Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak ik een GIF-animatie in Adobe Photoshop ?
Als je nog flipboekjes uit je kindertijd , je begrijpt hoe een geanimeerd GIF -bestand creëert de illusie van beweging . In plaats van flipping snel door de pagina's in een boekje , de computer speelt een opeenvolging van frames in het GIF-bestand . U kunt bewegende GIF -bestanden in Adobe Photoshop CS5 en op maat van de manier waarop ze spelen terug te creëren , zodat ze creëren precies het effect dat u wilt , dan kunt u het bestand opslaan zodat u deze kunt toevoegen aan uw website . Instructies
1

Lancering Adobe Photoshop CS5 . Maak een nieuw bestand door de toetsen " Control" ( of " Command " in Mac ) en vervolgens op " N " . Stel de afmetingen en resolutie om de bestandsgrootte u nodig aan te passen. Stel de kleurmodus van het document naar RGB . Noem het bestand dus het zal klaar zijn om op te slaan . Kopen van 2

Open het " Lagen " -scherm en " Animatie " paneel door hen te kiezen uit het menu " Venster " . Dubbelklik op de laag genaamd " Achtergrond " in het " Lagen " -scherm en verandert haar naam in " Layer 0 . "
3

Denk door het effect dat u wilt uw kunstwerk te maken wanneer je animeren . Teken elk deel op een afzonderlijke laag , zodat u deze afzonderlijk kunt animeren . Gebruik Photoshop tekenen en schilderen tools om de onderdelen van uw kunstwerk te creëren . Maak meer dan een versie van een laag als u nodig hebt om het te animeren in verschillende kleuren of met verschillende laagstijlen .
4

Stel de zichtbaarheid van de lagen in uw bestand, zodat het bestand scherm uw kunstwerk als u wilt dat deze verschijnt wanneer je animatie begint te spelen . Schakel over naar de " Animation " paneel en klik op de standaard eerste frame dat er automatisch wordt weergegeven. Dit zal de eerste frame van je animatie .
5

Klik op de " Nieuwe Frame " icoon aan de onderkant van de " Animation " -paneel. Het pictogram ziet eruit als de " New Layer " pictogram in het " Lagen " -paneel : . Een plein met de linkerbenedenhoek opgevouwen
6

Stel de zichtbaarheid van lagen, zodat je tweede animatiekader verschijnt de manier waarop u wilt dat uw animatie om vooruitgang te boeken . Merk op dat standaard elke animatiekader u maakt neemt op het uiterlijk van het vorige frame .
7

Doorgaan met het toevoegen van kaders en het aanpassen van de aan /uit- status van lagen in Photoshop- bestand totdat u alle hebt gemaakt bepaalt u nodig heeft voor uw animatie aan de manier waarop je het hebt gepland te spelen . Speel je animatie door op de " Play " knop aan de onderkant van de " Animation " -paneel. De knop lijkt op zijn equivalent op een DVD-speler of iPod .
8

Stel de duur van de afzonderlijke frames , zodat ze blijven op het scherm lang genoeg om uw visie op hoe de animatie moet zien te passen . Wijzig duur door te klikken op een individuele frame of meerdere frames in de " Animation" paneel en het veranderen van de tijdsinterval onder de frames weergegeven .

Gebruik " tweening " 9 tot interim- frames tussen het begin en het eind creëren punt van een beweging of andere overgang . Selecteer de frames tussen tussen het en de vorige of erna. Selecteer twee frames te getweende frames tussen hen voegen . Klik op de " tween " knop aan de onderkant van de " Animation " paneel nadat u het frame of de frames die u wilt tussen hebt geselecteerd. De " Tween " knop lijkt op een deel van een parelsnoer . Geef de eigenschappen die u wilt tween, met inbegrip van effecten , positie en ondoorzichtigheid .
10

inschakelen looping voor je animatie als je wilt dat het spelen van begin tot eind en begin opnieuw . Klik op het vakje " Looping Selection " aan de linkerbenedenhoek van de " Animation " paneel en kies een waarde . Je kunt je animatie een keer instellen op lus , drie keer , voor altijd of een bepaalde herhaling waarde die u invoert .
11

Sla uw Photoshop-bestand in Photoshop PSD formaat . Kies " Opslaan als" uit het menu " File " en stel het bestandstype op " Photoshop " in het menu "Format " . Klik op " OK . " Kies "Opslaan als" opnieuw uit het menu " File " , stelt het bestandstype op " CompuServe GIF " en sla je animatie .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te tekenen over een Pictur…
·Hoe te Pixels in Photoshop 
·Adobe Photoshop How To's 
·Hoe u uw ogen maken een andere…
·Hoe te Fonts importeren in Pho…
·Hoe kan ik een overlay in Phot…
·Color Halftone Tutorial voor A…
·Hoe u een JPEG in een vector b…
·Hoe te Smooth Kleuren in Photo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How to Get Rid van Vista Anti Virus 
·Functies van Microsoft Word 2007 Profess…
·Hoe te Flyers gebruiken Neo Office 2 Sta…
·Wat is de extensie P5P ? 
·Hoe je SWF -bestanden bewerken voor grat…
·Hoe je Zip bestanden uitpakken op Server…
·Hoe te PPS Bekijk bestanden online 
·Wat is Dell DataSafe Online ? 
·Hoe te Feather randen in GIMP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com