Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te gebruiken V - lookup in Excel
De Vlookup functie is een van de krachtige lookup functies in Excel . Deze lookup functie doorzoekt de eerste kolom van gegevens op basis van een lookup waarde die u verstrekt . Het geeft vervolgens een gerelateerde waarde uit andere kolommen in uw spreadsheet . Vlookups kan behulpzaam zijn bij het ​​genereren van dynamische lijsten met telefoonnummers , categorie lijsten , en andere bedrijf waar u een zoekwaarde opgeven zijn en het biedt extra informatie met betrekking tot de opzoekwaarde . Bijvoorbeeld , kon u een medewerker nummer in te voeren en de vlookup kan worden gebruikt om de naam van de werknemer , adres , huur datum en andere gegevens werknemer terugkeren . Instructies
1

Open Excel en open een spreadsheet die u van plan bent om de VERT.ZOEKEN gebruiken op . Zorg ervoor dat de spreadsheet heeft kolomkoppen en minstens drie kolommen . Elke kolom moet minstens 10 lijnen van verschillende gegevens, zodat u kunt zien hoe VERT.ZOEKEN werkt . Bijvoorbeeld , kan uw spreadsheet drie kolommen met de titel van " Employee ID-nummer , " " Naam " en " Hire Date . " De eerste kolom , werknemer -ID , moet gesorteerd worden in oplopende volgorde . Dit is een eis van Vlookups . Kopen van 2

Herziening van de componenten van een vlookup . Uw vlookup zal bestaan ​​uit vier delen : zoekwaarde , tabelmatrix , kolom -index nummer , en het bereik lookup . De zoekwaarde is de waarde die u invoert in de VERT.ZOEKEN . Op basis van deze waarde , zal de vlookup u het resultaat van een andere kolom te geven . Bijvoorbeeld , in dit vlookup voorbeeld met onze huidige gegevens , zullen wij de huur datum wanneer iemand de lookup waarde van de werknemer ID-nummer binnenkomt vinden .

De tabel array is de tabel die de gegevens van de VERT.ZOEKEN zal zijn bevat zoeken naar het resultaat . In ons voorbeeld zullen we onze drie kolommen te gebruiken als onze data . De kolom -index is de kolom die het resultaat zijn we op zoek naar bevat . In ons voorbeeld , als we zijn op zoek naar de huur datum waarop we de werknemer ID-nummer , onze kolomindex verwijst naar de derde kolom of kolom C. In onze formule gaan we 3 naar kolom C vertegenwoordigen omdat het de derde kolom in de tafel .

slotte , in de range opzoeken , we geven als we zijn op zoek naar een dicht genoeg wedstrijd of exacte match . Als het is dichtbij genoeg , voer TRUE . Als u een exacte match , voer ONWAAR. In ons voorbeeld willen we een exacte match , want als we de werknemer ID-nummer , willen we huren date 's die werknemer weten .
3

Vul uw VERT.ZOEKEN in de eerste cel van de vierde column . Op het tabblad Formules , klik op de " Opzoeken knop . " Selecteer " Vlookup . " Het venster functie argumenten geopend. In het Lookup Value vak de " werknemer ID-nummer . " In de tabel array, klikt u op het rode kader aan het eind van het veld " Tabel Array " . Markeer uw tafel en klik op de rode doos weer . In de kolom index nummer , voer de " 3 ", omdat de huren data worden opgeslagen in de derde kolom . Aangezien wij op zoek naar een exacte match , voer " FALSE " in het Lookup veld Bereik . Klik op "OK . "

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een lijst van fact…
·Microsoft Access Beginner Tuto…
·Hoe kan ik dubbele cellen in E…
·Hoe kan ik Excel Gratis Gebrui…
·Hoe maak je een Excel -werkbla…
·Excel VBA -functies 
·Hoe kan ik bekijken Twee Excel…
·Excel gebruiker gedefinieerde …
·Hoe te Minuten verstreken tuss…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Thunder maken in Photoshop 
·Hoe Easy Spreadsheets maken 
·Hoe de resultaten Dialog Auto- Protect o…
·Hoe te schrijven naar PDF -formulier 
·Hoe je werkbladen Degroepeer in Excel 
·RTF File Extension 
·Hoe maak je een PowerPoint exporteren na…
·Hoe aan een andere licentie van Windows …
·Hoe te converteren . FLA -bestanden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com