Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te integreren Microsoft Excel Met grammatica lesplannen
Inschakelen studenten met een goede grammatica vaardigheden lijkt misschien een standaard bouwsteen van basis-of middelbare school , maar geeft leerlingen de mogelijkheid om te communiceren kan hebben blijvende positieve resultaten voor de student , zoals versnelde college prestaties , interviewen goed , het beveiligen van een droombaan en wordt begrepen in de schriftelijke communicatie . Als u van plan bent uw grammatica lessen , profiteren van de Microsoft Excel-spreadsheet -software te helpen bijhouden van de studievoortgang te houden door de modules . Instructies

Open Microsoft Excel 1 , die automatisch opent een nieuw , leeg werkblad . Klik op uw cursor in de tweede cel van de eerste kolom , " A2 ", en typ de naam van een student . Druk op de toets "Enter" te laten vallen in de volgende cel , " A3 ", en typ de naam van een andere student. Ga door totdat je alle ingevoerde namen van uw leerlingen . Kopen van 2

Klik de cursor in de tweede cel van de eerste rij , " B2 . " Typ de naam van een van de grammatica lessen die kunnen worden gedekt in de cel , zoals " interpunctie . " Druk op de toets " Tab " te verplaatsen naar de cel rechts , ' C2 '. Typ een andere grammatica les onderwerp , zoals " Weeën . " Voeg nog een les voor elke cel , zoals vereist .
3

Klik op " 1 " aan de rand van het Excel- scherm om de hele eerste rij te markeren . Met de rechtermuisknop op de gemarkeerde sectie en kies "Celeigenschappen . "
4

Selecteer het tabblad " Lettertype " , verhoging van de " Size " tot en met 14 en verander de " Font style " naar " Vet . " Klik op het tabblad " Fill " en selecteer een gekleurde vierkant om de rij te kleuren . Klik op " OK " en de veranderingen op het werkblad .
5

Klik op de " A " kolom op het werkblad om de kolom met de namen van uw leerlingen ' te markeren . Herhaal het formatteren , zodat de kolom overeenkomt met veranderingen van de eerste rij is .
6

Klik op het tabblad " File " aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Opslaan als . " Type " GrammarLessons " als de bestandsnaam en sla de spreadsheet op de computer .
7

elke keer als je een les voltooien en typ een " X" om de deelname van studenten te tonen , of typ een Open de spreadsheet specifieke klasse of percentage , zoals " A " of " 99 " ( procent ) in de cellen . Een andere optie is om de datum elke student voltooide de les in de cel , om ervoor te zorgen dat de hele klas klaar is met al het benodigde materiaal. Opnieuw opslaan van de spreadsheet bij te houden van de voortgang van studenten te houden .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe het opzetten van een stand…
·Hoe maak je een graaf query ui…
·Hoe te Drop -Down Keus Knoppen…
·My Word Documenten Open in Exc…
·Hoe te Dupes zoeken in Excel 2…
·Hoe de norm van een matrix ber…
·Hoe verwijder ik een rij na ee…
·Hoe kan ik Excel 2007 Aangepas…
·Hoe maak je een dropdown Agend…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je kunst Reflect in Photoshop voor C…
·De effecten van Bevel & Emboss in Photos…
·Hoe een PDF uploaden naar een Drupal sit…
·Wat doet de Uitroepteken Mean in iTunes 
·Hoe maak je een Extern bureaublad inscha…
·Hoe maak je een wazig beeld op een PPT 
·Hoe maak je een statisch Datum in Excel …
·How to Set Up Playlists Met een MP3-spel…
·Hoe maak je een circulaire Reference in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com