Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak ik een overschreven Excel-bestand te herstellen?
Excel is een spreadsheet programma gedistribueerd door Windows voor Mac en pc . Het wordt gebruikt voor de budgetten , financiële documenten , grafieken en dienstregelingen . Overschrijven gebeurt wanneer nieuwe gegevens worden opgeslagen over een oude bestand . Dit gebeurt meestal als het programma of uw computer crasht terwijl een document is geopend . De nieuwe informatie wordt automatisch opgeslagen en opgehaald wanneer je reboot , maar zonder de mogelijkheid om ongedaan te maken of ga terug naar oude informatie . Deze situatie kan worden verholpen door het herstellen van de overschreven document . Instructies
1

Zoek het document dat de oude u wilt ophalen overschreven . Rechtermuisknop op de bestandsnaam , selecteer dan " Naam wijzigen . " Een box zal verschijnen met de bestandsnaam . Voeg het woord " nieuwe " of de datum van vandaag om het gemakkelijker maken om het te vertellen , afgezien van het bestand dat u wilt herstellen . Nadat u de naam hebt bewerkt , klikt u op "OK" of "Doorgaan . "

Download XLS Regenerator 2 ( zie " Bronnen" ) . Dit programma is speciaal ontworpen om Excel- bestanden te herstellen . Begin met de gratis proefperiode door te klikken op " gratis trial" op de hoofdpagina , dan is volgens de instructies te downloaden voor uw besturingssysteem . Als het eenmaal is gedownload , dubbelklikt u op het pictogram om te installeren .
3

Voer het programma XLS Regenerator door te dubbelklikken op het pictogram als het eenmaal is geïnstalleerd . Als het hoofdscherm verschijnt , selecteer " Recover bestanden , " dan " Recover bestanden overschreven . " Het programma zal nu vragen om informatie over het bestand terug te vorderen . Als u zich de datum waarop voor het laatst is geopend , selecteert u de datum . Typ vervolgens in welke u zich van de bestandsnaam . Klik op ' Start '.

Wacht 4 voor het programma om uw computer te zoeken naar bestanden overschreven . Meestal is dit in de vorm van een automatisch opslaan - vaak een verborgen bestand - vóór de eerste overschrijven . Wanneer het klaar is zoeken , kijken naar de lijst van het document of de documenten die u wilt ophalen . Selecteer alle documenten die u wilt ( vanaf stap 1 het vermijden van de nieuw benoemde bestand ) en klik op " Ophalen " in de rechter benedenhoek .
5

Verplaats de opgehaalde bestanden naar een nieuwe map zodra ze hebben afgewerkt . Open elk bestand om te zien of het de juiste informatie die u nodig hebt . Zo niet , herhaal dan de stappen 3 en 4 met verschillende zoekparameters totdat u de overschreven documenten te lokaliseren .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe de cursor wijzigen in Micr…
·Een Excel VBA Tutorial 
·Hoe te Rijen Vermenigvuldig in…
·Hoe gebruik Excel om een Corpo…
·Hoe te Aantal rijen in Excel B…
·Hoe kan ik Excel Formules Begr…
·Hoe kan ik Microsoft Access Va…
·Hoe maak je een nieuwe extensi…
·Hoe maak je een percentage in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te SCH converteren naar PDF 
·Hoe maak je een Genius Mix Creëren 
·Hoe te schrijven in een Star tekstvak 
·Hoe te Witte Cut - Out Ogen Verwijderen …
·Hoe maak je een Harvest Moon in Photosho…
·Hoe kan ik een bewerkbaar Word- document…
·Hoe kan ik een Non - Uniform Size PDF 
·Hoe maak je een Microsoft Exchange -adre…
·Hoe Word- documenten Combineer & Maintai…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com