Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik HTML gegevens converteren naar een Microsoft Excel-bestand
Microsoft Excel organiseert gegevens in een raster formaat . Inhoud is opgezet in rijen en kolommen . De aard van de inhoud kan sterk variëren , maar de algehele organisatie zuilvormig . Evenzo HTML gebruikt tabellen om online web pagina informatie in kolommen en rijen te structureren . De meeste bezoekers zien niet een duidelijke tabel structuur , want het is listig verborgen achter naadloze grafische overgangen , maar de data wordt vaak gepresenteerd in dit formaat . Het is om deze reden dat veel gebruikers willen HTML-gegevens importeren uit het web rechtstreeks in Microsoft Excel . Het herkennen van de duidelijke overeenkomsten in deze media , Microsoft bouwde een conversie functie direct in Excel om deze snel en gemakkelijk te maken . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen

Open Microsoft Excel 1 . Indien gewenst , gebruik maken van een bestaand Microsoft Excel -bestand of start met een nieuw leeg document . Kopen van 2

Selecteer het tabblad "Data " op het lint werkbalk Excel over de bovenkant van het programma . Dit lint huizen alle belangrijke functies die Excel-gebruikers zullen doorgaans behoefte .
3

Klik op de " From Web "-knop in het tabblad "Gegevens" . Deze knop bevindt zich in de sectie " Externe gegevens ophalen " van het tabblad "Data " . Zodra het wordt geklikt , een nieuw venster verschijnt met de gegevens importeren opties .
4

Typ of plak de URL van de webpagina met de gegevens die u wilt converteren naar Microsoft Excel . Het venster gedraagt ​​zich net als een web browser , dus je kan surfen als nodig is om de exacte pagina voor conversie lokaliseren . Voor elke pagina die u bezoekt , zal Microsoft Excel breken de HTML-inhoud in rijen en kolommen om te bepalen welke onderdelen gemakkelijk kunnen worden omgezet . Een gekleurde schets zal omcirkelen die secties beschikbaar voor conversie .
5

Let op de gele vierkanten die naast HTML roosters op de webpagina te presenteren . Meerdere HTML-tabellen zijn beschikbaar voor individuele conversie afhankelijk van de pagina .
6

Klik op de gele plein naast de HTML- gegevens die u wilt converteren .
7

Druk op de " Import " knop aan de onderkant van dit venster naar de HTML- conversie in het Microsoft Excel-bestand begint .
8

Identificeer de locatie voor de inkomende HTML gegevens van het web . Excel kan deze gegevens zetten in het huidige werkblad of een nieuw werkblad . Het venster vraagt ​​u om een beslissing .
9

Druk op de knop " OK" om de invoer te voltooien . De HTML- gegevens zal de opmaak van het oorspronkelijke pagina behouden . De gegevens worden weergegeven in rijen en kolommen in het Excel- bestand in dezelfde structuur als de oorspronkelijke HTML-tabel .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe link in Excel 2007 
·Hoe maken Spreadsheets in Exce…
·Hoe de Currency Format Apply z…
·Hoe maak je een terugkerende i…
·Hoe je technische indicatoren …
·Hoe kan ik Put Tekst & een For…
·Excel Tips & Tutorials 
·Hoe te Macro's voor Grafieken …
·Hoe te AANTAL.ALS gebruiken op…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een Web Reputation Service? 
·Hoe te Ronde Tekst maken in Microsoft Wo…
·Hoe te Montage intro's maken met Adobe P…
·Hoe kan ik een logo in Gimp Zorg 
·Hoe te Quicken gegevens naar een andere …
·Hoe maak je een Date Plakken als tekst i…
·Hoe PDF- documenten creëren met een Ind…
·Waarom wordt mijn Windows Firewall uitsc…
·Hoe te DSL configureren voor Extern bure…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com