Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe te Dubbelzijdig Visitekaartjes uitlijnen Met Excel 2007
Dubbelzijdige visitekaartjes verhogen van uw advertentieruimte zonder stijgende kosten . U kunt visitekaartjes maken in een aantal Office- programma's de productiviteit , met inbegrip van Excel 2007 . Hoewel deze spreadsheet applicatie niet bekend is voor het produceren van gedrukte publicaties , kunt u gebruik maken van de mogelijkheden , zoals kleuren , lettertypen en effecten , tot opvallende visitekaartjes te maken . Bovendien , Excel rasterlijnen en pagina opmaakhulpmiddelen vereenvoudiging van het proces van aanpassing van dubbelzijdige visitekaartjes. Als je weet hoe te werken met deze functies , is de rest gemakkelijk . Instructies
1

Ga naar het tabblad "Invoegen " van het lint en klik op " Text Box" in de groep " Tekst " . Teken een tekstvak op het werkblad en klik op het tekstvak om het te selecteren . De tab " Hulpmiddelen voor tekenen " verschijnt wanneer het tekstvak is geselecteerd . Klik op het tabblad " Opmaak " onder " Hulpmiddelen voor tekenen . ' Kopen van 2

Klik in het dialoogvenster draagraket knop in de rechter benedenhoek van de " Size " -groep aan de " Vorm opmaken "dialoogvenster met de tabblad " Size " geselecteerd . Duidelijk de " Lock Aspect Ratio " vakje , als het wordt geselecteerd . Verander het getal in het vak "Hoogte " naar " 2 . " Verander het getal in het vak " Breedte " naar " 3.5" en klik op de knop "Sluiten " . Sleep het tekstvak naar de linkerbovenhoek van het werkblad .
3

Selecteer het tekstvak . Klik met de rechtermuisknop en kies 'Kopiëren'. Druk op ' Ctrl + V "om de kopie van het tekstvak plakken . Sleep de gekopieerde tekst vak rechts van de eerste , met behulp van de rasterlijnen om ze uit te lijnen naast elkaar . Kopieer en plak zes tekstvakken , het plaatsen van drie onder het eerste vak en drie onder de tweede . Klik op de cel " K47 " en houd de muisknop ingedrukt . Sleep de muis omhoog naar cel " A1 " om alle cellen met visitekaartjes te selecteren . Klik op de cel " L1 . " Druk op ' Ctrl + V "om de visitekaartjes plakken op de tweede pagina .

Druk op 4 en houd de" Ctrl "-knop en klik op de vier visitekaartjes in de eerste kolom . Ga naar het tabblad " Opmaak " onder " Hulpmiddelen voor tekenen . " Klik op " uitlijnen " in de groep " Arrange " en kies " Links uitlijnen . " Selecteer de vakjes in de tweede kolom en herhaal de stappen , kiezen voor " Rechts uitlijnen " plaats . Lijn de dozen in de eerste kolom van de tweede pagina aan de linkerkant en de laatste kolom rechts .

Druk op 5 en houd de " Ctrl "-knop en klik op de vier visitekaartjes over de bovenkant van de twee pagina's, die moet verschijnen zij aan zij . Ga naar het tabblad " Opmaak " onder " Hulpmiddelen voor tekenen . " Klik op " uitlijnen " in de groep " Arrange " en kies " Boven uitlijnen . " Herhaal dit voor de resterende rijen om alle kaarten te lijnen aan beide zijden .
6

Typ de informatie die u wilt op de voorkant van de visitekaartjes in de tekstvakken op de eerste pagina . Typ de gegevens voor de ruggen van de visitekaartjes in de tekstvakken op de tweede pagina . Beelden toevoegen door te klikken op het tabblad "Invoegen " en selecteer " Beeld" om een ​​afbeelding toe te voegen van uw computer . Selecteer " Clip Art " op de foto om een Microsoft illustraties toe te voegen .
7

Druk op 'Ctrl + P ' om het dialoogvenster Afdrukken te openen . Klik op de knop "Eigenschappen " om de "Printer Properties" dialoogvenster te openen . Selecteer het dubbelzijdig afdrukken optie, die zal variëren afhankelijk van uw printer . Het kan worden genoemd " Dubbelzijdig afdrukken , " " Naar lange of korte zijde " of iets dergelijks . Sluit het dialoogvenster en print uw dubbelzijdige visitekaartjes.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik een Unlimited Text …
·Hoe te lezen Office 2007 Excel…
·Hoe maak je een Lost Excel bes…
·Hoe kan ik een Excel-bestand s…
·Hoe te Corel Quatrapro convert…
·Hoe maak je een drop-down box …
·Hoe te Two Pages Van Adobe in …
·Wat is Excel 2007 compatibilit…
·Hoe te Rente en uitgaven in Ex…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen RecordPad Sound Recor…
·Hoe te Polaroid PSD gebruiken in Photosh…
·Hoe je verborgen kolommen zoeken in Exce…
·Spiegel Effecten in GIMP 
·Hoe te Breuken opmaken om Percents in Ex…
·Zal Motorola Handsfree Bluetooth werken …
·Hoe kan ik een Photo Booth Video Flip 
·Hoe maak je een gratis , Fast & Easy Gue…
·AppleWorks Kalender Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com