Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel gebruiken op de computer
Excel is een krachtig hulpmiddel voor het organiseren , sorteren en tabelleren informatie in een spreadsheet . Maar laat niet de term " spreadsheet " beperking van uw denken over hoe en voor wie Excel kan worden gebruikt . Hoewel het is echt een " must have " software tool voor bedrijven en financiële professionals - het heeft ook zeer nuttige software applicaties voor thuisgebruik , kleine zakelijke, professionele en non-profit gebruik . Instructies
1

Beslis over het type gegevens dat project vast te leggen in Excel . Hoeft de data niet te beperken tot getallen , zoals Excel is functioneel en aanpasbaar voor alles van numerieke data naar tekst gegevens , zoals namen of adressen . Focus op de behoeften van het project , zoals het bijhouden van een lijst van gegevens door namen , producten , kleuren , prijzen of speciale notaties .

Open het Excel software 2 en maak een bestandsnaam , zoals " gemeenschap Vrijwilligers Roster "of " Shoe Store Inventory . " Sla het bestand door te klikken op het juiste tabblad voor het opslaan van een bestand, zoals het tabblad " File " op de uiterst linker werkbalk in Excel 2003 . Klik op "Opslaan als" en voer een bestandsnaam die u gemakkelijk kunt onthouden . Klik op 'Opslaan'. Gebruik het pictogram ' Opslaan ' wanneer u items in uw bestand bij te werken .
3

Bepaal het aantal horizontale kolommen u nodig heeft in uw spreadsheet . Begrijp dat Excel zal " standaard " de eerste horizontale rij met letters uit het alfabet en kunnen zelfs gebruik maken van nummers naar kolommen af te bakenen , als je opgeeft of nodig hebben . Voer de titel voor elke kolom in de tweede rij . Bij het maken van een bedrijf voor de leden van de spreadsheet kunnen kolommen voor de volgende : . Voornaam , achternaam , adres, telefoonnummer , e-mailadres en het lidmaatschap rekeningnummer
4

Voer de gegevens . Begin bij de meest linkse kolom en ga verder met ingangen voor elke gedefinieerde kolom. Voer alle overeenkomstige informatie in de cel . Zelfs als de gegevens groter is dan de standaard kolombreedte , de software bevat de gegevens " achter de schermen . " Vouw de kolombreedte door rechts te klikken op de verre rechterkant van de kolom .
5

Controleer de voortgang van uw gegevens nadat u minstens 10 rijen hebt ingevoerd . Controleer of de kolommen zijn de juiste set- up aan uw behoeften te voldoen , of dat je nodig hebt om kolommen toe te voegen , te verwijderen of te hernoemen .
6

Gebruik de functie "Sorteren" om ervoor te zorgen dat uw spreadsheet set- up werkt . Markeer een kolom en klik op het tabblad "Gegevens " op de bovenste werkbalk . Klik op de " A tot Z " sorteer tool en hit ' Enter '. De software zal automatisch uw invoer te regelen alfabetisch .
7

Verken de wiskundige berekeningen functioneren op een totaal voor numerieke gegevens , zoals voorraadbeheer te verkrijgen . Klik op het tabblad "Gegevens " op de bovenste werkbalk , scroll naar beneden en selecteer de functie " Subtotaal " , en druk op "Enter ". Naar de laatste kolom op uw Excel- werkblad waarbij de software automatisch het subtotaal hoeveelheid voor je inventaris wordt weergegeven scrollen .
8

Sla uw data entry werk vaak . Elimineren opnieuw te hoeven invoeren van al uw gegevens door het creëren van een "master list . " Sla de hoofdlijst onder een andere naam te gebruiken als sjabloon om sub - bestanden , zoals een lijst van alle mensen die aan de noordkant van de stad , of afzonderlijke lijsten voor herenschoen inventaris en dames schoen inventaris leven te creëren . Gebruik de sub - lijsten om gegevens te sorteren en tabelleer op verschillende manieren , op basis van uw behoeften .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Basis Excel Functies 
·Hoe maak je een nieuwe databas…
·Hoe je vel: Nummering Maak in …
·Hoe maak je een pamflet in Exc…
·Hoe maak je een bijschrift toe…
·2007 Excel Filters Tutorial 
·Hoe te Graph op Microsoft Exce…
·Definitie van het nummer Symbo…
·Hoe maak je een Excel Invoice …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·HTML Flash Games 
·Hoe kan ik zoeken naar een Skype -nummer…
·Hoe te gebruiken PDF Compleet 
·Cell Shading Gids 
·Hoe meer beelden per Node Met Drupal 
·Hoe gegevens Entry duplicaten voorkomen …
·Interval Ratio Regressie Met behulp van …
·Hoe maak je een mix van PowerPoint 
·Hoe te Gecodeerde Linux Server Files Kop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com