Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
De voordelen van Excel Macro's
Als je gaat zitten in de voorkant van een computerscherm de hele dag het maken van rapporten in Microsoft Excel , weet je de kracht van deze software pakket . Maar als u geen gebruik maakt nog macro's , weet je niet de helft van het. Macro's automatiseren gemeenschappelijke en repetitieve toetsaanslagen die u in Excel gebruiken voor het maken en bewerken van spreadsheets . Door het verminderen van het aantal toetsaanslagen nodig om algemene opdrachten uit te voeren , macro's de snelheid van uw productie en vermindering van de tijd die je hebt te besteden staren naar een elektronisch rekenblad elke dag . Basics macro

Een macro is een term voor een reeks opdrachten en functies die zijn opgeslagen in een Microsoft Visual Basic -module en kan worden uitgevoerd wanneer u nodig hebt om de taak in verband met deze opdrachten uit te voeren . Macro's worden uitgevoerd in Microsoft Word , PowerPoint en Excel . Macro's kunnen eenvoudig en complex zijn en worden gemaakt wanneer u een reeks toetsaanslagen gebruik van het dialoogvenster Macro opnemen .
Macro Voordelen

Macro's
bieden veel voordelen voor degenen die ervoor kiezen te gebruiken. Ze verminderen de kans op menselijke fouten die toeneemt met vele , herhaalde toetsaanslagen en taken . Macro's verminderen de hoeveelheid tijd die moet worden besteed aan het uitvoeren basis computergebruik taken, het vrijmaken gebruikers voor meer complexe probleemoplossend en idee - genererende activiteiten . Ze maken ook complexe berekeningen makkelijker uit te voeren .
Macro's gebruiken

Een van de voordelen van macro's is dat ze eenvoudig te maken , op te slaan en te gebruiken . Macro's opnemen van uw toetsaanslagen terwijl u werkt . U kunt zelfs een toetsenbord knop toewijzen aan een macro zodat gemeenschappelijke functies zoals opmaak cellen voor tekst , het toevoegen van formules om spreadsheets , het toewijzen van rijen naar een doel en opmaak informatie in aangepaste kolommen en rijen .
Bewerken Macro's

wijzigingen aanbrengen in een macro is net zo eenvoudig als het instellen van een omhoog . Macro's zijn niet statisch . Zodra je ze opnemen , kunt u gemakkelijk veranderen ze effectiever past bij uw behoeften . Nadat u een macro opneemt , kunt u inzien, wijzigen en fouten in de code van Microsoft schreef het op in Microsoft's Visual Basic Editor te corrigeren . Microsoft biedt volop in - programma hulp voor beginners te begeleiden door het proces van macro -code bewerken . U zult snel leren hoe u macro's van de ene spreadsheet naar de andere , macro's delen tussen werkmappen met meerdere gebruikers en nog veel meer te kopiëren .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een Excel Werkblad…
·Hoe gebruik Excel om Class Ran…
·Hoe maak je een PDF- bestand c…
·Hoe kan ik mijn SQL- gegevens …
·Hoe kan ik meerdere mappen cre…
·Hoe te vellen dupliceren in Ex…
·Hoe DLL gebruiken in Excel 
·Hoe kan ik Excel gebruiken als…
·Functies voor Markup in Excel 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Kolommen in Numeri Freeze 
·Hoe Clean Up bestanden in Windows Backup…
·Hoe Ontwerp & Print uw eigen boek 
·Wat is een RNS -bestand? 
·Hoe maak ik een GIF-animatie in Adobe Ph…
·Hoe je ISO's Mount een Drive 
·Hoe te versturen Gratis Talking eCards Z…
·Knipperende neon licht Tutorial voor GIM…
·Hoe te Formulieren Maken Met Font Verand…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com