als je niet zeker bent welke controle is , beweeg de muis over elke knop in het "Control Toolbox" en klik op de ene die zegt "Option button . " ;
3

Klik op het werkblad waarin u wilt de eerste keuzerondje te plaatsen en sleep het vakje aan " trekken " de grootte die u wilt dat het is
. 4

rechtermuisknop op de radio knop , ga naar " Option button Object " en klik op 'Bewerken'. Verwijder de " Option button " tekst en typ de gewenste tekst voor het eerste keuzerondje . Klik buiten het vak om het bewerken te stoppen en pas uw tekst .
5

de rechtermuisknop op de radio -knop en selecteer " View Code " om een macro toe te voegen aan de radio -knop . Klik met de rechtermuisknop op de radioknop en selecteer "Eigenschappen " om andere eigenschappen van de knop te veranderen . Klik op de "Exit Ontwerp Mode" knop in het "Control Toolbox " om het ontwerp -modus te verlaten en kan de radio button .
Met Radio Knoppen in Excel 2007
6

Geef het "Ontwikkelaar Tab. " Klik op de " Office-knop " en klik op " Opties voor Excel . " Selecteer de " Show Developer Tab in het Lint" in onder " Top Opties voor het werken met Excel " en klik op "OK . "
7

Ga naar het tabblad " Developer " en klik op "Invoegen" in de groep " Controls " . Klik op " Option Button " onder " ActiveX-besturingselementen . "

Klik 8 op het Excel-werkblad en sleep de muis naar de radio knop te tekenen op de pagina .
9

Klik op "Design Mode" in de groep van het tabblad "Ontwikkelaar " " Controls " . Rechtermuisknop op de radio knop , ga naar " Option Button Object " en klik op 'Bewerken'. Verwijder de " Option Button " tekst en typ de gewenste tekst voor het eerste keuzerondje . Klik buiten het vak om het bewerken te stoppen en pas uw tekst .
10

de rechtermuisknop op de radio -knop en selecteer " View Code " om een macro toe te voegen aan de radio -knop . Klik met de rechtermuisknop op de radioknop en selecteer "Eigenschappen " om andere eigenschappen van de knop te veranderen . Klik op de "Exit Ontwerp Mode" knop in het "Control Toolbox " om het ontwerp -modus te verlaten en kan de radio button .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe je Dagen in Excel 2007 Ber…
·How to Get Rid van Decimalen i…
·Hoe te delen en werkmappen beh…
·Hoe te tellen het aantal teken…
·Hoe een Pagina Format Kopiëre…
·Hoe maak je een enquête maken…
·Hoe te Blanks Vervangen Met Ze…
·Coole dingen over Excel 2007 
·De voordelen van beveiligen me…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te voegen Skype HTML voor telefoonnu…
·Redenen om een ​​PowerPoint opslaan als …
·Hoe vindt mijn muziek van Windows Media …
·Hoe te bewerken in Adobe Reader 
·Hoe maak je een Multichannel Split WAV 
·Hoe te DD gebruiken voor Windows om een …
·Hoe. FLV video's toevoegen aan een Windo…
·Peachtree Software Lease -overeenkomsten…
·Hoe te vertellen wat Norton- product dat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com