Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe om te leren MS Excel Fast
Zakelijke uitgaven , werknemer aanwezigheid , familie vakantie besparingen , vakantiekaart lijsten - het kan moeilijk zijn om bij te houden van lange lijsten bij te houden zonder zich te bekommeren over iets te vergeten . De Microsoft Excel -software , de spreadsheet onderdeel van de Microsoft Office Suite , helpt zowel zakelijke en persoonlijke gebruikers te creëren werkbladen . Excel toepassingen omvatten verder dan alleen het samenstellen van lijsten , het programma biedt data sorteren , het maken van diagrammen en geautomatiseerde berekeningen . Met een beetje eigen tempo studeren of leren van experts , zult u snel te blinken in Excel . Instructies

Open Microsoft Excel 1 of download een gratis trial programma . Ontdek het in - programma zelfstudie opties door te klikken op het tabblad "Bestand " in de linkerbovenhoek van het scherm en het selecteren van " Help . " Dubbelklik op de "Getting Started" -knop om de Microsoft Excel- website of klik op de blauwe vraagteken " Microsoft Office Help " knop om een ​​doorzoekbare database van informatie te openen te openen. Typ een woord of een zin als ' cellen ', ' sorteren van gegevens " of" kolommen. " Kopen van 2

Bezoek de website van Microsoft Excel voor Excel tutorials , video's , plus het opzetten en krijgen - begonnen instructies . De Microsoft Excel steunpunt ( zie bronnen ) biedt informatie over opmaak , filteren , waardoor grafieken , met behulp van de werkbladen (ook bekend als spreadsheets ) , macro's , het importeren van gegevens en geeft de belangrijkste problemen Excel -gebruikers rapporteren ervaren .
< br > 3

Lees een Excel inleidend boek ( zorg ervoor dat u de juiste versie van Office /Excel , zoals Excel 2010 , de nieuwste versie van november 2010 te kopen ) . Opties omvatten " Excel 2010 voor Dummies ' van Greg Harvey ( die schreef ook " Excel 2010 All - in - One voor Dummies " ) , " Leer Excel 2007 Essentiële vaardigheden met de SMART-methode " van Mike Smart , " Microsoft Excel voor beginners " door Web Wise Seminars of " Excel voor beginners " door D. Larisch . Kijk voor een boek met veel screenshots en stap-voor - stap handleidingen .
4

Inschrijven in een Excel- klasse , aangeboden in het hele land op vele community colleges en scholen . Volwassenenonderwijs of permanente educatie cursussen zijn op korte termijn en vereisen gewoonlijk geen voorafgaande Excel ervaring of opleiding . Opties omvatten de Wake Technical Community College in Raleigh , North Carolina , met een begin Excel 1 klasse , plus mogelijkheden voor de verdere opleiding met tussentijdse Excel training .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Microsoft Access Problemen opl…
·Hoe maak je een grafiek invoeg…
·Hoe kan ik een Excel-bestand k…
·Hoe kan ik Excel rapporten mak…
·Kan Excel Web Apps gered worde…
·Hoe te gebruiken VBA naar kolo…
·Hoe maak ik een overschreven E…
·Hoe kan ik een macro in Excel …
·Hoe om gegevens van het intern…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Eenvoudige manier om Microsoft Word lere…
·Hoe maak je Plaats een Achtergrondinform…
·Hoe te vergrendelen en ontgrendelen van …
·Hoe te DOCX -bestanden wijzigen naar Wor…
·Hoe kan ik een Iomega Zip Problemen 
·Installatie Problemen met WordPerfect 12…
·De beste manier om een dvd-video rippen …
·Hoe het opzetten van QuickBooks voor een…
·Microsoft SQL 2005 Eisen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com