Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> File Extension Types >> Content
RTF File Extension
Computer -bestanden maken gebruik van een specifiek formaat voor hun naamgeving : een naam , gevolgd door een punt , en vervolgens een drie - of vier - letter acroniem . De naam wordt genoemd de naam basis, terwijl de afkorting is een bestandsextensie genoemd. Het doel van de bestandsextensie is om computergebruikers , applicaties en besturingssystemen voor de indeling van de inhoud van bestanden snel te identificeren . De RTF-bestand extensie geeft de Rich Text Format . Bestanden Tekst

Een zeer eenvoudige tekstbestand is een platte tekst bestand genaamd . Dit kan worden geopend door elke tekstverwerker . De meest eenvoudige tekstverwerker beschikbaar op een PC is Notepad . Notepad kan platte tekst bestanden en niets anders lezen . Platte tekst is geschreven in ASCII- tekens zonder fonts , of effecten zoals vet lettertype , onderstreping of cursief . Een opvoeren van platte tekst is RTF , die deze fundamentele presentatie-elementen bevat .
WordPad

WordPad
is een editor speciaal geschreven naar RTF-bestanden verwerken en wordt gratis verzonden met Windows . De relevantie van Windows gebaseerde editors voort uit het feit dat de RTF werd uitgevonden door Microsoft , die nog houdt het octrooi voor het systeem . WordPad is het eenvoudigste programma kunnen RTF-bestanden verwerken . De bedoeling van de makers van de indeling was om een neutraal formaat voor de uitwisseling van bestanden tussen verschillende merken van tekstverwerkers .
Formaat

De RTF-bestand , in zijn ruwe staat , is leesbaar . De inhoud van het bestand worden gehouden in platte tekst met tags ( ook in platte tekst geschreven ) aanduiden waar lettertype effecten zijn toegepast . Microsoft bleef de indeling te ontwikkelen sinds de eerste release in 1987 , het maken van een aantal wijzigingen en versies . Het bedrijf zorgde ervoor dat haar definitie van RTF gelijke tred gehouden met de ontwikkeling van zijn Woord software, die zijn productie zou kunnen redden naar RTF -bestanden . Sinds de release van Word 2010 , maar de koppeling is verbroken , en Microsoft aangekondigd dat het de RTF -specificatie niet meer zal werken .
Gebruik

Zoals het is beschouwd als een neutraal formaat dat gelezen kan worden door elke tekstverwerker pakket , wordt RTF gebruikt om documenten te verspreiden aan een breed scala van mensen , voor de doeleinden zoals enquêtes of academische documenten . Het belangrijkste element dat het gebruik van RTF stimuleert is dat de inhoud in een tekstverwerker kan worden veranderd . Degenen die informatie die ze niet willen worden bewerkt kunnen produceren in plaats daarvan het document in PDF-formaat .

Distribueren

Previous: Next:
  File Extension Types
·Wat is de extensie Pre ? 
·Wat is de extensie . Kaart ? 
·Wat is de extensie . Smil 
·Wat is de extensie RLL ? 
·Wat is de extensie AWL ? 
·Wat is de extensie 7 ? 
·Wat is de extensie Qbr ? 
·Hoe bekijkt een bestandsextens…
·Wat is de extensie Arf ? 
  Related Articles
Hoe om te sparen in Rich Text Format ( R…
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te wijzigen van een standaard bestan…
Hoe het standaard bestandsformaat in Wor…
Hoe een bestand invoegen in een Word- do…
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe te repareren of herstellen tekst van…
Hoe een File Type wijzigen 
Hoe maak je een WPD File Open 
  Software Articles
·Hoe maak Kissing Lips in Photoshop 
·Hoe maak je een tabel kopiëren van Exce…
·Hardware Virus Prevention 
·Hoe je een AVI Flip video te converteren…
·Hoe te wijzigen van een kleurverloop in …
·Hoe kan ik een Egg in Photoshop Maak 
·Hoe te MPEG2 PAL converteren naar een MP…
·Hoe te converteren XviD naar DVD - R en …
·Hoe maak je een Flash-film Invisible Met…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com