Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat is een diagramtype in Excel ?
Een Excel-grafiek type levert een zinvolle manier om gegevens grafisch weer te geven . Microsoft Excel biedt standaard grafiek types zoals kolom , lijn , taart , een bar en ruimte , en andere meer complexe grafiek types zoals XY ( scatter ) , voorraad , oppervlakte , donut , bel en radar . Inzicht in de drie meest voorkomende diagramtypes ondersteund in Microsoft Excel kan u helpen het beste voor het maken van een visuele weergave van uw gegevens te bepalen . Kolomdiagram Type

Dit diagramtype
is ideaal voor het tonen van de tijd veranderen . De subtypen zijn geclusterd , gestapeld en driedimensionale . Een gegroepeerd kolomdiagram vergelijkt data over categorieën . Geclusterd kolommen worden gegroepeerd in categorieën die mogelijk niet in een bepaalde volgorde . In een gestapelde kolom diagram worden de verschillende kolommen gerangschikt op elkaar kleurcodering delen van een geheel vormen . Een 100 procent gestapelde kolom grafiek werkt op dezelfde manier, maar waarbij elke sectie van de kolom die een bepaald percentage van het geheel. De 3 -kolomdiagram voegt een diepte as naar de horizontale en verticale as , het creëren van een extra laag van vergelijking tussen categorieën en binnen de serie .
Lijndiagramonderdelen Type

De lijn grafiek geeft visueel veranderen in gelijke tijdsintervallen . De lijn subtype toont trends in de tijd en kan worden weergegeven met markeringen om data punten te markeren . Een gestapeld lijndiagram omvat ook markers en vergelijkt trends in de tijd van twee of meer sets van gegevens die overeenkomen met gekleurde lijnen . De 100 procent gestapeld lijndiagram is vergelijkbaar met de gestapelde lijn maar shows percentages .
Pie Chart Type

De cirkeldiagram representeert data die is aangebracht in een enkele rij en kan meerdere gegevensreeksen bevatten . Het toont percentages als segmenten van een geheel. De cirkel-van subtype omvat een tweede diagram met aanvullende informatie over een geselecteerd segment . Het ontplofte cirkeldiagram richt zich op de schijfjes , of afzonderlijke onderdelen , van het cirkeldiagram .
Andere soorten Grafiek

Enkele van de andere soorten grafiek zijn eenvoudig variaties van de gemeenschappelijke grafiek types . Bijvoorbeeld , het staafdiagram is vergelijkbaar met het kolomdiagram maar toont gegevens grafisch als horizontale kolommen in plaats van verticale lijnen . Daarnaast is het gebied grafiek is vergelijkbaar met de lijngrafiek , maar beschikt over een effen kleur onder de plot lijn . U kunt gebruik maken van de meer complexe grafiek types om een korrelige kijken naar de gegevens op te halen . Bijvoorbeeld , het ringdiagram voegt meer complexiteit aan het cirkeldiagram , omdat het kan meer dan een gegevensreeks .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Macro's verwijderen uit…
·Hoe maak je een formulier gebr…
·Hoe maak ik een pull down Kale…
·Hoe maak je een Gestreepte Lin…
·Hoe maak Negatieve getallen = …
·Hoe te verwijderen of kopiëre…
·Hoe te Percentage productivite…
·Hoe om te doen Combinatie Graf…
·Hoe kan ik meerdere Rasterafst…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Tips & Tricks voor Microsoft PowerPoint 
·How to Get Rid van Websearch 
·Verschil tussen Real Time Processing & b…
·Hoe te Codec fouten te repareren 
·Hoe maak je een Docx bestand te converte…
·Computer Animatie voor beginners 
·Hoe te schakelen van WordPress naar Drup…
·Wat is Microsoft Office gebruikt? 
·Kan ik een Excel -werkblad insluiten in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com